Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Mam na predaj bielu konstrukciuesiac pouovanu ak by mal niekto zaujem
Dievčatá nemáte na predaj poťah classic pre chlapca ... Ďakujem
@dzurkomaj dobrý do akého veku sa tam cca dieťa zmestí ?
Baby nechcete niekto modrý poťah 2017 používaný cca 2-3mesiace v top stave? Som ochotná sa dohodnúť na primeranej cene potrebujem ho rýchlo posunúť lebo chcem inú farbu
Ahojte, hladam lahunky sportiak na cestovanie autobusmi co si poradi s prudkym kopcom s kamienkami. Pozeram po classic. Ako si vie poradit s terenom? Ako sa Vam s nim manipuluje v mhd? A nie je kosik moc malicky? Dakujem
Lah nie je potrebny, v kociku mi nespava a pouzivat planujem cca od roka. Ozaj a ako si poradi s blatom ci troskou snehu?
@noname26 Ja nechodim,ani ked je vela vody.Konstrukcia je hned ofrkana blatom,a kosik by som sa bala,ze by som musela prat kazdy raz. Male spinky sa mi dostanu vzdy do brzdy,tu uz ani nepouzivam :/ Za mna iba do pekneho pocasia. Lebo brzda sa cisti,ze odsrobujete kosik,a to sa mi veru nechce stale robit. Ano kosik je maly. Vyhrava iba lahkost a dizajn 🙂 Ale isto su mamicky co chodia za kazdeho pocasia.
@noname26 ja brzdu cistim tak 4x do roka, ja som maximalne spokojna do kazdeho pocka a byvam na dedine aj v meste. Mam bielu konstrukciu a ak je aj trochu zafrkana, tak to mam za minutu pretrete. Ta vaha je bozska, bo ak aj nieco, sup sup vybavene nadvihnutim. Dalsie obrovske plus je, ze ak sa nieco pokazi, a je zakupeny cez drobcekovia.sk, tak vymenia kus za kus. Ja som mala cvaknute koleso a do 24h som mala nove na dovolenke.
@ja_bb ahoj, v ziadnom pripade ziadne vazeliny, vedecka a pod. Ona funguje na principe klik klak, ak si to na jednom pouziti nacvicis, vsetko pojde potom ako po masle. Z kadial si? Mozem to najblizsie natocit, ked to budem cistit. Ani vie sa rychlejsie zaspinit, ale kedze sama si vies vycistit, ziaden servis nepotrebujes.
@ja_bb nie nie...kravina, je to vsetko plastove, na klik, treba to do detailu rozobrat, ked raz nie je poriadne vycistena, tak samozrejme, ze ked tam date este nieco mastne, tak to pojde este horsie. Viem, o com pisete, a prave preto vravim, treba to len cele rozobrat a vsetko poumyvat do cista a sucha. Spravte to a na 3-4mesiace mate pokoj a hlavne, brzdu treba mat funkcnu a nespoliehat sa, ze budem si davat pozor. Obcas si doprajem cestu v mhd a pri dalsom krpcovi to proste nemusim vzdy ustriehnut. Posluchnite, a rozoberte, sama budete mat dobry pocit. Inak ak teda treba, mozem to natocit, ale az po obede. Bo mam teraz vela prace.
Nema niekto classic v ziline?
Nepredava niekto nahodou vanicku? Alebo nechysta sa niekto?? Mam zaujem o neutralnu farbu 🙂

@stanka21 ja by som mala, vies mi prosim poslat fotky a cenu?