icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
noname26
10. okt 2018

Tak zmena ma niekto dat vyskusat revers v ziline?

rozinka11
10. okt 2018

@noname26 ja ho pouzivam aj v zime, bez problemov, ale mame ho na striedacku s inym kocikom..do reversibilnej sedacky babo krasne viete zabalit, my mame k nemu aj original fusak mala v nom spala ako vo vaticke. Samozrejme, v snehu je to tazsie, ale dalo sa. Fusak nie je lacny ale nam sa oplatil, vyuzili sne ho maximalne, nesmyka sa v kociku pekne sedi a je teplucky. Akurat toto leto nam rapluje tiez ta brzda, ale my s nim chodime fakt vsade aj na plaz v piesku, strk atd..nie je to urcite najdokonalejsi kocik ale je v poho. Nato, ze je to vsetko plast sa da. Nelutujeme jeho kupu.

noname26
10. okt 2018

@rozinka11 dakujem

ja_bb
11. okt 2018

@noname26 pisem spravu,pozrite 🙂

worwan
17. okt 2018

Dobry den, viete mi poradit kde by som kupila polohovabie noziciek v bielej farbe ? dakujem

dobrovodskapetra
17. okt 2018

@worwan mam na predaj

worwan
17. okt 2018

@dobrovodskapetra pisala som Vam spravu

dzurkomaj
20. okt 2018

@dobrovodskapetra dva a polrocne urcite 😉

dobrovodskapetra
20. okt 2018

@dzurkomaj mame Classic 2017 a neviem absolutne ako mam “zakvačiť” toto proti šmýkaniu , lebo on ide do lahu absolutne to nemám ako spraviť

hiphop_stawa
20. okt 2018

@dobrovodskapetra fusak som nikdy nemala ale podla mna odopnut striesku. Ten vrch vyvratit(akokeby nasunut) na operadlo a striesku naspat. Ale mozrm sa mylit

dobrovodskapetra
20. okt 2018

@hiphop_stawa nemám ho tam kde lebo tam je ešte latka navyše ked ide do lahu . Asi to bude tak že to sa dá len na tie staršie typy co nejdú do lahu a do revisible 🤔 dufam len že sa nám nebude zošuchovat

rozinka11
20. okt 2018

@dobrovodskapetra ano toto by zaujimalo aj mna, ako dat fusak na clasik 2017..hmm

dobrovodskapetra
20. okt 2018

@rozinka11 no len asi cez pasy skúsim sa ešte spýtať na drobcekovia.sk

rozinka11
21. okt 2018

@dobrovodskapetra jedine cez pasy, inak ho nemame kde pripevnit, ale podla mna sa tam bude smykat..no treba vyskusat..
Dobry napad, skus sa spytat a ked sa nieco nove dozvies, prosim napis 😉

iqqi
21. okt 2018

@rozinka11 nesmyka sa a pripevenie len cez pasi a stredny uchyt

rozinka11
21. okt 2018

@iqqi dakujem, urcite vyskusame

iqqi
21. okt 2018

*pasy ....

dobrovodskapetra
22. okt 2018

Takze nedomysleli to 🙂 dufam že sa nebude zošúchavat 🙂

rozinka11
22. okt 2018

@dobrovodskapetra dakujem, ked sa bude zosuchovat, tak mozme nasit suchy zips 😆😆😆

iqqi
23. okt 2018

@rozinka11 mme sa uz pri druhom dietati nezosuchava a ani svagrine. Nebojte

dzrt
18. nov 2018

Dobrý večer prajem.Viete mi prosím poradiť,kde kúpim komplet kočík športový greentom classic Plus 2018 čierny aj sedenie aj konštrukciu . Zase sa chcem vrátiť ku Greentom ale chcela by som vyskúšať už tie novšie kolesá ako idú 🤣😍😘

iqqi
19. nov 2018

@dzrt drobcekovia.sk v PD majú predajnu

dobrovodskapetra
19. nov 2018

@dzrt podľa mna ten ešte nieje vôbec v predaji

dzrt
19. nov 2018

@iqqi ešte nie je vo výrobe, to boli len výstavné kusy 😔ochhh škoda

dzrt
19. nov 2018

@dobrovodskapetra presne dnes mi odpísali, ze to bolo len ako výstava ale nie su v predaji

rozinka11
19. nov 2018

@dzrt ako vyzera ten novy greentom prosim?

iqqi
19. nov 2018

Aj mňa by zaujímalo, aké mali vychytávky?

dzrt
19. nov 2018
iqqi
19. nov 2018

No pekný, ale asi len tie kolesá sú nové a tie by sa dali kúpiť možno aj na model 2017

mrkva234
3. jan 2019

Kočky, máte ho niektorá v BA, PK,SC , Chorvátsky Grob 😇že by som si ho pozrela na živo . Hlavne športová časť ma zaujíma . Ďakujem