Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

@noname26 ja ho pouzivam aj v zime, bez problemov, ale mame ho na striedacku s inym kocikom..do reversibilnej sedacky babo krasne viete zabalit, my mame k nemu aj original fusak mala v nom spala ako vo vaticke. Samozrejme, v snehu je to tazsie, ale dalo sa. Fusak nie je lacny ale nam sa oplatil, vyuzili sne ho maximalne, nesmyka sa v kociku pekne sedi a je teplucky. Akurat toto leto nam rapluje tiez ta brzda, ale my s nim chodime fakt vsade aj na plaz v piesku, strk atd..nie je to urcite najdokonalejsi kocik ale je v poho. Nato, ze je to vsetko plast sa da. Nelutujeme jeho kupu.
Dobry den, viete mi poradit kde by som kupila polohovabie noziciek v bielej farbe ? dakujem
@worwan mam na predaj
@dobrovodskapetra pisala som Vam spravu
@dobrovodskapetra dva a polrocne urcite 😉
@dzurkomaj mame Classic 2017 a neviem absolutne ako mam “zakvačiť” toto proti šmýkaniu , lebo on ide do lahu absolutne to nemám ako spraviť
@dobrovodskapetra fusak som nikdy nemala ale podla mna odopnut striesku. Ten vrch vyvratit(akokeby nasunut) na operadlo a striesku naspat. Ale mozrm sa mylit
@hiphop_stawa nemám ho tam kde lebo tam je ešte latka navyše ked ide do lahu . Asi to bude tak že to sa dá len na tie staršie typy co nejdú do lahu a do revisible 🤔 dufam len že sa nám nebude zošuchovat
@dobrovodskapetra ano toto by zaujimalo aj mna, ako dat fusak na clasik 2017..hmm
@rozinka11 no len asi cez pasy skúsim sa ešte spýtať na drobcekovia.sk
@dobrovodskapetra jedine cez pasy, inak ho nemame kde pripevnit, ale podla mna sa tam bude smykat..no treba vyskusat..
Dobry napad, skus sa spytat a ked sa nieco nove dozvies, prosim napis 😉
*pasy ....
@dobrovodskapetra dakujem, ked sa bude zosuchovat, tak mozme nasit suchy zips 😆😆😆
Dobrý večer prajem.Viete mi prosím poradiť,kde kúpim komplet kočík športový greentom classic Plus 2018 čierny aj sedenie aj konštrukciu . Zase sa chcem vrátiť ku Greentom ale chcela by som vyskúšať už tie novšie kolesá ako idú 🤣😍😘
@dzrt podľa mna ten ešte nieje vôbec v predaji
@dobrovodskapetra presne dnes mi odpísali, ze to bolo len ako výstava ale nie su v predaji
Aj mňa by zaujímalo, aké mali vychytávky?
No pekný, ale asi len tie kolesá sú nové a tie by sa dali kúpiť možno aj na model 2017
Kočky, máte ho niektorá v BA, PK,SC , Chorvátsky Grob 😇že by som si ho pozrela na živo . Hlavne športová časť ma zaujíma . Ďakujem

Tak zmena ma niekto dat vyskusat revers v ziline?