Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

@lusib24 minuly rok april ako novy 100%stav
@selina.liana mízete viac info a foto ip? diky?
@lusib24 a co vas zaujima?
@levandula28 v smere a v protismere jazdy: staci prehodit rucku? Velka vdaka za odpoved
@najjulinka maminka poprosím kde ste zohnali sieťku? ďakujem alebo ako sa volá 🙂
@adebi neviem kde som kupovala sietku.. napamatam...
@selina.liana správa
@selina.liana Dobrý je to aktuálne?
dobry den. chcem sa spýtať či tých mamičiek ktoré majú ten typ kočíku co sa nedá otáčať v smere a protismere jazdy - ten klasik. vyspí sa v ňom dieťa aspoň trosku? dakujem
@adkabujnova ak sa Vám vyspí v autosedačke čo sa polohuje tak aj tu
dakujem
Dnes som v Humennom videla green tom sivy (možno biely?) s červeným poťahom... 😀 😀 😀 Len z auta som postrehla v parku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No maniačka som. často sa nevidí. .ešte som nestretla žiaden na živo... tento bol moj prvý čo som videla (okrem našhoa tých v obchode) 😀
@selina.liana ešte predávate?
@ellamaria nie sedacka uz je predana
Baby nebudete predavat niektora greentom upp?dakujme
Baby je vhodny kocik aj do terenu ci je skor mestky?
@fibica nestaci..treba cele korytko otocit..s dietatom v nom to nespravite
@evitaa777 ahoj komplet strieska sedak aj kosik?teda ak je este akt ze ptedavas cierny potah
@najjulinka ahoj ja mam doma buggy '14 aj revisible ale toto co pises ze sa ti to vybera sa mi nestalo ani raz..nieje to dovod na reklamaciu?
@hiphop_stawa reklamovala som hned.. dali mi na vyber z vystavených kočiarov, ale teda mali to všetky viac alebo menej... tak som vybrala taký čo menej.... bohviekolkokrtá to vymienali.. ja som si myslela, že dojde normalne konštrukcia a sedak zvlašť original ako to je zabalene... na eshope neupozornili, že vystavene kusy.... 😒 ( V Brendone vystavene kusy kočiarov idu za polovicu ceny.... a su v lepšom stave.... ) 🤐 😔 Dali mi možnosť vziať aj novu seriu,a le s priplatkom samozrejme.. a ja som mala kočiar cez nadaciu a doklady o kupe som potrebovala podla rozpočtu +/- a nebol čas a ani priestor moc vymyšlať... :-/

@lusib24 ktorý rocnik? nechapem aký rocnik, najnovsi tip co je - kupovaný v januari 2015