icon

Kočík Greentom Upp - skúsenosti

juditkaa
27. jan 2015

Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Kočík Greentom Upp - skúsenosti
mony221
3. aug 2016

@bejbi777 prosim vas kolko mala cm dcerka ked mala rok a pol a zmestila sa do reversible?dakujem velmi pekne

mony221
3. aug 2016

@evitaa777 aktualne?dakujrm

mony221
3. aug 2016

@nataliss aj reversible by som mala 🙂

bejbi777
4. aug 2016

@mony221 ahoj netusim kolko mala cm😉

mony221
4. aug 2016

@bejbi777 nevadi dakujem 🙂

nataliss
4. aug 2016

ahojte. ja som si už kúpila nový reversible ale dakujeéem👍❤

egiginka
6. aug 2016

Cafte, neposuva niekto aj s vanickou?, popripade skusenosti na vanicku, sice pisu na ten korytkovy reversible, ze od 6m, ale neda sa od narodenia, tym, ze to je korytko? aj napr quinny zapp ma podla foto sudiac rovnake korytko a jed od narodenia? nefuka do vanicky? dakujem, ale ak by niekto predaval, prosim kontaktovat ma🙂

mony221
6. aug 2016

@egiginka jedna maminka uz zhanala no zial nikto nic...a keby kupite reversible a dokupite si len vanicku?

egiginka
6. aug 2016

@hiphop_stawa , aku masspokojnost s vanickou, nefuka do nej? myslis, ze ak mas reversible, ze je vanicka treba, pokial v tom nechcem nechavat dieta spat dlhe hodiny? ja som mala quinny a tam bola podla foto podobne korytko , akurat quinny pise od narodenia, ci sa mi plati kupovataj s vanou, je velka? zmesti sa tam dieta aj s fusakom a overalom?

egiginka
7. aug 2016

@mony221 , prave to je to, ze tu vanu neviem zohnat!. som kykala eshopy a vsade len cele, skusim.zavolat pondelok, ci mi nevedia objednat vanu len.

lusib24
7. aug 2016

@egiginka presne tuto otazku aj ja riesim... tu vanicku a reversible korytko... bodli by skusenosti pd niekoho kurnik

egiginka
7. aug 2016

@lusib24 , korytko mam skusenosti od jednej maminy, ale vanu:(, no skusim zavolat; ci sa neda dokupit len vana ; popripade bude babo len v korytku chodit, ja chcem.nosit, takze preto dokazem aj vanu obanovat, mam doma po starsej maxicosi vajco, takze popripade vajcovat budeme len

lusib24
7. aug 2016

@egiginka ak budete vediet zohnat vanicku dajte pls info ze za kolik 😉

lusib24
7. aug 2016

@egiginka ja mam zasa starsi kácik s vanou po malej, ked bude treba ... tento reversible sa podla mna isto musi dat aj s mensim dietatkom... hlavne aj s fusakom v zime podla mna... no mna este zaujima... ma vyjst plne polohovatelny kocik v najblizsej dobe... ze co to vlastne bude zac... ja cakam babo este len na september, tak asi pockam, co to bude a potom kupim bud ten, alebo reversible... po pripade sa mi paci aj stokke scoot 😀 😀 😀

zamilion
7. aug 2016

Dievcata tu kupite vsetko po castiach
Ram na vanicku http://www.greentom.com/webshop/fabrics-frames/...
Aj samotnu textilnu vanicku http://www.greentom.com/webshop/fabrics-frames/...

zamilion
7. aug 2016

Reversibile date tak cca od 3 mesiacov, malu som tak vozila este v quinny zapp

lusib24
7. aug 2016

@zamilion och ty brdo... 199+109... dobra palka...

lusib24
7. aug 2016

@zamilion ja asi ten reversible budem riesit teda... po pripade este chvilu pockam na tu novinku... no kto vie ci bude suca aj pre male babo...

zamilion
7. aug 2016

Podla mna bude pasovat aj quinny vanicka. Naklikuje sa na rovnake adaptery ako autosedacka maxi cosi. Len nemam adaptery aby som to skusila

zamilion
7. aug 2016

Moje male babo vrieskalo vo vanicke, takze ja som si vystacila s autosedackou, vanicka ostala takmer nedotknuta

antoinet
7. aug 2016

@egiginka
@lusib24 holky, já budu kočárek kupovat přímo na greentom.com, dá se zaplatit paypalem, doprava po Evropě je zdarma, doživotní záruka a máte výběr ze všech barev a komponentů.
Hluboká korbička pro novorozence je určitě dobrá volba, v ceně je takový beránek na matraci, takže dítě je v teple, kryt (takhle miminko ve sportovní verzi nikdy nebezpečíš), nemusíš ho poutat pásy a dopřeješ mu volnost pohybu, může ležet třeba na boku nebo se prostě líp protáhnout.
V Česku Green tom skoro nikdo nemá, já ho objevila na základě recenze jedné blogerky, ta měla i tu novorozeneckou vaničku, mrkněte sem🙂
http://www.madamecoquette.cz/2015/11/tip-nejzel...

zamilion
7. aug 2016

No to je super info, ze ram na reversibile a korbu je ten isty.

mony221
7. aug 2016

@egiginka ako pise zamilion tak na tej stranke sa da kupit

egiginka
7. aug 2016

@zamilion , si superska>| dakujem, ja som vozila v zappe od 2 m>|, dakujem pekne za info 🙂

zamilion
7. aug 2016

@egiginka zapp ma ale pohodlnejsie korytko ako greentom

egiginka
7. aug 2016

@zamilion , v vcom ? vies mi.prosim porovmat + a - quinny versus Tom , zapp mam stale doma, ci sa mi.oplati ho menit🙂)))

mony221
9. aug 2016

Budem posuvat reversible sedak,cierny ram a mentolove potahy mal by niekto zaujem?

hiphop_stawa
9. aug 2016

@egiginka vanicku som este ani nevidela nazivo pojdem ju kuk u nas v obchode v pd ju maju ..v revisible som vozila od 3m s fusakom a potom neskor som si dala usit nanoznik podla vzoru pinkie takze tak

egiginka
9. aug 2016

@hiphop_stawa , pimkie mam este z quinny🙂) , ja cakam v Januari, tak preto riesim tu vanu, ze na jar, to uz bude ok v reversible, ale v zime predsa len bude teplejsie vo cani aj ked ja mam fusak do doby ladovej a aj ten pinkie nanoznik, co je velmi.vysoky

egiginka
9. aug 2016

a skejtik, da sa dat?