Kočík Joolz Day 2 verzus Cybex Priam
Ahojte maminky 🙂 Viem, určite je tu o tom mnoho názorov a rád, no spýtam sa znovu. Čakám prvé bábo a neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvomi kočíkmi. Oba majú svoje pre a proti. Pri Joolz sa však obávam korytkoveho sedenia. Príde mi to trosku nepohodlne pre to dieťatko, že si nemôže spraviť až take pohodlie ako pri rovnej verzii u športovej časti, ktorú Cybex priam má. Čo si o tom myslite? Poraďte.
Neviete mi poradiť či sa dá na cybex priam kúpiť zvlášť iná farba vaničky a iná športová časť? 😃
Ahojte, pripajam sa do diskusie, minimalne preto aby som vystrihala dalsie mamicky ktore sa chystaju kupit kocik joolz. Mam januarove babatko, momentalne dva mesiace a kocik joolz day 2 uz druhy krat reklamujem. Od zaciatku podvozok praska a puka a vrzga... uz mi ho raz vymenili za novy ale vsetko sa opakuje ☹ bohuzial, kocik je nadherny bola som z neho nadsena, mam krasne farebne prevedenie grigio... ale bohuzial ten podvozok je velmi nekvalitny, za tu cenu.... lutujem ze som nezobrala bugaboo pre ktory som bola povodne rozhodnuta...
@zuzuzaza My máme Joolz day 2 už vyše deväť mesiacov a sme spokojní. Nám kočík hrkal, respektíve kolesá, dali sa gulimičky, ktoré poslali zadarmo a je po probléme. A to že vŕzga je tiež normálne, vplyvom teploty sa ložiská vysušujú a treba ich pravidelne premazátavať olejom a samozrejme očistiť od nečistôt a je po probléme. Ja kočík odporúčam, nemenila by som.
@radusbambina nam vrzgal a pukal a praskal od zaciatku, jeden aj druhy podvozok...reklamovala som prvy krat, poslali novy podvozok ziadne gumicky, a problem sa opakoval...pri prvom synovi som mala concord, je tomu 7 rokov, dnes ho opat pouzivat a nic na nom nevrzga ani nepuka...a to som ho nikdy nemusela mazat. Osobne si myslim ze kocik za 1000 eur by mal byt kvalitnejsi, nie ze ho musim tyzden co tyzden premazavat 😅 ved dokopy som ho pouzila minimalne...Uvidim co do tretice navrhnu. Vraj moze ist o zlu seriu...
@zuzuzaza my Joolz mame, ale som toho istého nazoru, že za tie peniažky som čakala 120% kvalitu 🙂 ale čo sa týka jazdných vlastnosti a skladania, som spokojná.
My joolz mame a som spokojna. Nemam s cim porovnavat moc ale co sa tyka skladania, spratnosti super kocik

Tak uz ked ste si vybrali joolz co uz mne osobne sa nepacu ani dizajn ani prakticky mi nepride, cybex priam je top a sportova cas seat lux sa da vymenit za korytko seat 2in1 cize top ja mam iris a som mega spokojna maly tam chrape ako zarezany odmala ke v korytku mali sme xy kocov ale korytka su naj ;)