Kočík Mamas&Papas Sola
Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/
@janie22 Ahoj, Moj maly ma 21 mesiacov, dlzku urcite cez 86cm a krasne v nom spinka, miesta ma az az, ani nohy mu netrcia. Je velmi pohodlny a myslim, ze dost siroky. Mala som predtym peg perego a tam uz lezi ako sardinka. V sole si este aj rucky niekedy da hore k hlavicke a stale ma miesta. Ja som s nim velmi spokojna.
@zebricka23 Ahoj. prosim ta mozem sa spytat kolko stalo postovne z UK? Tiez uvazujem nadtym, ze si solu objednam cez ebay, maju ovela lepsie ceny. Poslali ti to priamo na SK , lebo vacsinou tam je len UK? A ak to nie je tajne 🙂, kupovala si novu alebo uz jazdenu?
Dakujem
Jana H.
ahojte keby niektora potrebovala vanicku na solu tak predavam 🙂 pouzivana velmi malo bez poskodeni...
baby ak sa nemozete rozhodnut si Sola ano alebo nie, odporucam vam ju vyskusat...ja som ju teraz kupila a je uplne super, zatial sme boli len na jednej prechadzke....sedi sa tam super, strieska je dost dlha, otocna sedacka a ta fialova farba je uzasnaaa....som rada, ze som sa pre nu nakoniec rozhodla, kedze kociky menim casto, ale dufam, ze tuto uz nevymenim....
do kolko rokov je sola? kamoska ma 8mesacnu dcerku a chce ho kupit, oplati sa jej to??? 🙂
my máme tiež SOLU a som spokojná... občas vŕzga, nastriekam WD40 a je to ok...
@simonecka145 my sme ho tiež len pred mesiacom kúpili. jasné že oplatí
Ja mam tiez Solu a teda v porovnani s mojim Gessleinom je to uz na pohlad nizsia kvalita vyhotovenia, je tvrdsia a pri schadzani z obrubnika je to niekedy divne 😀 a nie je samozrejme do terenu...ale klady daleko prevysuju zapory, (mam len sportovu cast) sedacka je skvela,maly sa v nej velmi rad vozi a vidim ze sa v nej pohodlne citi, strieska je tiez vyborna,nakupny kosik super..Sola sa mi cela pohodlne vmesti do kufra toyoty yaris..aj do malinkatych vytahov vojdeme bez akychkolvek problemov (ale teda maly sa vozi v sediacej polohe), je lahsia ako gesslein..no a nehovoriac ze je krasna a vela mamiciek mi ju chvali 😀
Musim povedat ze maly aj ja sme si ju velmi oblubili a sluzi nam vyborne 🙂
@miska1981 no cameleon už nie, za tie peniaze nestojí, ako sorry kočík za 1000 EUR a drevené latky potiahnuté látkou, nebol zlý ale pomer cena a to čo som zaň chcela,ee...
práve my sneh nemáme už asi 3 roky a povedzme si pravdu, kde sa dostanem prvý mesiac dva s bábom a malým deckom
@ellysa pytala som sa, kedze ja som ho nemala sancu vyskusat a len som ho videla a strasne mi vadilo ako je vanicka nizko, tak som nechapala co su vsetci z neho takí paf. urcite uz mas precitane vsetky recenzie na tieto kociky, ale u urba nejde len o sneh, aj o nerovny povrh, kamienky, kolieska vyzeraju po mesiaci jazdy ako po dvoch rokoch u inych kocikov.
ja som sa tiez rozhodovala medzi tymito dvomi, vyhrala sola a uz rozmyslam pre druhe aky kocik 😅
ahojte kočky, ja som si objednala Solu green chcem sa opýtať tie čo máte ju aj s fusakom, či sa vojde vám doň aj viac ročné dieťa, či sa oplatí ho kúpiť alebo nie. ďakujem pekne za všetky odpovede, a ešte jedna vec či ste s ňou spokojné 😉
ahojte kocky, po dlhom vahani sme sa rozhodli predat nasu Solu... uz ju nevyuzivame mala sa vozi uz len v lahkom golfaci a kociarik nam stoji doma... takze predtym nez hodim na bazarik ponukam vam Sola maminkam 😀 ak mate zaujem napiste do IP mozna osobna obhliadka a najlepsie osobny odber sme z BA stare mesto...
Takze farba DENIM, pridavam aj plastenku a sietku proti hmyzu... pouzivany asi 10 mesiacov v super stave, kolieska bezne opotrebenie inak ozaj nema tusim ani ziadne velke skrabance, penova rucka bez poskodenia, kupovany na jar min.roka v Kocikove v BA takze este v zaruke! cena 290 eur (PC 450eur)... prosim cenu nezjednavat je to fakt super kociarik a urcite sa oplati! my sme s nim boli maximalne spokojni takze ak by bolo druhe baby nevaham a kupujem znova 😉
@alex2201 kociarik je uzasny myslim ze budes spokojna! no a co sa fusaku tyka my sme v nom nemali original ale hruby zimny KAISER a mala v pohode vosla aj s fusakom a to mala asi 1,5 roka...
@alex2201 no nenapisala som lebo som ju nechcela predat 😒 uz ma jedna mamicka lamala pred par mesiacmi ale som si povedala ze este nie ze este ho nechame na zimu a tak ale pravdu povediac je mi uz ovela pohodlnejsie malu supnut do lahkeho golfaca alebo na pesi ako do kocika a aj tu zimu v BA snad prezijeme s golfacom... a tak je mi luto ze nam potom sola stoji doma... :(
no a neviem ten origos fusak nepoznam my sme mali ten odopinaci kaiser a ten bol super... a praveze my sme solu kupovali aj ako zimny kocik ma velke zadne kolesa a ked zaaretujes aj predne tak ide po snehu bezproblemov takze v pohode aj do zimy....
Ahojte obdivovatelky soly 🙂 ja som sa tiez hned zamilovala do tohoto kocika, ale ked som si ho bola pozret, musim povedat, ze ma trochu sklamal..je strane uzky nie?ja mam bambulu, co ma 4mesiace vyse 7kg co ked sa mi tam nezmesti ani teraz na zimu s fusakom nie to ked bude vacsia?keby len zopar cm tam pridali hmm..aj este tie pasy nevychadzaju z kraja kocika ale zo stredu netlaci to vase deti?neviem tak som na to kukala..inak by to bol dokonaly kocik..neviem sa veru rozhodnut ,ale vidim ze si ju tu vsetci chvalite..druhy kocik mam britax smart4 su si trochu podobne, ale uz neni taky cool 😎
@mimoza sola je jeden z tych sirsich kocikov a babo sa vozi ozaj kralovsky 😉 nasa mala v 3 mes. vazila 8 kg takze v 4 mesiacoch sme isli na sportak a doteraz ked ma 2 rocky sa v nom pohodlne vozia a to ma nejakych 95 cm a 15 kg 😅 minule som musela niekam vybehnut a vedela som ze bude spat tak som ju dala do soly a krasne sa vyspinkala na lezato este aj rucky za hlavu si vylozila... 🙂 ja som hladala kocik aby bol aj lahky aj skladny pohodlny a este aj pekny 😉 a sola mi to vsetko splnila 😉 no a tie pasy neviem malej nezavadzali ale my sme ju putali len ked bola uplne malicka potom uz nie takze to ti neviem povedat...
aj podla mna je sola aj pre vacsie dietatko, my mame vyse 2 rokov a v pohode tam ma miesto.
kocky ak by ste niektora chcela solu plum 2012, tak mi napiste IP, idem predat tu svoju, mam ju asi mesiac a je jazdena max. 5x kedze moja dcerka odmieta uz kocik, tak je mi skoda ju drzat doma.
podla mna je super kocik, na zivo o moc krajsia.
Mozem Vam M&P Solu predat, cisto novu zabalenu v krabici za 390,-€
ahojte maminky, vyzera to tak, ze aj ja budem mat solu, chcem sa spytat, prejdem s nim v BA aj v zime? A zmesti sa mi tam dieta vo fusaku, v sept bude mat 1 rok teraz. To by sa mala zmestit v pohode, ze?
Vseobecne, odporucate tento kocik, idem ho vymenit za moj starsi concord fusion...co myslite?
Dievcata, prosim, prala uz niektora z vas striesku aj potah? Da sa to vobec dat dole?

Ahojte. Uvazujem nad kupou Soly, strasne sa mi paci, len mam trosku dilemu, ci ho este dostatocne vyuzijem. Moja mala ma 9 a pol mesiaca, vahu okolo 9 kil a cez 70 cm. Trochu sa bojim, ci jej nebude v zime tesny a bola by som velmi rada, ak by sme ho mohli pouzivat este aj buduce leto.
Ake mate vy skusenosti s Vasimi deturencami, do akeho veku sa tam dieta vojde?
Neviete teraz o nejakej dobrej akcii? 🙂
Dakujem za Vase nazory.