Kočík Mamas&Papas Sola
Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/
@aliza si ma potesila ja som uz isla kupit quinny no mamicky ma odradili od korytka sedacky ze tam dieta spi s nohami hore moj maly ma razstep miechy asi by mu to neprospelo a potom som narazila na solu som sa hned zamilovala len som chcela pouzitu na novu nemam love navyse sa tesim ze som natrafila na tuto pani 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@aliza som citala 🙂 ja mam teraz klaiku hlboky potom golfy babypoint orion super na let koli clone dcera sa vnom rada vozi a to ma skoro 3r ale chcela som nieco v com uvidim na maleho na jar a tento vyhral 🙂
@mmacko Dakujem za odpoved. Este by som sa chcela opytat ako sa s kocikom schada z obrubnikov. To ma zaujima z dovodu, ze sme si kupili na leto peg perego golfac a s nim, ked sme zchadzali z obrubniku prednymi kolieskami, tak sa tak umela hmota co su v nej kolieska schovane cela ohla, az som mala pocit, ze sa to cele zlomi. S Concordom som taky problem nikdy nemala.
@spajky cena super za solu, len ju skontrolujte nech je v poriadku, skladanie, polohovanie. Je to krasny prakticky kocik s klasickym dizajnom.
@aliza ja tiez mam dalsie 2 kociky doma, ze solu len vyskusam a predam, ale je super, tak teraz mam 3 kociky, ale pouzivam len solu, jeden na balkon a concordik spinka v pivnici, rozhodujem sa, ci ho predat, alebo nie
@uzu17 z obrubniku ide normalne, urcite nie ako golfac, ze musis stlacit tu strednu tyc nohou, tu mas hlavne plnu rucku, takze len tou karujes.
@spajky ja som tiez mala casual s4 otocny a des, tato sedacka na sole je fakt fajn, polstrovana, cize pohodl na pre babo, vysoka opierka, ze sa zmesti aj 3 rocne dieta. Ako prijala by som 1 diel strechy navyse v lahu, ale da sa to prezit, v najhorsom pripade su clony (ja mam vyhliadnutu na leto od teutonie clonu).
@spajky no hej, davova psychoza byva casto 😉...my sme tak mali 3 kamosky vsetky concord fusion, ale zas to je pan kocik. AKo som pisala, ja som za 3,5 roka mala asi 10 kocikov a fusion a sola su No 1 (mam aj album 😉 ). Nikdy mi ziadny kocik tak nesadol ako fusion, tak som bola velmi prekvapena, ze mi sola tak sadla. Dokonca ani mm nefrflal, co on na vsetky okrem fusionu frflal, tak na solu nie 😉
@mmacko no vsat to, ja mam fusion a teraz cakam druhe babo a uz spekulujem na kocikom, najprv som chcela ten novy fusion vo farbe candy, ale vcera som objavila tu solu taku ruzovu, a uplne mi padla do oka 😀 Len najprv musim poriesit hlboky. Som prave pisala do temy fusion a som si ta aj tam vsimla, mohla by si pozriet na moju otazku, ci mi vies k nej nieco poradit? Dakujem 😉
@uzu17 ja mam aj fusion aj solu, uz som fusion mala 2 krat na bazariku kedze mi sola sadla, ale neviem ho predat, je to moja srdcovka, vzdy cuvnem a necham si ho 😀.
Presne mne sa paci candy farba, ale tieto fialove soly su neskutocne. Vsak ked tak vyvoz vo vanicke fusion babo a potom to predaj a kup si solu ako sportak, ci? Idem kuk tu tvoju otazku do fusion fora.
@mmacko ja pouzivam teraz len 2 kociky, hlavna je sola a potom ma dalsi mm v aute, ked ideme spolu jeho autom, tak pouzivame ten -petit star zia, cize kvazi male golfky. Velky PP switch je uz odstaveny v garazi 😀, ale splnil svoj ucel, maly ho mal od narodenia, prezil aj 2 dovolenky v Turecku, takze vcelku spokojnost, az na tie rucky, tam by bola potrebna ta spojena (co uz teraz ma easy drive) lebo ako bol maly tazsi, tak sa velmi zle tlacil po nerovnom povrchu, proste sa prenasala vaha z rucky do rucky a bolo to niekedy narocne. Ale sola tento problem vyriesila, tak lahucko sa tlaci aj jednou rukou, uzasne a hlavne sola nie je tazky kocik, ma myslim do 10 kg, kdezto pp mal myslim 12-13 a fakt ho bolo narocnejsie skladat do auta.
@aliza ja som ale vsetky kociky kupila za skvele ceny, polovicne a podobne, napr ten casual sice z bazarika, ale ako novy za 180 e, co novy stoji nad 400 e, novy concord neo ten modry za 200 e a podobne...keby som kupila za plne ceny, tak ma mm zastreli 😉,
Ahojte, vidim, ze mate bohate skusenosti, vedeli by ste porovnat solu s cameleonom? Ktory je podla Vas lepsi? Dakujem 🙂
@mmacko
@aliza
ahojte, napisala som uz moje prve dojmy z pp book-u tu: https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/peg-perego-book/
este chcem dodat, ze dnes po absolvovani dalsej jazdy si ho musim pochvalit viac, perfektne sa sklada do auta, naozaj jednym tahom, je maly v kufri a ked chodim po rovine tak sa mi krpec nezvazuje. tam v tom prispevku pisem ze sedatko je akoby trochu naklonene a dietatko sa zvazuje aj ked mam podopierku noh v najvyssej pozicii. ja mam problem ze zijem v meste no v kopcoch 🙂 a dost prudkych, takze pri jazde po rovine sa to vlastne nemusi vobec ukazat. pokojne sa pytajte, ak by vas daco zaujimalo.
@radders ahojky, ja ti porovnam, ja mam solu a sestra cameleona 😉
vyhody soly: polohovatelna sedacka do roviny + polohovatelne nozicky, sklada sa do kufra v jednom kuse, nemusis zvlast podvozok a zvlast sedacku, krasne farby, dobre pristupny kosik a je ich malo, takze nestretnes na kazdom rohu rovnaky kocik, lahke otacanie v smere a protismere jazdy (ja to zvladam aj s malou).
nevyhoda soly: kolieska vyzeraju skor spinave, kosik nie je taky obrovksy ako cameleon, ale staci
vyhody cameleona: velika strecha, velikansky uzatvaratelny kosik pod kocikom, krajsie zadne kolesa, viac terenny kocik ked kupis predne velke kolesa a super je moznost vymeny tych potahov, striech, lepsie odpruzenie.
nevyhody: korytkove polohovanie (mne osobne nevyhovuje), nedaju sa ani nozicky polohovat, len cele sedatko naklapas, sklada sa do auta v 2 kusoch, aj ked musim povedat, ze zaberie tiez malo miesta ked das sedak na konstrukciu
asi tolko, ked tak sa pytaj 😉
ahojte v akom veku ste davali deti do sportiaka?

@spajky a to moj mm nie je velmi do tlacenia kocika, ale solu nechcel pustit z ruk, sme sa o nu bili 😀