Kočík Mima Xari - recenzie
sofi2510
Tam sa chystám ísť určite. Ale díky za tip 🙂
V BA som ho našla v jednej predajni a predavačka bola tak neochotná, že som sa nedozvedela nič ..
@fredericia Závidím!! :D Je TOP! Snáď ešte prehovorím muža. On je viac za STOKKE. A tebe prajem pekné kočíkovanie 🙂
@natalinda86 ďakujem a držím palce,aby si ho prehovorila a možno sa niekde minieme pri kocikovani s Mima 😉
Mala som mimu, kocky neradim vam kupit ho, sice je krajsi ako stokke ale nepohodlny, nekomfortny pre dieta. Sportova cast tvrda, malicka, kratka strieska. Vanicka super bola. Stokke, sportak je viac pohodlny, vacsi aj sa da posuvat ta cast na nozicky, kopec doplnkov sa da kupit vacsia nakupna taska co urcite vyuzijete. Ja somsa dusovala za mimu a poletela po necelom roku.
@domcatko7 Tak to ma mrzí. Tie kočíky nie sú lacné, tak preto chcem vedieť či sa oplatia. Dizajnovo nemajú chybu, len je pravda že už za tú cenu človek čaká aj kvalitu. No uvidíme čo tej našej kúpime 🙂 Ale Ďakujem za skúsenosť i keď negatívnu
Ahojte, aká je cena dámy? Ďakujem.
Predam Kocik Mima Xari biely plus fusak dazdnik taska drziak na poharik cena 650eur
@nattys dobry den nie nemam uz davno nie forum je stare a uz vtedy len ako som ho nahodila bol hned predany pekny dnik zelam😉
Dobrý den nemá niekto takýto kočí na predaj?
V čiernej farbe mame momentalne v akcii novy kus na predajni spolu so startovnym packom za 815 EUR s dvojrocnou zarukou, bol vystaveny na podstavci pol roka. Babetkovo - Kosice 0905 644802. V pripade otazok, kludne volajte.
MALA BI SOM ZAUJEM O KOCIK NEVIEM CI JE ESTE AKTUALNE?
Kocik je este aktualne?
Ano kocik este mame , kludne mi treba volat.
Aj nasa Mima je este na predaj tel 0944230423
@misha11188
@jovanotti
@elenka333
baby za kolko mate kociky? mozte mi poslat fotky? ☺️
Mam na predaj bielu mimu xari aj s prislusenstvom,info a inzerat v sekcii bazar.
Kocik sa uz predal.

@natalinda86 v bb ho maju v tom malom nakupnom centre tusim OCA sa to vola a obchod je tusim babysvet