Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

neznama28
24. jún 2017

@adrikada kiež by ste sa ozvaly skôr :/ teraz som kupovala Qunny kočík... Ale ďakujem

26. jún 2017

Baby, viete mi niektorá povedať rozmer, keď je to "vanička? Vnútorný, dĺžka x šírka... Neviem sa toho nikde dopátrať.

@eliniatko na dlzku 80cm, sirka v strede 40cm, sirka vrch a spodok 30cm 😊

sticker
26. jún 2017

@adrikada ak by som ťa mohla ešte málinko pootravovať. vedela by si mi premerať aj športové sedadlo? chrbátik, sedák a celk. dĺžka. a posielam jedno modré za ochotu tej vaničky

kaja0210
26. jún 2017

Kocky na jeseň budem predávať vajíčko Mima aj s adaptérmi. Ak by ste mali záujem píšte. Posúvam za 80 aj s poštou. Na ručné na pár škrabancov ktoré vidno iba keď si vajíčko poriadne obhliadate 😉

sila2

@kaja0210 farba?

26. jún 2017

@eliniatko ano jasne mozes 😊 zajtra sa k tomu dostanem 👌

27. jún 2017

Ahojte kocky plánujem posúvať našu mimu xari v bielej farbe
Výbava 3 kombinácia vajíčko aj s adaptérmi whinter kit originál mima taška sieťka kryt proti dažďu termo obal na fľašu prebaľovacia podľozka do športovej časti mam vložku hnedú aj ružovú koza na rúčku bielu aj čiernu fotky poposielam predaj cca na jeseň

kaja0210
27. jún 2017

@sila2 ahoj čierne a strieška sivá ako na všetkých 😊

petrikazuzka
1. júl 2017

Chcem sa spytat neviete kde by som nasla nejaky manual ku Mime Xari najlepsie na nete a sk prip. cz by bolo tiez fajn...Sice sa daju napozerat videa, ale predsa radsej nieco na nacitanie by bodlo. Dakujem

ebabysvet
Odpoveď bola odstránená
penelope10
2. júl 2017

@ebabysvet a ako to súvisí s kočíkom ??

larintamo
11. júl 2017

Predávam vajíčko Mima spolu s adaptérmi, minimálne použité (asi 3x) TOP stav, cena 160€

13. júl 2017

Caute kocky. Predavam Mimu Xari, full vybava, fusak mam elodie details. V pripade vazneho zaujmu poposielam viac fotiek. Samozrejme ma nejake znamky pouzivanie. Este rok v zaruke. Pouzivany 11mesiacov.

petrikazuzka
13. júl 2017

Prosim Vas poradte mi, kto mate autosedacko vajicko Izi Go. Ako vyzera novorodenecka vsadka? Vopred dakujem

ananasv
16. júl 2017

cena ? @adrikada

larintamo
16. júl 2017

@petrikazuzka to čierne vo vajíčku na mojej fotto, je novorodenecká vsadka 🙂

18. júl 2017

@mischellllllll Dobrý deň, je to ešte aktuálne?

@xbabatko1 moj prispevok je stale aktualny, v pripade zaujmu doposlem fotky

@adrikada Dobrý večer. Budem rada ak mi pošlete fotky a aj cenu, ďakujem. 🙂

@binabae
Dobrý večer, mohli by ste mi povedať koľko vás vyšlo všetko čo predávate?

19. júl 2017

@xbabatko1 mna stala na komplet vybava 1700€

doky173
21. júl 2017

Ahojte,nepredava niekto golfovy kocik Mima Bo?😊

yhtak
22. júl 2017

Ahojte, predavam nasu Mimu xari v ciernobielej limitke s bohatou vybavou. V pripade zaujmu poslem poslem viac info a foto.

pipi22
23. júl 2017

@yhtak mozem poprosit foto

25. júl 2017

Ahojte maminky ponúkam na predaj našu mimu xari úprimne mi bude za ňou veľmi ľúto je úžasná my sme boli max spokojný
Mam ku nej výbavu vložku do kočíka hnedú aj ružovú kozu na rúčku čiernu aj bielu whinter kit originál vajíčko aj s adaptérmi taška sieťka proti hmyzu aj na dážď termo púzdro na fľašu mima viac info správa
Pribalim ku nej aj hračky na kocik a na hranie do jedného roka

25. júl 2017

Pribalim ku nej aj hračky na kocik

dermacol
26. júl 2017

Ahojte, mam záujem o mimu xari camel s rose gold konštrukciou. Dalsie príslušenstvo bude len plusom.

Na predaj ich je malo, preto tomu davam poslednú šancu a kupim nový z Obchodu. dakujem

tinka349
8. aug 2017

Ahojte, zhanam mimu xari za rozumnu cenu, na farbe nezalezi... poprosim IP s foto a cenami ak niektora predavate