Kočík Mima Xari - recenzie
Baby, viete mi niektorá povedať rozmer, keď je to "vanička? Vnútorný, dĺžka x šírka... Neviem sa toho nikde dopátrať.

Kocky na jeseň budem predávať vajíčko Mima aj s adaptérmi. Ak by ste mali záujem píšte. Posúvam za 80 aj s poštou. Na ručné na pár škrabancov ktoré vidno iba keď si vajíčko poriadne obhliadate 😉
Ahojte kocky plánujem posúvať našu mimu xari v bielej farbe
Výbava 3 kombinácia vajíčko aj s adaptérmi whinter kit originál mima taška sieťka kryt proti dažďu termo obal na fľašu prebaľovacia podľozka do športovej časti mam vložku hnedú aj ružovú koza na rúčku bielu aj čiernu fotky poposielam predaj cca na jeseň
Chcem sa spytat neviete kde by som nasla nejaky manual ku Mime Xari najlepsie na nete a sk prip. cz by bolo tiez fajn...Sice sa daju napozerat videa, ale predsa radsej nieco na nacitanie by bodlo. Dakujem
@ebabysvet a ako to súvisí s kočíkom ??
Prosim Vas poradte mi, kto mate autosedacko vajicko Izi Go. Ako vyzera novorodenecka vsadka? Vopred dakujem
@petrikazuzka to čierne vo vajíčku na mojej fotto, je novorodenecká vsadka 🙂
@mischellllllll Dobrý deň, je to ešte aktuálne?
Ahojte, predavam nasu Mimu xari v ciernobielej limitke s bohatou vybavou. V pripade zaujmu poslem poslem viac info a foto.
Ahojte maminky ponúkam na predaj našu mimu xari úprimne mi bude za ňou veľmi ľúto je úžasná my sme boli max spokojný
Mam ku nej výbavu vložku do kočíka hnedú aj ružovú kozu na rúčku čiernu aj bielu whinter kit originál vajíčko aj s adaptérmi taška sieťka proti hmyzu aj na dážď termo púzdro na fľašu mima viac info správa
Pribalim ku nej aj hračky na kocik a na hranie do jedného roka
Pribalim ku nej aj hračky na kocik
Ahojte, mam záujem o mimu xari camel s rose gold konštrukciou. Dalsie príslušenstvo bude len plusom.
Na predaj ich je malo, preto tomu davam poslednú šancu a kupim nový z Obchodu. dakujem
Ahojte, zhanam mimu xari za rozumnu cenu, na farbe nezalezi... poprosim IP s foto a cenami ak niektora predavate

@adrikada kiež by ste sa ozvaly skôr :/ teraz som kupovala Qunny kočík... Ale ďakujem