Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
aha kukam to a asi chapem,vlastne ked to namotam tak mi enbudu dolava doprava behat kolieska a tak to prestane hrkat ze...a kde zozeniem tu gumicku?V domacich potrebach?
@alexandrag1 nie nie kolieska sa ti budu stale tocit to ti nezasekne kolieska len vyplni tu medzierku medzi kolieskom a konstrukciou a to vlastne hrka, ked tam je vôla tak koliesko naraza na konstrukciu a to hrka... no klobukovu asi v domacich, ja som to mala doma, hladala som spagatik a nasla som toto tak som to tam namotala 🙂 ale ak mas aj daky tenky spagatik tak to omotaj tým... 🙂
@marafka hej hej viem ze sa neprestanu tocit,asi som to blbo napisala:o) dakujem dnes by mi mal mm dosniest tu gumicku 😉
@alexandrag1 daj vediet ci pomohlo
@marafka namotala som tam nitku nahrubo:D uvidime ak nepomoze tak bude do zasoby aj gumka 😝 po byte je to zatial tiche,uvidime vonku
@alexandrag1 tak na dlazbe a nerovnostiach to bude hrkat aj ked nie az tak ale po rovnom chodniku ide uplne potichucky 🙂
heh len kde najst tie rovne chodniky,na SK asi nikde🙂
Baby, ak by ste mali niektora zaujem - alebo tip komu by sa kocarik zisiel - predam uplne novu fialovu nunu 2011, cakala som na nu sice dlho, ale nasej malej tento kocarik zial vobec "nesadol"....musim ju predat, co mi je velmi luto....nuna plus original nepouzita plastenka 150 eur....pomozete?
@zizinkafekete a co sa vam nepacilo? 😕 my letime 3.8. na SK tak sa uz tesime ako vyskusame... 😀
@frlka akurat pozeram v inzeratoch, ze predavas jogger city mini, nepacil sa? ja som nad nim neskor rozmyslala, ale stale mi pride po zlozeni dost velky...
@newyorkgirl kocik je super, nepredavala by som, keby som mala viac miesta v chodbe. Presne ako hovoris, zadne kolieska mi trcia do priestoru a neda sa tam uz chodit, v 1-izbovom byte si nenavyberam miesto na uskladnenie.
inak by som ho z ruky asi nedala, je super, aj dcerke sa paci, len vidim ako na mna mm zazera, ked chodi okolo kocika. Tak som ho zbalila radsej do krabice a este novy ho predam, ani vonku sme s nim neboli, co mi je luto, ale nechcem zaspinit kolieska, ked ho chcem predat. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@frlka a mas vybrate nieco ine? 🙂
@newyorkgirl nie, len ho predam. neskor uvidime. ak, tak Silver Cross POP alebo Maclaren Xt alebo Maclaren XLR. tie su male skladne golface. Ale najprv musim predat kociky, co mam doma 😀
Babule uvazujem nad kupou nuny...co vy na to?pozitiva a negativa?dakujeeen
pozitiva su v kazdom opise kociku, je maly, lahky a skladny, cela rucka vyskovo nastavitelna, polohovanie do lahu, len ma mensiu striesku, nema madlo a ma dost male, sem tam hrkotave kolieska 🙂
@barbora87
@newyorkgirl dakujem 🙂 a je priestorna?no ja ju chcem tak do auta alebo na cesty...da sa dokupit nejake madlo a clona?
@barbora87 clona ano, ale madlo na nu nepasuje ziadne, na mimibazare robi jedna pani take provizorne iba na suchy zips...
@barbora87 pre mensie dieta je urcite priestranna pozri tuna v teme stranu 89 su tam fotky, kde je dievcatko tusim ma 2,5 roka, mne to pride kocik skor pre mensie deti, moj ma rok....
@barbora87
@newyorkgirl to dievcatko je moja dcerka 😀 ved este stale kocik predavam 😉 nam uz je nuna mala ☹
@barbora87 ahoj no nunicka je super, moje pozitiva: idealny do auta aj do maleho kufra lebo ked ju poskladas je to maly obdlznik ktory vopchas vsade aj na zadne sedadlo 🙂, super manipulacia, staci jedna ruka na ovladanie, ten kocik chodí sám 🙂 aj do kopca ho zvladam jednou rukou 🙂 (obcas 🙂 ked sa dobre napapam 🙂 ), velke pozitivum ze je krááásny 🙂 a pri tom zabudnes aj na ti negatíva 🙂
no a tie negatíva : podla mna malá strieska, malý nákupný kosík, no a to polohovanie do lahu je skor pre mensie a lahsie deti lebo ja mám 1,5 rocného syna ktorý má 90cm a 14,5 kg a ked som ho dala do úplného lahu tak sa to pod ním ohlo a hlava mu isla dole kopcom 🙂 takze my vyuzívame len tú prvú polohu a to pre takéto velké bábo stací, nedajú sa nozicky polohovat a je to fakt kocík pre vzrastovo mensie deticky, nám je uz len tak tak, ak bude malý takto rást aj nadalej budúce leto budeme musiet kúpit nieco iné 🙂 no a kolieska trosku hrkajú tak ale to sa nedá porovnávat s nafukovacími ale ked to nebudes porovnávat tak je to v pohode 🙂
ale celkový dojem je super, ja som na nu cakala 4 mesiace takze sa z nej vytesujem 🙂 clona sa dá kúpit, baby na to pouzívajú tú sunshine kids 🙂
aj tak ideálne je ak pojdes do predajne posadís tam dietatko a odskúsate si, nám sa môze pácit a mozeme byt spokojné a tebe sa pácit nemusí 🙂
ahojte baby budem predavat asi 2 mesacnu nuna bugy 2011 fialovu tak ak nahodou by niekto mal zaujem davam aj do fora 😉
ahojte mate niektora nejaky univerzalny nanoznik na nunu? alebo idete kupovat? neviem ktory by tam pasoval a v pohode aj vyzeral...
@pittelka no tak ak na niečo prídeš tak sa ozvi, chcem dáky nánožník ale ak to má vyzerať katastrofálne tak radšej žiaden, ja som bola u nás v detskom obchode tak vraveli že majú dáke univerzálne že aby sme prišli a vyskúšame priamo na kočíku lebo oni nunu nepredávajú a nevie či tam bude dačo pasovať, tak keď odskúšam tak dám vedieť 🙂
baby a preco nie fusak? 😕
@newyorkgirl no lebo moje dieta ma uz teraz 90 cm a ten fusak by mu bol uz maly lebo ked som sa nan pytala tak mi povedali ze meria dakych 75 cm ten fusak tak by som ho tam uz asi nenarvala a ked si este predstavim teple oblecko na jesen a zimu 🙂 neviem mozno aj hej ale to by som musela odskusat nechcem to nablink kupovat 🙂
@didiana333 no lodger je uzasny uz si nan brusim zuby rok ale sa mi zda straaaaaasne drahy na to ze ho vyuzijem uz len jednu sezonu 🙂

vidis tam ten biely plast medzi kolieskom a konstrukciou ??? tak este vedla toho bieleho blizsie ku konstrukcii je taka vôla a tam to namotaj, ono ked pohybes tym motuzikom tak on ti tam vbehne aj sam a park krat to omotaj 🙂