Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@gossipy_girl no neviem ... pozeram pozeram ... celkom sa mi paci Romer Britax B-Agile ci ako sa to pise ... a je dost priestranny ... ale este naozaj neviem ... aj mne sa NUNA velmi paci a je to super kocik ale ... ale ... 🙂
ahojte baby tiež zvažujem predaj nuničky, máme farbu raspberry.. myslela som si že ju budem viac využívať 😒 a zatial sme s ňou boli hádam 3x vonku...
@cuki1980 no je to nieco na styl ako som mala bjcm. co ja som na romer zbadala nevyhody- nemas polohovanie noziciek,rukovat sa neda nastavit podla vysky rodica.a dost velky mi pride.neviem. mna napadol aj concord fusion. concord neo som mala,a fusion by som si vyskusala.fakt neviem.
@gossipy_girl neviem, musim popozerat, ked budes mat nejaky typ daj vediet 🙂
@cuki1980 jasneeee...tak zatial cakam ci sa ozve nejaky zaujemca lebo dva naraz kociky by mi nepresli u mangela 😀
@gossipy_girl a v com vidis nevyhody nuny?
@amouramour pre mna nevyhoda je len to ze je malemu mala.inac je uzasnaaa.skutocne.
Čavte kočky, čítala som nejakú časť diskusie, práve tiež uvažujem o Nuna PEPP alebo Quinny Senzz, obidva su krasne, no potrebovala by som ich vidieť naživo a posadiť tam malého, či sa tam zmestí a je mu tam pohodlne... Neviete náhodou, kde nájdem nejaké výsledky záťažových testov na golfky?? Viem totiž, že Nuna je oficialne do 18kg alebo v damskom klube asi tak pred cca mesiacom-dvomi hovorili presne o nej, že bola zatazovana podstatne vyssim cislom...aj tu som to niekde citala, len na webe o tom neviem nič nájsť. To isté by ma zaujímalo aj u Quinny, máte niektorá takéto info?? Ďakujem 🙂
Ahojte
Rozmyslam, ze predam nasu zltu nunicku, uz sa v nej nevozime a peniazky sa zidu na ine 😉 mam 2010 prerobenu do uplneho lahu, maly mi v nej aj spaval a v pohode. Len teraz sme sa stahovali, tak je kdesi v garazi, ak by mal niekto seriozny zaujem, pohladam a nafotim 😉 cena 110€. 🙂
baby tak ako to je s tou nunou? 🙂 je velka ci mala? mala ma 12kg a 87 cm, zmesti sa mi tam? aj na spanie? dakujeeeeem 🙂
@zlatiak mala sa ti tam zmesti v pohode, no ale na take spanie to uz moc nie je, skor tak, ze ked nahodou zaspi 🙂 nas maly ma 82cm a ked ho dam do uplneho lahu, tak ma hlavicku uplne pri strieske, ked tam mam zavesenu tasku, tak ju musim dat dole aby mu netlacila na hlavicku. A vsimla som si, ze ked je v uplnom lahu musim stale drzat kocik, aby sa nahodou neprevazil, lebo raz sa tak uz stalo. Ale na vozenie v sede a v pololahu je uplne super. Je pisana do 18 kg, ale boli na nu robene zatazove testy az na 500kg. Kamoskina mala ma 104 cm a v pohdicke sa tam zmesti ( do lahu sme neskusali ). A najlespie to je aj tak vyskusat ak mas kde 🙂
ahojte zienky, nemate skusenost ci sa da kupit samostatne strieska??? strasne mi ju znicili v lietadle, vcera sme prisli z dovolenky a mne je do placu, nechapem ako, ale cela bola spinava takym ciernym mazom a je uplne osuchana latka na lemovani a to vnutro je akokeby spalene, je to akokeby pokrcite latku a spalite zehlickou...no katastrofa, uz som ju oprala, tak ten maz vysiel ale latka je total poskodena 😖
pojdem sa opytat aj do obchodu kde som ju kupila, ja len ci nema niekto skusenost, viem, ze niekto tu kupoval nahradne koliesko alebo tak...
a este nieco strasne tazko sa mi zabrzduje a odbrzduje - normalne to nohou ani neodbrzdim, musim sa zohnut a odbrzdit to rukou - neviem ci to skusit namazat nejako - lebo ked to dam na reklamaciu tak co budem robit mesiac bez kocika 😒
@gossipy_girl kamaratka zvazovala Nunu, no nakoniec kupila Romer Britax. Videla som nazivo, je urcite vacsi a sirsi ako nuna. Ma uzasnu striesku.., i rukovat.... Tak skus pozriet tento kocik... je nune podobny, ale vacsi, mozno by sa tvoju prckovi hodil 😉
ahojte kočky,ja tiež velmi uvažujem nad nunou ale maly ma uz 16 mesiacov,nebude uz do nej moc velky?velmi sa mi pači v žltej farbe,ale tonas asi muchy zožeru. 🙂
@lucia701 moj syn má 2,5 roka a stále sa vozí.... 😉
to,som rada už aj zajtra vyrazam do obchodu si ho pozriet naživo a ak bude v zltaj farbe hned ho beriem,kupovala si ho v obchode alebo cez net?ako si s nim spokojna?ja mam nenidavno kupovany concord som velmi spokojna ale na leto chcem nieco praktickejšie.. 🙂
@didiana333
@lucia701 ja mám ešte tú prvu verziu,ktorá ide len do pololahu...ale nám to stačilo,lebo malý v kočíku nespával nikdy.... 😉 Mám ho od januára 2011 a som velmi spokojná...Erik je už síce "velký" ale na cestu do obchodu,alebo na vybavovačky vždy beriem kočík,lebo dlhá trasa je ešte na neho vela....je super,že si do neho vie sám nasadnuť a aj vysadnuť...to sa mu na tom páči najviac.... 😀 a mne sa páči,že sa lahko skladá a zmestí sa mi do kufra auta a nezavadzia.... 😉
@didiana333 no ved presne o to mi ide aby moc nezavadzal,lebo ked dam concord do auta do kufra tak sa mi tam uz vobec nic nezmesti a ked mam aj nejaky nakup tak to pcham vsade po aute,tak si mi pomohla v rozhodovaní,my tiez v kociku nikdy nespime takze to nam bude staciť ,dakujem a pekny deň 🙂 🙂 😀

@cuki1980 maly ma rok a 10 mesiacov no ma 14 kil a je dost vysoky ked lezi ma hlavku len tak tak. a tak isto na sirku je natrepany. nevie sa v tom v klude vyspat ked potrebujeme. uz v nom spal ale tak ze pol hodky,co je veelmi malinko. radsej by som cosi ine. neviem co vybrat.uz som zufala,predala som bjc pretoze bol velky,ale aspon sa mi tam maly aj par hodin vyspal.a teraz ked mame vytuzenu buginu tak sa nevyspi.uz mi z toho sibe.a co ty? ako to budes riesit?