icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

bobket
23. jan 2011

@brisilda vcera vecer som sa dostala na ceske formum a tam maminy strasne nadavali na nunu a tu sama chvala. pravda je ze neexistuje kocik na ktory by niekto nenadaval. len dat 150€ aby som zistila ze mi kocik nevyhovuje a potom so stratou predala ak vobec....Co sa tyka buzzu tak nie zeby bol nestabilny,ale strasne tazky, to koli tym zadnym velkym kolesam a to predne koleso mi prislo neohrabane,ked som dostala do ruky salalom hned som vedela ze je to laska na cely zivot 😉

zuzul1310
23. jan 2011

@brisilda predtým ho baby kupovali za cca 200 eur, preto ho draho predávajú. Najprv som malého zvykla pripútať, potom už len dolné pásy okolo nožičiek som mu dala a teraz už vystúpi keď chce ísť pešo, takže madlo by nám len zavadzalo lebo by ho musel podliezať. Boli sme zvyknutý na madlo, ale malý si rýchlo zvykol, doma kedykoľvek vyliezol do nuny a zakričal maminka kočíkovať a musela som ho voziť po byte, takže madlo asi chýbať nebude ani vám, tento istý názor napísala jedna mamina aj mne keď som sa bála či Dankovi nebude chýbať a mal úplnú pravdu, detská na to reagujú asi podobne, čí sú starší tým viac potrebujú voľnosť.
@bobket kočík je plastový, ale je spravený naozaj veľmi kvalitne, naozaj jediné negatívum je hrkotanie na dlažbe, ale to má väčšina golfáčov. Ovláda sa so 17 kg dieťaťom ľahšie ako Slalom (nekecám 😀 , nemám dôvod 😉 ) Je pohodlný, malý ho má rád, ale on už v kočíku nespáva takže v tom radiť neviem (raz v ňom skoro zaspal ) Od topánok sa trocha ničí ten spodok kde má položené nohy, keďže je to látkové, tá látka tak chlpatie, ale nič strašné, každý kočík sa používaním opotrebováva a náš krpec doňho lezie každú chvíľu.
@brisilda Nákupný košík je vysúvací, ale je naozaj malinký, taška sa naň v pohode dá dať, nosím na ňom dosť veľkú Puma tašku a keď je malý v kočíku tak stabilitu nestráca, ostatné kočky tu tiež písali dokonca aj fotky tu dávali že majú tašky (na začiatku keď sme s témou začínali). Je nízko pri zemi preto je stabilný a umožňuje drobcovi vystúpiť a nastúpiť kedy chce, má malé kolieska ako väčšina golfáčov, ale nemajú možnosť sa vyčaptať ako som videla na X iných kočíkoch napríklad aj na našom Slalome, takže kolieska sú spravené kvalitne ako aj celá konštrukcia.
Môj "drobec" na fotke má 18 kg a 95 cm, vtedy mal dva roky a jeden mesiac, takže bežné štandardné dieťa tam bude mať dosť miesta. My ho chceme tiež nechať aj po tom ako bude mať tri roky, bez striešky sa bude dať použiť a ak niekam pôjdeme na celý deň tak aspoň bude mať malý pohodlie ak bude unavený. Ako píšem ja som vystriedala strašne veľa kočíkov a na každom sa dá nájsť veľmi veľa chýb a oveľa závažnejších ako na tomto kočíku. Do košíka dám čo potrebujem ale určite nie veľký nákup (som rada že unesie nášho drobca, hoci teraz mi za tri mesiace kilo schudol, ale aj tak je to dosť veľká váha na kočík a väčšina kočíkov si s ňou neporadí, už ani slalom nemôžme používať. Na hrkotanie som si proste musela zvyknúť, vadí mi ale kočík má toľko iných kladov že človek proste musí spraviť kompromis.
@bobket Presne toto isté som si hovorila ked som sa rozhodovala či nunu kúpiť, tiež som čítala aj české fórum, podľa mňa za tie peniaze stojí a je to kočík ktorý nám vydržal najdlhšie, je super skladný ľahký a obľúbený.

brisilda
23. jan 2011

@zuzul1310 dakujem za radu ja si teda idem dat rezervovat cierny kociarik 😉 ak nam bude chybat madlo mam nemiesto toho taky pripevnitelny volantik 🙂 dnu planujem usit nejaku pekne farebnu vlozku a mam aj tyrkysový slnecnik cize nebudem musiet kupovat novy 😉 aj mm sa velmi paci a na ceskom fore som nasla fotku s babatkom ktore sedi v ciernom kociku a je uzasny len neviem ci tu fotku tu mozem dat tak ju radsej nedavam 🙂 ale ked nam pride tak hodim foto s nasim drobcom 😉 a vyhoda je ze aj fusak mame v ciernej farbe a vo vnutri je zeleny tak budeme mat aspon farebny kociarik nejako si ho v lete ozivim hrackami 🙂 no aspon na nom nebudu spinave flaky ako by to bolo zrejme na zltom

zuzul1310
23. jan 2011

@brisilda super že si sa pre ňu rozhodla, určite neoľutuješ 😉 teším sa na fotky 🙂 a manželovi sa tiež bude páčiť aj naživo, môj tam posadil nášho drobca a behali po byte ako s formulou 😀

brisilda
23. jan 2011

@zuzul1310 tak som zvedava ake to bude v reale no uz je rezervovana 😀 cakam len na mail ci moju rezervacku akceptuju 😀

angie777
24. jan 2011

Prosím vas o radu žienky,aká uni pláštenka pasuje na Nunu,alebo je lepšia originál? Tá sa mi zdá taký divná.Čo poradíte?
Dakujem. 🙂

zuzul1310
24. jan 2011

@angie777 úplne klasická univerzálna pláštenka na goláče, pasovala mi na Jané Powertrack, pasovala mi aj na Espiro AMgic 4 a aj na TFK Buggster a super pasuje aj na NUNU.

angie777
24. jan 2011

@zuzul1310 a nemozes mi dat nejaky link,aká presne to je,ale odkial si ju kupovala?lebo takych uni plasteniek je strasne vela 🙂
Dakujem

zuzul1310
24. jan 2011

@angie777 kupovala som ju v predajni u nás v KN, mám ju asi u našich, takže pozriem či je tam značka, ale myslím že je to niečo ako
http://www.slnieckovo.sk/product_info.php/produ...
alebo toto
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

angie777
24. jan 2011

@zuzul1310 dakujem ti,ak by ta potom napadlo mrknut na tu tvoju,či tam nie je značka,tak daj vedieť.este raz dik. 😉

zuzul1310
24. jan 2011

@angie777 jasné večer napíšem

brisilda
24. jan 2011

@zuzul1310 mozem sa opytat ako to je s tym polohovanim? nasla som na nete ze vraj jedna maminka si to prerobila tak, ze dieta sa da dat do viac lezatej polohy nasitim kusku latky ale nechapem ako jej tam potom pasuje ta strieska 😕 je to podla teba mozne? ked das lezmu polohu je tam este pri strieske miesto na viac lezmo? alebo nie? pisem sice ako talian no hadam viec so myslim lebo zvazuem ze by som si tam tiez dala nasit kusok latky aby to bolo viec sikmejsie 😀 inak uz ju mam objednanu v ciernej farbe aa na babybazare ju ponukaju no akcia co je v inzercii uz neni aktualna a to bol inzerat pridany len teraz 22.2 😠 http://www.babybazar.sk/detail.php?id=2651808

zuzul1310
24. jan 2011

@brisilda áno mohlo by to byť možné, strieška sa pripája len suchým zipsom, neviem či by mohla dočiahnuť ak by bola tá poloha šikmejšie, ale ak to niekto skúšal tak to môže byť možné, mohol by sa našiť ešte jeden suchý zips vyššie na opierku a potm by sa to dalo pripnúť. Keď sa dá kočík na ležatú polohu, tak na strieške sa odzipsujú také dva zipsy a strieška je naďalej pripevnená suchým zipsom k zadnej časti opierky.

bobket
24. jan 2011

Do kelu, nie je uz aktualna? A ja som sa chcela ozvam a kocik si zajednat ☹ zeby som skusila pockat ci nebude dalsia? No pekne, manzela predvedcim a akcia skonci, to sa stane len mne,xixi

brisilda
24. jan 2011

@zuzul1310 dik za odpoved ak mi pride pofotime a poslem vam foto a asi aj tu opierku poriesim ked sa to vazne bude dat 😀

brisilda
24. jan 2011

@bobket ty si tiez chcela cez aladina? 😀 ak chces hodim ti link na MMB jedna kocka predava za 155 € a akcia plati 😉

bobket
24. jan 2011

@brisilda Na MMB som tiez videla ponuky, este si to poriadne kuknem🙂 a ako dlho trva objednavka? ci to je individualne?

anezena
24. jan 2011

@brisilda podla mna to mozne nebude, ta strieska tam aj tak leedva leedva drzi - pripnuta o tu opierku chrbta. my sme v nune spali xx krat a vzdy tou hlavickou tlacil do tej striesky a vzdy to bolo odzipsovane, takze hlava mu zozadu bola vidiet. ak by si nieco nasila a dala tu operku nizsie, urcite ta strieska nedociahne. musela by si nieco nasit aj na tu striesku

zuzul1310
24. jan 2011

@bobket ja som kupovala cez Eniki Beniky za 155 s pláštenkou a sieťkou a zaslanie kurérom bolo zadarmo (teda v cene tých 155)

zuzul1310
24. jan 2011

@anezena môže byť, netvrdím, možno na to niekto prišiel ako to celé prerobiť. Treba si vypýtať fotky od toho kto to dal spraviť, ak by si och zohnala tak ich sem pre zaujímavosť hoď.

brisilda
24. jan 2011

@zuzul1310 enikibeniki ho ma teraz za 169 € a ano doprava zadara no najlacnejsie ma vyjde za tych 155 +5 postovne ale mozno si pon pojdeme aj osobne 😀 uvidime lebo mame ist na navstevu 😉 tak hadam to nebude velmi daleko
@anezena hm... no ked mi to pride tak na to kuknem a hodim info a assi mas aj pravdu ta kocka asi aj striesku dosila neviem 😒 no jednoznacne uz sa velmi tesim na nunu 🙂
@bobket cez MMb ta kocka ma presne tu farbu ako ma zuzul cize sedo zeleny a zltu no ja chcem cierny 🙂

zuzul1310
24. jan 2011

@brisilda žltá sa aj mne veľmi páčila, ale pripadala mi príliš háklivá, topánky, blato a tak....tá zelená farba na šedo zelenej je krásna..... perfektne kočík oživí.... veľmi pekný kočík

brisilda
24. jan 2011

@zuzul1310 veru ta zlta je krasna aj mna zauala ale ked som sa na nu pozrela po praktickej stranke tak mi velmi vadilo, ze v mieste kde maly bude davat nozicky je sv. siva 😖 varianta zelena siva neni moja naj farba takze ostavalaiba cierna a tu si mozem ozivit farebnou podlozkou a hrackami 😀

eis4
25. jan 2011

@brisilda ahoj ja mám tu "čiernu"-aj ja som si myslela ale je to tmavohnedá farba 🙂 ale je to pekné.včera so kupila tašku a v pohode pasuje -vid. foto.
@bobket link kde som to kupovala ja po vianociach.za pár dni som ho mala doma-
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9647463&tab=0

zuzul1310
25. jan 2011

@eis4 super vyzerá čierna s bielou podložkou a bielou taškou, super voľba.

bobket
25. jan 2011

@eis4 Vyzera paradne!!a ako jazdi po nerovnostiach. My v Mt tu macaciu dlazbu nemame,ale chodniky robite a preto sa bojim ako jazdi po nerovnostiach.... 😉 Dik za link idem pozriet 😉

didiana333
25. jan 2011

baby,ja ju chcem objednať z Aladina...tam je lacnejšia a kurier je 5eur...už som zisťovala...
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8356268&tab=2

bobket
25. jan 2011

@didiana333 na linku od eis4 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9647463&tab=0 je moskytiera a plastenka zdarma u aladina nie

didiana333
25. jan 2011

@bobket aháááá...no to som si nevšimla... 😅 dakujem.... 😉

eis4
25. jan 2011

@bobket nuž nato ti neviem odpovedať 🙂 my sme ju dostali ako neskorý vianočny darcek od svokry.naša malá má 5mes a 1 týždeň tak som chcela počkať do 6 mes(doktorka povolila)aj ked naša malá už sedí sama 🙂 ale budem musieť skor otestovať,lebo mm ide v pondelok na služobku na týždeň a starý kočík sama neznesiem zo 4. poschodia.málá má už 8,5 kg.hlavne preto som si vybrala tento lebo je lahký ,skladný .ja si myslím, že lepši by som nenašla v tej cene-aj ked bude hrkotať 🙂 ale po byte sa vozíme každy deň,malu v nom uspávam(konečne nemusím na rukách)ked zaspí tak ju preložím.v starom kočíku vrieskala ale v nune je vytesená-čo viac treba 🙂