icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

zuzul1310
25. jan 2011

@eis4 super že malej sa v nune páči, aj ja chcem tak svokru 🙂
@bobket po nerovnostiach ide dobre, až na to hrkotanie, ale dá sa, ostatné prednosti to kompenzujú

brisilda
25. jan 2011

@eis4 ja som tiez od nej kupovala a idem mrknut ci ma aj tie podlozky su krasne kolko stoji jedna? idem jej rychlo napisat 😉 az mi to posle vsetko spolu 😀 no s tou farbou si ma sklamala ja chcem cierny ! nie hnedy 😠 sakraaaa ale aj ABC desing mal taky divny odtien ciernej 😒
@didiana333 aladin neposkytuje plastenku a sietku ☹ ja som sa na to uz pytala 😀 a ponukali mi ako ospravedlneni 10 ¨% zlavu 😒

brisilda
25. jan 2011

@eis4 hotova slecna ma nieco nove tak je spokojna 😀 nezaprie v sebe zenu 😀 😉 mna nuna zaujala dizajnom a dufam ze aj praktickost bude na 1 mieste na youtube sa mi paci video, ze ju mozem poskladanu za sebou tahat ako nak. tasku s kolieskami 😀 cize aj po schodoch by som s nou mohla bez problemov ist ved je lahunka moj syn ma uz cez 9 kg 😀

eis4
26. jan 2011

@brisilda ahoj značka podložky je emitex-moby-myslím že oni to tam nemaju-stojí na nete 10,90.ja som kupovala v meste za 12,90
http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php
na mimi to má 5-6 predajcov 🙂

brisilda
26. jan 2011

@eis4 ano uz som si ju objednala tak cakam co odpise lebo neviem ci mi uz kociarik poslal alebo nie 😉 ja som brala odtien hned tu co je za modrou teda poslednu 🙂

eis4
26. jan 2011

@brisilda ako pozerám ten link neukáže to co som chcela. ☹ zadaj na mimi názov podložka, značka emitex 🙂

eis4
26. jan 2011

@brisilda 🙂 kočík si objednala čierny?

brisilda
26. jan 2011

@eis4 ano objednala som cierny no takze aj dufam ze bude cierny a nebude mat ziaden iny odtien 😀 uvidim

eis4
26. jan 2011

@brisilda dobrý výber-ja som mala tiež vybratu tuto farbu ale v obchode ju nemali-tu je k tomu taška ktoru som chcela
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10067334&ta... su k tomu aj klipsy na pripevnenie na kočík za 5 eur 🙂

brisilda
26. jan 2011

@eis4 dik ale ja mam tasku 🙂 casual a je uzasna tak hadam mi tam bude pasovat 😉

hviezda22
26. jan 2011

@brisilda bude, ja som na nune mala Casual tašku, tu menšiu vanity bag 😉 ........mala som aj tu Bumbleride ku kočíku Bumbleride, ale ta taška nie je taka super, ako Casual

tinnka9
26. jan 2011

@eis4 @zuzul1310 baby, prosim vas, nasli by ste si cas a odmerali by ste mi dlzku a sirku chrbtovej opierky? vopred diky moc 🙂

zuzul1310
26. jan 2011

@tinnka9 nunu máme u našich,doma máme slalom, odmerať ti ju viem zajtra

eis4
26. jan 2011

@tinnka9 dlžka je 43 cm a šírka je 25 🙂

tinnka9
27. jan 2011

@eis4 dakujem, si zlata 😉

eis4
27. jan 2011

takto sme dnes zaspinkali v nune 🙂

bobket
27. jan 2011

@eis4 Aka paradicka!!!!!tomu sa povie pohodka! Uz aby bolo take pocasie aby som si ho mohla kupit a slalom dat do pivnice 🙂

zuzul1310
27. jan 2011

@eis4 to je pohodička 🙂 , strašne zlatá je malá.

eis4
27. jan 2011

@zuzul1310 dakujeém 🙂

lulana79
27. jan 2011

@anezena Ahoj, chcela by som sa ta opytat, nakolko kocik dlhsie pouzivas a mas uz vacsieho chlapceka... Moj bude mat teraz rok a pol, kocik by som chcela na jar a specialne na dovolenku - zmesti sa mi tam? Teraz ma asi 82 cm, nebude tam stiesneny? Dakujem

zuzul1310
27. jan 2011

@lulana79 náš má teraz 96 cm a zmestí sa aj so strieškou nad hlavou. Vyššie je fotka na tej má cez 18 kg a 95 cm a naobliekaný, takže v lete úplne v pohode.

kackabrcka
27. jan 2011

kocky ja asi prejdem casom k tomuto ... no uvidme.. mozno sa jej predsa len nevzdam lebo zatial je to NAJ naj kocarik 😀

kackabrcka
27. jan 2011

@eis4 spokojna kocka 😉

zuzul1310
27. jan 2011

@kackabrcka super vyzerá...možno pre druhé vyskúšame 🙂

anezena
28. jan 2011

@lulana79 my sme nunu predali na jesen, ked mal dva roky a 8 mesiacov. my mame teraz rovnych 100 cm 16,5 kg, a v tu jesen mal urcite menej a ja som ju musela predat. rataj s tym ze neuna je nizka - nizsia je strecha oproti napr. zappovi, preto sme kupili zappa. dany ma rad strechu, furt to mal zatiahnute a dokonca na tom som mala este aj slnecnu clonu, aby mal tu striesku dlhsiu. a ked chces aby ti tam dieta spalo, ta opierka chrbta je straaasne malinka dany uz v lete ked v nej spal - tak to bolo tak, ze opierka chrbta koncila v polke hlavicky. mne s anuna veeelmi paci, ale ma voje muchy a ja ju neodporucam detom, kt. su vyssie. nam nevadilo, ze to mal v polke hlavy tu opierku lebo tazisko hlavy bolo na podlozke, ale hlavne ta strecha, je to nizke. tak s tym rataj, nuna je pohodlna aj podla mna dostatocne siroka len ta vyska.

kackabrcka
28. jan 2011

@zuzul1310 uvidime v lete aky bude 😉

zuzul1310
28. jan 2011

@kackabrcka kúpiš ho a predáš nunu? Ja už vystačím s nunou pri Dankovi a ak sa podarí druhé tak možno niečo nové vyskúšame.

brisilda
28. jan 2011

ahojte kocky nam dnes prisla nuna 😉 tak sa vytesujem len ma vazne zarazilo,ze cierna neni cierna 😖 ale tak nevadi 😀 to polohovanie sa mi nezda byt az take zle ako niektore kocky pisu nam proste vyhovuje 😉 dokonca slnecnik tam perfektne pasuje takze nemusim kupovat novy len to madlo mi tam nepasuje co mam taky ten detsky volantik 😖 hm...

lulana79
28. jan 2011

@zuzul1310 a aké ma kolieska prosím ťa? pogumované alebo iba umelohmotné?

brisilda
28. jan 2011

@lulana79 umalohmotne co ma dost prekvapilo 😒 zila som v tom, ze na povrchu bude guma 😎