icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

lulana79
28. jan 2011

@brisilda A moc buchaju? Ci vlastne asi ste ju este neskusali, ked len dnes prisla...

brisilda
28. jan 2011

@lulana79 po dlazbe nebucha ale podla mna bude hrkat tak ako ked mas kolieskove korcule s um. kolieskami 😀

zuzul1310
28. jan 2011

@lulana79 je to tvrdená guma, aj keď ideš vonku tak minikamienky alebo kúsočky skla sa ti zarývajú do koliesok

brisilda
29. jan 2011

@zuzul1310 a su tie kolieska podla teba kvalitne? ja sa s nom bojim ist von aby sa neznicili 😀 😀 😀

zuzul1310
29. jan 2011

@brisilda kolieska sú kvalitné boli sme s ňou na leteckom dni, tam sme jazdili po tráve a blate v poli, boli sme v ZOO niekoľko kárt a po meste s ním chodíme tiež, kolieska sú v pohode, ak sa tam zachytí kamienok alebo kúsok skla, tak to vyberiem a ideme ďalej, kolieskam to nijak neublíži, sú kvalitné a nezničia sa, neboj.

brisilda
29. jan 2011

@zuzul1310 😀 super ja som ich dnes lepsie preskumala kedze si spominala, ze su s tvrdenej gumy a vazne ked som ich stlacila boli makke 😀 to by ma ani nenapadlo lebo na pohlad vyzeraju ako umelina ale aj tak podla mna bude hrkat po cestach ale zase to hrkaju aj ine kociky cize nam to zrejme vadit nebude 🙂

zuzul1310
29. jan 2011

@brisilda na rovnom chodníku nehrkoce vôbec, hrkoce na výmoloch a mačacích hlavách, inak pohoda, presne o to sa jedná že aj plno iných kočíkov hrkoce a tento je jednoduchý na údržbu, máme ho vyše pol roka a ešte ho netrebalo olejovať ani inak ošetrovať, mali sme Espiro Magic 4 za 130 eur a po každej prechádzke sa musel mazať a olejovať, išlo ma poraziť, takže nejaké to hrkotanie sa dá zniesť.

brisilda
29. jan 2011

@zuzul1310 inak ma este napadlo ci nanho nesada v lete spina? lebo ja kedsa nanho divam uz teraz vidim ako ho budem na prechadzke v meste cistit vl. utierkou 😀 no a my mame aj ine kociky takze mne to vobec ale vobec nevadi no uvidime je krasny a cenovo vyhodny

zuzul1310
29. jan 2011

@brisilda to na každý kočík....každý sa pri prechádzkach najmä ak je blato a mláky zašpiní...ak nemáš žltý tak je to v pohode a je ľahko očistiteľný....

brisilda
29. jan 2011

@zuzul1310 super 😉 nie nemam zlty aj ked ten sa mi hadam najviac pacil vzala som si ten (cierny) teda ja som si myslela ze je cierny no on je tm. hnedy 😝 tak az lutujem ze sme nekupili vasu farbu 😀

zuzul1310
29. jan 2011

@brisilda naša je naozaj super, tá zelená to krásne oživí a tá sivá je vlastne sivá pretkávana hnedou, dobrá farba, mne sa páčila tiež žltá, ale zdala sa mi nepraktická a aj tá bledomodrá bola zujímavá,ale príliš bledá

brisilda
29. jan 2011

tak mne sa paci aj ta bledo modra ale je taktiez neprakticka ☹ teraz sa musim uskromnit s hnedou 😀 ved aj slnecnu clonu mam sv. hnedu tak to bude perfektne ladit neskor hodim aj foto teraz prikladam foto so slnecnikom ABC a perfektne pasuje 🙂 a + foto ako malemu velmi chuti kociarik 😀

henrieta76
30. jan 2011

@brisilda ta vlozka je udavana ako farba seda?lebo aj by som do fialovej nuny chcela nejaku a farebne sa mi tam moc nehodi ani jedna od emitexu aspon podla fotiek z netu ale tato sa mi pozdava ze by sa mohla hodit.

weiya
30. jan 2011

ahojte baby,aj my sme kupili nunu 😀 a mam na vas,tie ktore ju uz maju,jednu otazku 😀 drzi vam tam dobre ta strieska? ona sa pripevny ked je nasadena len na ten suchy zips,tu gulicku nie?no lebo nam stale nejako "odpadava" no nechapem preco?

susisus
30. jan 2011

@weiya ja som tam raz v rychlosti dala zicherku 😀

anezena
30. jan 2011

@weiya to je normalne, nam xxx krat ked sme mali nunu padala dopredu - toto nechapem ako sprosto to vymysleli. ja som potom kupila velku clonu na kcik, pripevnila ju tam a celu jesen sme chodili s tym a nepadalo to, ale nedavala som dole strechu, ale my aj tak strechu mame cely rok. teraz mam tu clonu na zappovi.
nasla som jedinu ako tak normalnu fotku s tou clonu, takto to vyzera

brisilda
30. jan 2011

@weiya ako to ze ti strieska pada do predu? kedsa kocik sklôada tak sa stieska mpze dat dopredu no ked ho rozlozis treba striesku dat uplne dozadu mala by si pocut take klapnutie a potom to bude oki 😉 ja ten suchac nepouzivam 😀

brisilda
30. jan 2011

@henrieta76 nie ja som myslela ze to je odtien hnedej no neni je siva a je to ta podlozka hned za modrou 😉 cize posledna

weiya
30. jan 2011

@brisilda
@anezena
@susisus diki vam za odpoved,no my s me este neboli s nou vonku,leebo nechce ju hned zaaspinit kedze tu este mame sneh 😀 ale som si vsimla ze to pada dopredu a stale, no neviem co vymyslim mozno aj tu zicherku 🙂

brisilda
30. jan 2011

@weiya skus tu striesku dat najviac dozadu ako len pojde budes citit male puknutie? neviem ako to nazvat a potom by uz dopredu padat nemala nam nepada 🙂

weiya
30. jan 2011

@brisilda no ok,dakujem skusim,vidis to puknutie som veru nepocula,mozno to bude tym 😀

brisilda
30. jan 2011

@weiya hod potom info lebo ja som az sla vyskusast ci nam ta strieska ide dopredu a veruze nejde musim silnejsie potlacit aby sla 😉 tak skus mozno ju mas len zle osadenu

kackabrcka
30. jan 2011

@zuzul1310 mam na ruke jeden pouzity najprv odskusam. lebo priznam sa novy kocar uz nechcem kupovat zatial.. a nunu tiez ju nejako nechcem pustit z ruky..

zuzul1310
30. jan 2011

@kackabrcka potom daj vedieť či je lepší ako nuna alebo buggs.

kackabrcka
30. jan 2011

@zuzul1310 😀 ja nedam zatial dopustit ani na bugg. ani na nunu 😉

zuzul1310
30. jan 2011

@kackabrcka na nunu ani ja, bugster sa mi ťažko ovládal s mojim veľkým chlapom 😀

weiya
31. jan 2011

@brisilda aaa mam to 🙂 uz veru nepada,diki za info 🙂 uz som konecne to puknutie pocula, a uz strecha drzi na mieste 😀 uz chcem jar a vybehnut s nunu von,do terenu odskusat 😀 vy uz ste boli?

brisilda
31. jan 2011

@weiya super som rada, ze si moju hatlancinu pochopila a uz matre striesku ok 😉 Ja som s nou este von nebola zda sa mi to blbe s letnym kocikom ist do snehu ale laka ma to 😀 malemu sa strasne paci a mne sa paci ta lahkost a velkost po zlozeni aj ked farba ma odradila no nevadi 😀 a kolieska som myslela ze su umelohmotne no nesu takze som uz tiez spokojna 😀 dokonca mi nevadi ani to ze sa neda dat vic do lahu lebo maly aj tak spinka v odpocinkovej polohe 😉

weiya
31. jan 2011

@brisilda no laka to aj mna co ty poviem 😀 ja som s farbou absolutne spokojna,mame fialovu nunku 🙂 a pacila sa nam aj ta cierna-hneda 😀 a okrem toho mala mi uz v kociku nespava,takze mne aj ta odpocinkova poloha je zbytocna,aj v kociku ked ju dam trosku na lezato aj tak sedi 😀

zuzul1310
31. jan 2011

@weiya tvoja malá má už vyše roka, podľa mňa keď ju dáš do zimného overalu a vezmeš hrubšiu deku, tak v pohode môžeš ísť von, my s ňou chodíme aj po snehu a bez problémov.