Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@eis4 ja som tiez od nej kupovala a idem mrknut ci ma aj tie podlozky su krasne kolko stoji jedna? idem jej rychlo napisat 😉 az mi to posle vsetko spolu 😀 no s tou farbou si ma sklamala ja chcem cierny ! nie hnedy 😠 sakraaaa ale aj ABC desing mal taky divny odtien ciernej 😒
@didiana333 aladin neposkytuje plastenku a sietku ☹ ja som sa na to uz pytala 😀 a ponukali mi ako ospravedlneni 10 ¨% zlavu 😒
@eis4 hotova slecna ma nieco nove tak je spokojna 😀 nezaprie v sebe zenu 😀 😉 mna nuna zaujala dizajnom a dufam ze aj praktickost bude na 1 mieste na youtube sa mi paci video, ze ju mozem poskladanu za sebou tahat ako nak. tasku s kolieskami 😀 cize aj po schodoch by som s nou mohla bez problemov ist ved je lahunka moj syn ma uz cez 9 kg 😀
@brisilda ahoj značka podložky je emitex-moby-myslím že oni to tam nemaju-stojí na nete 10,90.ja som kupovala v meste za 12,90
http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php
na mimi to má 5-6 predajcov 🙂
@brisilda dobrý výber-ja som mala tiež vybratu tuto farbu ale v obchode ju nemali-tu je k tomu taška ktoru som chcela
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10067334&ta... su k tomu aj klipsy na pripevnenie na kočík za 5 eur 🙂
@eis4 spokojna kocka 😉
@kackabrcka super vyzerá...možno pre druhé vyskúšame 🙂
@lulana79 my sme nunu predali na jesen, ked mal dva roky a 8 mesiacov. my mame teraz rovnych 100 cm 16,5 kg, a v tu jesen mal urcite menej a ja som ju musela predat. rataj s tym ze neuna je nizka - nizsia je strecha oproti napr. zappovi, preto sme kupili zappa. dany ma rad strechu, furt to mal zatiahnute a dokonca na tom som mala este aj slnecnu clonu, aby mal tu striesku dlhsiu. a ked chces aby ti tam dieta spalo, ta opierka chrbta je straaasne malinka dany uz v lete ked v nej spal - tak to bolo tak, ze opierka chrbta koncila v polke hlavicky. mne s anuna veeelmi paci, ale ma voje muchy a ja ju neodporucam detom, kt. su vyssie. nam nevadilo, ze to mal v polke hlavy tu opierku lebo tazisko hlavy bolo na podlozke, ale hlavne ta strecha, je to nizke. tak s tym rataj, nuna je pohodlna aj podla mna dostatocne siroka len ta vyska.
@zuzul1310 uvidime v lete aky bude 😉
@kackabrcka kúpiš ho a predáš nunu? Ja už vystačím s nunou pri Dankovi a ak sa podarí druhé tak možno niečo nové vyskúšame.
ahojte kocky nam dnes prisla nuna 😉 tak sa vytesujem len ma vazne zarazilo,ze cierna neni cierna 😖 ale tak nevadi 😀 to polohovanie sa mi nezda byt az take zle ako niektore kocky pisu nam proste vyhovuje 😉 dokonca slnecnik tam perfektne pasuje takze nemusim kupovat novy len to madlo mi tam nepasuje co mam taky ten detsky volantik 😖 hm...

@eis4 super že malej sa v nune páči, aj ja chcem tak svokru 🙂
@bobket po nerovnostiach ide dobre, až na to hrkotanie, ale dá sa, ostatné prednosti to kompenzujú