icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

weiya
1. feb 2011

@zuzul1310 ked ja ju nechcem este zaspinit 😀 😀

zuzul1310
1. feb 2011

@weiya tak to chápem, tu sú chodníky posypané pieskom kvôli šmýkaniu, dnes sme boli aj s nunou vonku, takže špinavá akoby sme behali po lese.... 😀

brisilda
2. feb 2011

@zuzul1310 to vazne nuna zvladne aj sneh? 😀 ale asi iba ak je odhrnute vsak? v claptanici si neviem predstavit ako by som s nou manipulovala 😀

zuzul1310
2. feb 2011

@brisilda klasicky udupaný sneh mimo chodníkov zvláda v pohode, odhrnuté chodníky to je jasné a člapkanicu vieš že ani neviem, resp. sa nepamätám....keď sa začne sneh topiť tak vyskúšam a napíšem 🙂

brisilda
4. feb 2011

kocky mne priserne vedi ta nalepka dole pri kolecku ako je nak. kosik neskusali ste to niektora davat dole?

nata_
4. feb 2011

ahojte, chceme nunu pre dcerku na leto, bude mat v juni rok, poradite, kde sa da najlepsie kupit? nikomu sa zatial nic nepokazilo? veim, ze je tam polohovanie na zips, je ten zips robustnejsi? madlo sa tam asi neda pripevnit nejake univerzalne vsak? dik za info

brisilda
4. feb 2011

@nata_ madlo tam nepripevnis no vraj detickam ani nechyba 😀 teda ani nam nechyba a to som mala obavu ako to bude no je to oki nas drobec bude mat rok v maji 😉 polohovanie nam vyhovuje kedze na rovine nikdy nespinka 🙂 a tak ci tak bude to len prilezitostne 😀 inak bude spinkat v postielke doma popripade vezmem iny kocik 🙂 zips je mohutnejsi ale tak pokazit sa moze vsetko no ako reklamacku ti to hadam uznaju 😉 skus si mrknut MMA a babybazar vyhodne ceny su ked ich ponukaju za 150 € az 155 € ja som kupila za 155 € s tym ze tam bola plastenka aj sietka 🙂 a potom to postovne 5 € kurier

nata_
4. feb 2011

@brisilda joj take lacne som nenasla aj s plastenkou a sietkou 😢 plus este kurier...si super vyhodne kupila! 😎

zuzul1310
4. feb 2011

@nata_ my ju máme od augusta 2010 a zatiaľ sa nič nepokazilo a kupovali sme za 155 aj s pláštenkou a sieťkou a v cene bol aj kuriér, objednávala som cez EnikiBeniky. Madlo naozaj nechýba.

brisilda
4. feb 2011

@nata_ ja som kupovala cez bambini no kocky pedavaju nove aj na mimibazari a babybazari 😉

nata_
4. feb 2011

@zuzul1310
@brisilda velmi dobre ste kupili baby, enikibeniki teraz 169,15 € bez plastenky a mosk. to treba extra za 12 ecok este dokupit...bambini vsetko aj s fusakom 205 plus 9 kurier...cakam na akciu..hadam daco bude...brisilda, tebe som asi aj pisala koment k fotke sa mizda....

susisus
4. feb 2011

@nata_ ahoj ja predavam malinko pouzivanu za 165 € vratane kuriera, komplet s plastenkou, moskytierou aj fusakom, zltu, tak keby si chcela napis IP 🙂

brisilda
4. feb 2011

@nata_ fiha tak vidim, ze ja som kupila este za super cenu 😉 este dobre, ze som nezavahala 😀 no ale teraz ti aj susisus ponuka super cenu nato ze ma komplet vybavu 😉

brisilda
6. feb 2011

dnes sme mali nunu na nakupe a konecne som pochopila preco ju kocky tak miluju 😀 Uzasny kocik !!! som nadsena a malemu sa v nom spinkalo perfektne 😉

zuzul1310
6. feb 2011

@brisilda 🙂 super, vitaj v klube spokojných 🙂

brisilda
6. feb 2011

@zuzul1310 veru som nad mieru spokojna kocikovanie po byte sa nemoze porovnavat s kocikovanim po vonku 😀 juuuj som uchvatena kaslem aj na quinny idem ho hodit do bazaru 😀

susisus
6. feb 2011

Ked vas tak citam mam chut ho zase skusit, mne v nom mala priserne vystrajala ☹

zuzul1310
6. feb 2011

To je super, že sa na to dá dať aj vajíčko, nemá chybu 🙂 dobre vedieť

nata_
7. feb 2011

@cherryblossomgirl vdaka za link 🙂

nata_
7. feb 2011

este jedna otazocka baby, pisala uz som na bambini, akcia skoncila ☹ ma tu niekto orginal fusak??? vraj je dost maly mi pani napisala, vacsie dieta uz do toho nedam....preto asi akcia Plus fusak je pre mna bezvyznamna, ak je ten fusak pidi

eis4
7. feb 2011

@brisilda dobre že si kupila lebo už nikde nemaju tu akciu 🙂
celý týždeň sme chodili na prechádzku s nunou a som max spokojná 😅 .to hrkotanie mi vadilo asi prvý deň a zvykla som si 🙂 v pohode s ňou vyjdem domov na 4 poschodie aj s malou a nákupom.dá sa zložiť aj s lodger fusakom,chvalabohu.po udupanom snehu ide v pohode,po člapkanici som musela 2 rukami ale nič hrozné 😉 včera som bola vonku hodku mi malá spala,prišli sme domov a spala dalšie 2 hod.stále som chodila pozerať či dýcha 😒 lebo ona spáva max pol hodku doma 🙂
jediný problem mám že v žiline na sneh sypu malé kamienky takže už mám plné kolieska,snád na leto to odpracu 🙄 takže lepšie som kupiť nemohla 🙂

eis4
7. feb 2011

baby potrebujem slnečnu clonu poradíte mi aká sa hodí na nunu 🙂 🙂

eis4
7. feb 2011

@brisilda dík ale ja by som chcela taku čo mi len striešku predlži 🙂

eis4
7. feb 2011

@anezena prosím ťa akej značky máš tu clonu? 🙂

eis4
7. feb 2011

@anezena dík 🙂

janika84
9. feb 2011

ahojte baby.ma niektora tu bledomodru nunu-aka je?neviem sa rozhodnut ci modru ci zltu? 😉 predajca mi napisal ze ta sa najmenej predava,ale ze je celkom pekna.ze oni predali ale iba jednu. ☹

didiana333
9. feb 2011

@janika84 ja som tu bledomodru videla naživo v obchode...no neviem,mne sa taká hrooozne nevýrazná zdala...taká obyčajná...nič moc.... 😅 ja som tu čierno-hnedu objednala (licorice farba)