Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@brisilda kolieska sú kvalitné boli sme s ňou na leteckom dni, tam sme jazdili po tráve a blate v poli, boli sme v ZOO niekoľko kárt a po meste s ním chodíme tiež, kolieska sú v pohode, ak sa tam zachytí kamienok alebo kúsok skla, tak to vyberiem a ideme ďalej, kolieskam to nijak neublíži, sú kvalitné a nezničia sa, neboj.
@zuzul1310 😀 super ja som ich dnes lepsie preskumala kedze si spominala, ze su s tvrdenej gumy a vazne ked som ich stlacila boli makke 😀 to by ma ani nenapadlo lebo na pohlad vyzeraju ako umelina ale aj tak podla mna bude hrkat po cestach ale zase to hrkaju aj ine kociky cize nam to zrejme vadit nebude 🙂
@brisilda na rovnom chodníku nehrkoce vôbec, hrkoce na výmoloch a mačacích hlavách, inak pohoda, presne o to sa jedná že aj plno iných kočíkov hrkoce a tento je jednoduchý na údržbu, máme ho vyše pol roka a ešte ho netrebalo olejovať ani inak ošetrovať, mali sme Espiro Magic 4 za 130 eur a po každej prechádzke sa musel mazať a olejovať, išlo ma poraziť, takže nejaké to hrkotanie sa dá zniesť.
@brisilda ta vlozka je udavana ako farba seda?lebo aj by som do fialovej nuny chcela nejaku a farebne sa mi tam moc nehodi ani jedna od emitexu aspon podla fotiek z netu ale tato sa mi pozdava ze by sa mohla hodit.
ahojte baby,aj my sme kupili nunu 😀 a mam na vas,tie ktore ju uz maju,jednu otazku 😀 drzi vam tam dobre ta strieska? ona sa pripevny ked je nasadena len na ten suchy zips,tu gulicku nie?no lebo nam stale nejako "odpadava" no nechapem preco?
@weiya to je normalne, nam xxx krat ked sme mali nunu padala dopredu - toto nechapem ako sprosto to vymysleli. ja som potom kupila velku clonu na kcik, pripevnila ju tam a celu jesen sme chodili s tym a nepadalo to, ale nedavala som dole strechu, ale my aj tak strechu mame cely rok. teraz mam tu clonu na zappovi.
nasla som jedinu ako tak normalnu fotku s tou clonu, takto to vyzera
@henrieta76 nie ja som myslela ze to je odtien hnedej no neni je siva a je to ta podlozka hned za modrou 😉 cize posledna
@zuzul1310 mam na ruke jeden pouzity najprv odskusam. lebo priznam sa novy kocar uz nechcem kupovat zatial.. a nunu tiez ju nejako nechcem pustit z ruky..
@kackabrcka potom daj vedieť či je lepší ako nuna alebo buggs.
@zuzul1310 😀 ja nedam zatial dopustit ani na bugg. ani na nunu 😉
@kackabrcka na nunu ani ja, bugster sa mi ťažko ovládal s mojim veľkým chlapom 😀
@weiya super som rada, ze si moju hatlancinu pochopila a uz matre striesku ok 😉 Ja som s nou este von nebola zda sa mi to blbe s letnym kocikom ist do snehu ale laka ma to 😀 malemu sa strasne paci a mne sa paci ta lahkost a velkost po zlozeni aj ked farba ma odradila no nevadi 😀 a kolieska som myslela ze su umelohmotne no nesu takze som uz tiez spokojna 😀 dokonca mi nevadi ani to ze sa neda dat vic do lahu lebo maly aj tak spinka v odpocinkovej polohe 😉

@brisilda A moc buchaju? Ci vlastne asi ste ju este neskusali, ked len dnes prisla...