Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
kocky mne priserne vedi ta nalepka dole pri kolecku ako je nak. kosik neskusali ste to niektora davat dole?
ahojte, chceme nunu pre dcerku na leto, bude mat v juni rok, poradite, kde sa da najlepsie kupit? nikomu sa zatial nic nepokazilo? veim, ze je tam polohovanie na zips, je ten zips robustnejsi? madlo sa tam asi neda pripevnit nejake univerzalne vsak? dik za info
@nata_ madlo tam nepripevnis no vraj detickam ani nechyba 😀 teda ani nam nechyba a to som mala obavu ako to bude no je to oki nas drobec bude mat rok v maji 😉 polohovanie nam vyhovuje kedze na rovine nikdy nespinka 🙂 a tak ci tak bude to len prilezitostne 😀 inak bude spinkat v postielke doma popripade vezmem iny kocik 🙂 zips je mohutnejsi ale tak pokazit sa moze vsetko no ako reklamacku ti to hadam uznaju 😉 skus si mrknut MMA a babybazar vyhodne ceny su ked ich ponukaju za 150 € az 155 € ja som kupila za 155 € s tym ze tam bola plastenka aj sietka 🙂 a potom to postovne 5 € kurier
dnes sme mali nunu na nakupe a konecne som pochopila preco ju kocky tak miluju 😀 Uzasny kocik !!! som nadsena a malemu sa v nom spinkalo perfektne 😉
Ked vas tak citam mam chut ho zase skusit, mne v nom mala priserne vystrajala ☹
To je super, že sa na to dá dať aj vajíčko, nemá chybu 🙂 dobre vedieť
@cherryblossomgirl vdaka za link 🙂
este jedna otazocka baby, pisala uz som na bambini, akcia skoncila ☹ ma tu niekto orginal fusak??? vraj je dost maly mi pani napisala, vacsie dieta uz do toho nedam....preto asi akcia Plus fusak je pre mna bezvyznamna, ak je ten fusak pidi
@brisilda dobre že si kupila lebo už nikde nemaju tu akciu 🙂
celý týždeň sme chodili na prechádzku s nunou a som max spokojná 😅 .to hrkotanie mi vadilo asi prvý deň a zvykla som si 🙂 v pohode s ňou vyjdem domov na 4 poschodie aj s malou a nákupom.dá sa zložiť aj s lodger fusakom,chvalabohu.po udupanom snehu ide v pohode,po člapkanici som musela 2 rukami ale nič hrozné 😉 včera som bola vonku hodku mi malá spala,prišli sme domov a spala dalšie 2 hod.stále som chodila pozerať či dýcha 😒 lebo ona spáva max pol hodku doma 🙂
jediný problem mám že v žiline na sneh sypu malé kamienky takže už mám plné kolieska,snád na leto to odpracu 🙄 takže lepšie som kupiť nemohla 🙂
baby potrebujem slnečnu clonu poradíte mi aká sa hodí na nunu 🙂 🙂
@eis4 ja mam tuto https://www.modrykonik.sk/fotoblog/brisilda/alb...
ahojte baby.ma niektora tu bledomodru nunu-aka je?neviem sa rozhodnut ci modru ci zltu? 😉 predajca mi napisal ze ta sa najmenej predava,ale ze je celkom pekna.ze oni predali ale iba jednu. ☹
@janika84 ja som tu bledomodru videla naživo v obchode...no neviem,mne sa taká hrooozne nevýrazná zdala...taká obyčajná...nič moc.... 😅 ja som tu čierno-hnedu objednala (licorice farba)

@zuzul1310 ked ja ju nechcem este zaspinit 😀 😀