icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

kackabrcka
13. feb 2011

@luciferova nunu das aj do seicenta a esteje 1/4kufra volna 😀

michaelahanuskova
13. feb 2011

@kackabrcka ja žiaľ čakať nemôžem, lebo by som bola dovtedy bez kočíka. A nevieš odkiaľa presne pani z ČR je? To by bolo asi komplikované jej to posielať a tak, jedine, že by bola odniekadiaľ z blízka...

brisilda
13. feb 2011

@kackabrcka super dik uzasne ved to by som hadam zvladla aj ja 😀 asi nad tym pospekulujem ked dam dole potah ci sa to da 😀 ale tak nas drobec v kociku velmi nespinka a bojim sa aby som si nedokafrala zaruku na kocik 😀 asi nebudem vymyslat ved mam doma v zaleho este iny polohovatelny 😉 dik za foto

anezena
13. feb 2011

baby mne to polohovanie -. prerobene - pride tak ze to ani nie je o moc predlzene, to uz by som pockala na tu novu a kupila tu - tasm je to totaaal dolahu a este zevraj je aj strieska vyssia. 😉 😉 ceny este nie su

luciferova
13. feb 2011

@kackabrcka vdaka, seicento sice nemam, ale mam gesslein swift a ten je opacha pre mna...😒

blondina37
14. feb 2011

@michaelahanuskova četla jsem inzerat a ta pani co no dela, když jsem spravne pochopila je s Uher. hradiště že je blizko slov. hranic. Prej cena nový nuny bude stejna u nas v ČR. Kvulí zaruce mnelaby jsem obavy to prešivat. Tak taky čekam na novy nuna a potomse rozhodny nova nebo stara kolekce. 🙂

zuzu205
14. feb 2011

@exupery myslis z ČR? Neviem ja som len tak hladala kočík a naraz som našla že je do lehu...vymenila som ho za Bugaboo Bee a ešte mi aj doplatila, ved bugaboo bee bolo drahsie🙂)))

zuzu205
14. feb 2011

@brisilda dnes to nafotim a hodim tu na konika......

exupery
14. feb 2011

@zuzu205 a si spokojna?Ved predsa BEE ja predsa len vyssia kategoria...

brisilda
14. feb 2011

@luciferova ja som nunu dala uz aj dopredu na miesto spolujazca a v pohode 😉 v kufri som ani nezbadala ze ju tam mam 😀 ale tak my mame velky kufor ja tam bez problemov napcham aj muru 😉 takze nuna sa tam vazne stratila 😀
@zuzu205 nafot a hod 😉 ozaj a bugaboo mal nekaje nedostatky 😕 ja obzeram uz aj ten 😀 ale tak to je moja posadnutost 😝 nuna je vazne idealna pre starsie deti ktore uz v kociariku nespinkaju a ktore radi santia 😀 perfektne sa s nou manipuluje v vsade sa vopcha 😀

zuzu205
14. feb 2011

@exupery Bee je vyssia kategoria, nuna je v takej kvalite v akej je cene....Bee sa mi zda prehnana cena 500-600 eur za nove to je vela - skor sa tu plati za znacku ako za kvalitu...kedze kocik chcem predovsetkym k moru na dovolenku bolo mi nakoniec luto znicit pri mori Bee preto som ho predala je rozdiel ked vyhodis 500 eur do luftu a 150 eur do luftu ked aj to nie su male peniaze 🙂...Nunu mam druhy den dnes ideme vyskusat do hypercentra, vonku sme este tiez neboli tak uvidim........a co sa tyka toho Bee ja si nemozem pomoct maly mi tam bol taky cely chudak stlaceny....uzky mi pripada, nebol zly ale nebolo mi ho ani luto ho predat a to som ho predala iba za 260 eur....tak ta pani co ho kupila tancovala od stastia 🙂.......tak aspon sme urobili niekomu radost........a Nunu beriem ako golfac celkovo ako jediny kocik na vozenie by som si ho nenechala skor som ho kupila na spominanu dovolenku a na prilezitostne vozenie.......ale pri mojej kocikovej manii sa moze stat ze ho za tyzden predam 🙂 a nie ze by som nebola spokojna ale zatuzim po inom kociku 🙂)))

zuzu205
14. feb 2011

@brisilda bugaboo mal problemy s koleckami prednymi ale nastastie nas sa ten problem netykal...pravdepodobne to bola vyrobena chybna seria...ja ti poviem tak mala som ho doma nebol zly ale druhykrat by som ho uz nekupila 🙂
Tak posielam foto Nuny prerobenej do uplneho ľahu...kupovany bol 07/2010 takze ten datum co tam je je zly lebo nemam to nastavene vo fotaku......este mu pojdem dnes kupit fusak nuna a nejaku vlozku do kocika lebo sa mi ta sedacka zda tak tvrda...aby sa tam citil pohodlnejsie......

zuzu205
14. feb 2011

@kackabrcka a to je urobene do uplneho lahu??? Ked to porovnam s tym mojim tak mi to ani tak nepripada

nice202
14. feb 2011

Ahojte, nepredava niekto nunu? ja by som mala zaujem.

brisilda
14. feb 2011

@zuzu205 super to som chcela vediet ako to je prerobene 😉 vyzera to uzasne 🙂 dik
@nice202 jedna kocka ju predavala ale neviem ci ju uz nepredala skus mrknut na bazare 😉 mala ho aj tu na MK aj na MMA

luciferova
14. feb 2011

Jeeeej aj ja chcem taku prerobenu nunu 😵

nice202
14. feb 2011

@brisilda hej som pozerala, ale nic som nenasla. tak keby este niekto predaval, myslite na mna 😝

brisilda
14. feb 2011

@nice202 no jasne ked ma nuna prestane bavit ozvem sa 😀 😉

nice202
14. feb 2011

@brisilda to asi nebude tak skoro 😀

exupery
14. feb 2011

@zuzu205 uplne suhlasim,apropo mi uz mame NUNU doma,a-zltu,proste som si nemohla pomoct-mm nam spravil Valentina....

luciferova
14. feb 2011

To je super valentin 🙂

Na mna myslite s predajom polohovacej nuny, ale dost dopredu, musim predat gessleina 😅

brisilda
14. feb 2011

@nice202 😀 nooo tak co ja viem? quinnyho som mala asi len 3 krat von kym mi starsi syn skoro na obrubniku neprekotil toho maldsieho 😠 😀 😝
@exupery super valentinko u nas sa to neoslavuje 😉 ale na FB som ho priatelom pripomenula 😀

nice202
14. feb 2011

@brisilda hi hi, to si ju asi normalne kupim. vsak nestoji vela, lenze asi pockam na tu polohovaciu. no uvidim. vcera som precitala uplne celu diskusiu o tomto kociku a v noci sa mi o nom snivalo. takzee ty si spokojna velmi

exupery
14. feb 2011

@brisilda ani u nas....len to tak vyslo,ze sme ho dnes sli obkuknut do obchodu a oni ,ze mozete si ho aj vziat ,ked chcete....tak co budem cakat,ze si to mm rozmysli?

zuzu205
14. feb 2011

ozaj a kedy ma prist na trh original polohovacia???? Inak ak niekto bude chciet zevraj Nunu a quinny zapp preraba jedna pani v Cechach...35 eur vratane postovneho myslim tak mi hovorila ta znama......tak kto bude chciet zistim mu to meno resp adresu do CR...... 😉

exupery
14. feb 2011

@zuzu205 pytala som s dnes v obchode pri kupe NUNY,ze kedy pride na trh polohovacia....a on,ze este ju name na sklade ani dodavatel,takze je to otazne.....skor sko o mesiac urcite nie...a potom toi bude natresk,si myslim,dlhe cakacky....

zuzu205
15. feb 2011

@nice202 ja ju asi predám moj muz ma potom zabije...neveim zase vymyslam....paci sa mi aj quinny senzz mam moznost kupit za dobru cenu tak neviem co mam robit........ale zase na druhej strane mojmu muzovi sa strasne paci a prosil ma nech ju nepredavam...no uvidim....dnes sa rozhodnem..... 😒

sasenak
15. feb 2011

Ak môžem rada by som sa k vám pridala, prečítala som celú diskusia a veľa ďalších no stále sa neviem rozhodnúť myslíte si že môžem mať Nunu ako jediný kočík? Som dosť akčná matka a veľa som s malou vonku. A ešte jedna otázočka dcéra je dosť veľká momentálne má 74 cm a cca 9 kg myslíte si že sa do nej zmestí aj za rok? ďakujem

exupery
15. feb 2011

@sasenak no ako jediny kocik by som jju ja nebrala,mam ju len ako rychlobezku-do obchodu,v aute a tak,doma mame este MURU na dlhsie,horsie trasy,a ta sa da napolohovat...,neviem,NUNA mi pride ako len ze odviest doviest a podobne,.....a urcite by som ju dala az napr.po roku,nie ako pisu po siestych mesiacoch,je to skor kocik pre vacsie dieta.A urcite tam vojde,nasa ma cez 80 a stale mi pride pre nu velky,ale ved do leta dorastie...

anezena
15. feb 2011

@sasenak my sme nunu kupovali v juni, ked mal dva rk y a tri mesiace, a v nov. predali, ked mal dva roky 8 mesiacov. pretoze vtedy mal uz 100cm na vysku a nemohla som dat strieksu na hlavu, nizka je,t o mi vadilo, ale praveze na sirku super - maly ma 16, 5 kg, uz dobrych par mesiacov. tutu nunu by sm nemala ako jediny kocik pri tak malom dietatku. nedaju sa polohovat nozky a dieta do roka by praveze malo spavat s nohami hore, nie dole. a nie je to na dennodenne spanie. no my sme spavali v kciku do roka a pol, a mali sme jane slalom co bolo supeer.