Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
ale tak však hádam ešte bude niekedy aj druhé bábo tak možno potom vyskúšam 😎
kocky hodite link na tu novu nunu? ako sa bude volat? na s29 z predosleho linku je len zpredu, ci?
@ellysa ahoj neprevracal sa mi, no my sme ho nemali az na take spanie..
@zuzu205 diky no mne to netreba, pri druhom co tak skoro nebude si kupim uz tu polohovatelnu nunu 😀
@susisus stokke je krasa 😉 tak my mame nunu az ako 9ty 😀
@kackabrcka 9ty?? Tak to sa mozem schovat so svojimi 6timi a muz mi aj tak ukazuje ze som šiši 🙄
žltú alebo fialovú, dievčatá poradte.
@susisus to uz moj nic nevravi.. a este jeden pride koncom marca to uz ma fakt asi vyhodi 😀
kocky dnes som sila 😉 fialova ... a este aj sietku sme kupili ..
@kackabrcka joj to ja mám LEN tretí a muž už šalie
@ellysa ja uz sa ho nepytam predam jeden kupim druhy 😀
@kackabrcka ok ved uz ma kontakt tak keby nieco daj vediet...pa mi uz planujeme druhe a hadam to tak skoro nebude sak maly ma iba rok....🙂
@kackabrcka maniacka ako aj ja 😀 mne uz mm taktiez nic nepovie lebo vie, ze to nema zmysel teraz sa obzeram po kociku graco 😝 novy je cenovo vyhodny 😀 a quinnyho som dnes predala 🙂 inak si sikulka ta podlozka a sietka su super ja zhanam sietku no v kiku maju len sivu a tu nechcem ☹ podlozku mam jednu od emitex ale ta tvoja je asi lepsia 😉 no u nas pekne latky nemaju ☹
tak aj ja sa pripajam ku vam maniackam 😉 maly ma 7 mesiacov a mame 6kocar.no a samozrejme cakame na novu nunu 😀 mm uz je to jedno ale u nas na dedine sa na mna divaju ci som normalna 😀 mm si minule uz ani nevsimol ze mame iny-asi preto ze vacsina bola cierna 😀
@brisilda aky graco pozeras?ja som mala quatro tour deluxe-ma ocarili tie hodiny ateplomer 😀 len farba ma sklamala tak musel ist prec 😀
@janika84 pozeram tu trojkolku ale zase 4 ka ma pred babom uzasny pultik 😉 takze neviem 😝 ja si to musim ist kuknut osobne 😀 ainak aj na mna susada divne zazera 😀 na chodbe je stale iny kocik 😀 😀 😀 no nunicka je tak mala ze ju tam nikdy nenechavam 😀 zatial je to naj kocik co sa tyka skladania no sklamalo ma to, ze kolieska su znicene ako keby mala uz rok 😝 myslite ze to uznaju ako reklamacku ked sa mi do leta rozpadnu ? 😕
@brisilda trekko?ja som ho tiez chcela,ale ma ho kamoska a sa prekacuje.ked chces napr ist na obrubnik...a je velky ked sa zlozi.hlavne koles zavadzaju.inak je krasny.aj mne sa pacil ten pultik,ale sme nestihli vyuzit 😀 ja som mala celu 3kombinaciu.vajicko bolo super.samotny kocik-z vonka velky vnutro dost male-teda aspon podla mna 😉
no a nuny sa neviem dockat.necakam koli polohovaniu ale ciernej farbe 😀 a tie koleck-no neviem ci uznaju,ale ved skusit mozes 🙂
ja budem nunu mat az na leto.tak dufam ze kolecka sa neznicia v lete. 😀 teraz by som sa tu u nas nepohla s nou.my sme tu totizto jak v inom svete-sak Lazy 😀
@brisilda aj MM pochopil ze nema vyznam nic mi vraviet.. ja som mala graco mirage ale bolo super velky nakupny kos.. po akom sa obzeras ty ?
@janika84 aj my sme na dedine a tiez sa po mne pozeraju ze ci som normalna, predtym to bolo kazdy zhruba 2hy mesiac iny kocik, nuna nas ale drzi 😀
@kackabrcka.ja sa jej uz neviem dockat.cakam iba koli farbe.no mna sa ty odvaznejsi aj pytaju ze naco je to dobre-menit? 😀 ze oni maju pre dve deti jeden.... 😉 ale vlastne mne je to jedno-nech sa pozeraju 😀 hlavne ze my doma sa dohodneme 😀 teda uz to ani nehovorim-len donesem novy 😉
@janika84 ja od zaciatku mm nic nehovorim az ked ho mam doma 😉 "ze aha drahy aky krasny a sikovny kociarik ma Sebastianko " 😀 no a o mesiac je na bazariku 😝 😀 😉
@kackabrcka este neviem paci sa mi trojkolka ;-ale aj 4 ka je super s tym pultikom a hodinkami 😉 no to uz je mimo nunackej temi 😀 🤐

mne sa asi najviac páči tá licorice ale ževraj sa plánuje aj béžová a čierna a počuli ste už aj o najnovšom nuna IVVI, tam bude aj otočná sedačka, ale tem ževraj až na konci roka bude na trhu