icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

ellysa
17. feb 2011

mne sa asi najviac páči tá licorice ale ževraj sa plánuje aj béžová a čierna a počuli ste už aj o najnovšom nuna IVVI, tam bude aj otočná sedačka, ale tem ževraj až na konci roka bude na trhu

sonia.
17. feb 2011

Ellysa, ja vobec netusim ake maju byt nove farby... Len ma zaskocilo, ze zlta nie, lebo je dost oblubena (aspon tu na fore 😀 ).
Wooow, ta nuna IVVI je kraaasna. Aspon mne sa velmi paci. Ale to sa mi nechce cakat az do konca roka 🙂.

ellysa
17. feb 2011

@sonia. no ani mne sa nechce čakať, len bohvie či tá IVVI sa bude tiež tak pekne skladať, navyše z toho obrázku mám pocit, že zadné kolieska sú väčšie, ale je nádherný, má aj polohovanie nožičiek

ellysa
17. feb 2011

ale tak však hádam ešte bude niekedy aj druhé bábo tak možno potom vyskúšam 😎

luciferova
17. feb 2011

kocky hodite link na tu novu nunu? ako sa bude volat? na s29 z predosleho linku je len zpredu, ci?

kackabrcka
17. feb 2011

@ellysa ahoj neprevracal sa mi, no my sme ho nemali az na take spanie..

kackabrcka
17. feb 2011

@zuzu205 diky no mne to netreba, pri druhom co tak skoro nebude si kupim uz tu polohovatelnu nunu 😀

kackabrcka
17. feb 2011

@susisus stokke je krasa 😉 tak my mame nunu az ako 9ty 😀

susisus
17. feb 2011

@kackabrcka 9ty?? Tak to sa mozem schovat so svojimi 6timi a muz mi aj tak ukazuje ze som šiši 🙄

ninka09
17. feb 2011

žltú alebo fialovú, dievčatá poradte.

brisilda
17. feb 2011

@ninka09 ja som za fialovu 😉

kackabrcka
17. feb 2011

@susisus to uz moj nic nevravi.. a este jeden pride koncom marca to uz ma fakt asi vyhodi 😀

kocky dnes som sila 😉 fialova ... a este aj sietku sme kupili ..

ellysa
17. feb 2011

@kackabrcka joj to ja mám LEN tretí a muž už šalie

kackabrcka
17. feb 2011

@ellysa ja uz sa ho nepytam predam jeden kupim druhy 😀

zuzu205
17. feb 2011

@kackabrcka ok ved uz ma kontakt tak keby nieco daj vediet...pa mi uz planujeme druhe a hadam to tak skoro nebude sak maly ma iba rok....🙂

brisilda
17. feb 2011

@kackabrcka maniacka ako aj ja 😀 mne uz mm taktiez nic nepovie lebo vie, ze to nema zmysel teraz sa obzeram po kociku graco 😝 novy je cenovo vyhodny 😀 a quinnyho som dnes predala 🙂 inak si sikulka ta podlozka a sietka su super ja zhanam sietku no v kiku maju len sivu a tu nechcem ☹ podlozku mam jednu od emitex ale ta tvoja je asi lepsia 😉 no u nas pekne latky nemaju ☹

janika84
17. feb 2011

tak aj ja sa pripajam ku vam maniackam 😉 maly ma 7 mesiacov a mame 6kocar.no a samozrejme cakame na novu nunu 😀 mm uz je to jedno ale u nas na dedine sa na mna divaju ci som normalna 😀 mm si minule uz ani nevsimol ze mame iny-asi preto ze vacsina bola cierna 😀
@brisilda aky graco pozeras?ja som mala quatro tour deluxe-ma ocarili tie hodiny ateplomer 😀 len farba ma sklamala tak musel ist prec 😀

janika84
17. feb 2011

@brisilda ozaj v pu v kik mali aj ciernu sietku

brisilda
17. feb 2011

@janika84 pozeram tu trojkolku ale zase 4 ka ma pred babom uzasny pultik 😉 takze neviem 😝 ja si to musim ist kuknut osobne 😀 ainak aj na mna susada divne zazera 😀 na chodbe je stale iny kocik 😀 😀 😀 no nunicka je tak mala ze ju tam nikdy nenechavam 😀 zatial je to naj kocik co sa tyka skladania no sklamalo ma to, ze kolieska su znicene ako keby mala uz rok 😝 myslite ze to uznaju ako reklamacku ked sa mi do leta rozpadnu ? 😕

janika84
17. feb 2011

@brisilda trekko?ja som ho tiez chcela,ale ma ho kamoska a sa prekacuje.ked chces napr ist na obrubnik...a je velky ked sa zlozi.hlavne koles zavadzaju.inak je krasny.aj mne sa pacil ten pultik,ale sme nestihli vyuzit 😀 ja som mala celu 3kombinaciu.vajicko bolo super.samotny kocik-z vonka velky vnutro dost male-teda aspon podla mna 😉
no a nuny sa neviem dockat.necakam koli polohovaniu ale ciernej farbe 😀 a tie koleck-no neviem ci uznaju,ale ved skusit mozes 🙂

janika84
17. feb 2011

ja budem nunu mat az na leto.tak dufam ze kolecka sa neznicia v lete. 😀 teraz by som sa tu u nas nepohla s nou.my sme tu totizto jak v inom svete-sak Lazy 😀

ellysa
18. feb 2011

@brisilda isto sa ti nerozpadnú 😀 😀
no môj zahlásil pri treťom, že nech mu sľúbim, že už iný nekúpim, tak som naňho smutné oči hodila a on, že aj tak by mi už neveril, tak je asi s tým aj zmierený

brisilda
18. feb 2011

@ellysa no len aby 😀

sonia.
18. feb 2011

@brisilda Naozaj tie kolieska vyzeraju na rozpadnutie?
Ozaj baby, ja som sice presvedcena ze ho kupim, ale hrkocu tie kolieska velmi?

brisilda
18. feb 2011

@sonia. no podla mna ano 😠 je to tvrdena guma a tym ze sa tam zastrkuje male kamienky su total znicene 😕 no moja chyba ze s nim chodim na nakup uz teraz 😀 ale je to super sikovny kocik 😉 co sa tyka hrkotania tak kazdy kocik ktory nema nafukovacie kolieska hrkoce

kackabrcka
18. feb 2011

@brisilda aj MM pochopil ze nema vyznam nic mi vraviet.. ja som mala graco mirage ale bolo super velky nakupny kos.. po akom sa obzeras ty ?

kackabrcka
18. feb 2011

@janika84 aj my sme na dedine a tiez sa po mne pozeraju ze ci som normalna, predtym to bolo kazdy zhruba 2hy mesiac iny kocik, nuna nas ale drzi 😀

janika84
18. feb 2011

@kackabrcka.ja sa jej uz neviem dockat.cakam iba koli farbe.no mna sa ty odvaznejsi aj pytaju ze naco je to dobre-menit? 😀 ze oni maju pre dve deti jeden.... 😉 ale vlastne mne je to jedno-nech sa pozeraju 😀 hlavne ze my doma sa dohodneme 😀 teda uz to ani nehovorim-len donesem novy 😉

brisilda
18. feb 2011

@janika84 ja od zaciatku mm nic nehovorim az ked ho mam doma 😉 "ze aha drahy aky krasny a sikovny kociarik ma Sebastianko " 😀 no a o mesiac je na bazariku 😝 😀 😉
@kackabrcka este neviem paci sa mi trojkolka ;-ale aj 4 ka je super s tym pultikom a hodinkami 😉 no to uz je mimo nunackej temi 😀 🤐