icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

kackabrcka
13. mar 2011

kocky dnes som predala nunu ☹ neviem ci nam nebude za nou smutno
mam na predaj fialovu sietku a podlozku ak by mala niektora zaujem prosim IP 😉

weiya
13. mar 2011

a preco si ju predala,ak smiem vediet?

brisilda
13. mar 2011

@kackabrcka a za aku cenu sa ti u podarilo predat? 😕

henrik1407
14. mar 2011

@luly13 ahoj, kde ste boli pozriet cybex? Ja som tiež zvažovala nunu, zapp ale teraz je na 1. mieste callisto, len som ho ešte nevidela v skutočnosti.... dik

luly13
14. mar 2011

@henrik1407 v brendone ho maju dokonca v akcii.ale asi starsi model.leboco som pozerala prezent. videa,tak sa mi zdalo,ze napr nie je tak odpruzeny.a aj je dost velky po zlozeni.

janika84
14. mar 2011

baby ja som sa teraz namotala na tento http://www.google.sk/images?hl=cs&q=silver+cros... 😀 a teraz ozaj neviem ci nuna ci silver cross.mate niekto? 😉

anezena
14. mar 2011

@janika84 kamoska ho mala, par krat sa jej prevratil a uuurcite nie je tak lahko ovladatelny ako nuna - v tomto podla mna nuna vo svojej kategorii nema konkurenciu 😉 😉

henrik1407
14. mar 2011

@luly13 díky, to mi baby písali, že je tam. Myslela som, že ho majú aj inde a hlavne ten nový.... Ešte stále váham ale, či čakať na novú nunu alebo objednať tento. V priebehu týždňa ho kuknem a uvidíme.....

kackabrcka
14. mar 2011

@brisilda 120 ale mimo sk no pani to potom odvolala lebo ze im bude kratky chrbat..
ale asi som aj rada ze ju mam este doma nejako sa neviem rozlucit 😒

kackabrcka
14. mar 2011

@weiya lebo ja vymyslam stale ze chcem iny novy kocik 😀

weiya
14. mar 2011

@kackabrcka jaaaj tak 😀

brisilda
14. mar 2011

@kackabrcka s tym vymyslanim ta plne chapem u mna je to iste 😀 ja mam nunu rada no teraz ma zauala ta polohovatelna sv. hneda 😉 nejde mi o polohovanie ale skor o farbu lebo ta moja mi neni po chuti 😔 inak skoda ze obchodik nevysiel ☹
@janika84 podla mna je nuna zaujimavejsia 😉

tina129
15. mar 2011

baby ja chcem tiez strasne nunu, len my mame este len tri mesiace takze si musime pockat 😀

@brisilda ta nova bezova nuna vobec nie je bezova, je uplne siva, z bezovej tam nie je nic, citala som na ceskom fore a tam ju maju aj baby odfotenu 😉 , vsetky sa zhodli ze vyzera dobre len z tej bezovej tam nie je nic, to len aby nebol niekto prekvapeny

sasajka
15. mar 2011

Kočky? Koľko stojí samotná pláštenka do dažďa na Nunu? 😕

brisilda
15. mar 2011

@tina129 hod link az kuknem 😉 som na nu zvedava ako vyzera v reale 🙂
@sasajka cca 20 az 25 €

weiya
15. mar 2011
sasajka
15. mar 2011

@brisilda ďakujem, fuu to je dosť 🙂

dosa
15. mar 2011

mne tuto odpisali, ze v cene novej nuny je aj plastenka http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10808614 ci v starsom modeli nebola?

brisilda
15. mar 2011

@weiya fiha tak menim nazor ta hneda je otrasna 😝
@dosa ja som mala plastenku v cene no nie kazdy ju dava ku kociku samostatna stoji nieco okolo tych 20-25 € neviem presne

sasajka
15. mar 2011

Ja mám tiež objednanú novú Nunu a pláštenka v cene nie je 😢 Ale ak je taká neforemná a nedá sa nejako "schopne" zložiť, tak mi chýbať nebude... 🙂 Nemám rada také pláštenky, ktoré keď už raz rozbalíš, potom ich už nevieš dať do pôvodnej formy 😀

weiya
15. mar 2011

@brisilda veru :-/

janika84
15. mar 2011

no tak ta nuna ma veru od bezovej daleko.asi bol niekto farboslepy 😀 bola som rozhodnuta pre ciernu,ale opat vaham 😉 doteraz som mala 6 kocarov a kazdy bol cierny,tak asi zvolim zmenu 😉

janika84
15. mar 2011

http://www.emimino.cz/detail-fotky/?imageId=370...{s:4:%22sort%22;s:26:%22ID|core_image.image_id|ASC%22;s:7:%22options%22;a:2:{s:6:%22typeId%22;i:25;s:9:%22object2Id%22;s:5:%2242595%22;}s:13:%22cacheLifeTime%22;i:0;}&target=www.emimino.cz/diskuse/nuna-buggy-42595/stranko... tu je podlka mna pekna.

brisilda
15. mar 2011

@sasajka ta plastenka sa da super zlozit je to placka ktoru ja osobne davam pod nakupny kosik cize nezaberie ziadne miesto 😉 narozdiel od univerzalnej plastenky ktora zabera vela miesta ☹
@janika84 ano na tej foto je pekna no stale je siva na bezovu sa mi nejako nepodoba 😒 nakoniec zistim, ze farba licorice je najkrajsia este cakam na foto ciernej so striebornou konstrukciou

janika84
15. mar 2011

@brisilda siva ale pekna 😉 no to je asi tak ako licorice mala byt cierna 😀

anezena
15. mar 2011

my mame objednanu tu licorice, tento tt by mala prist, tak potom pofotim. my sme chceli zltu, ale ta bude az v aprili 😒 😒

weiya
15. mar 2011

@brisilda a drzi ti to pod tym kosom nakupnym?ja som ju tam skusila dat tak po byte,este minule ked si pisala, ze to tak robis,ale smykala sa mi stale dolu na zem😀

brisilda
15. mar 2011

@weiya no mne tam drzi na pevno 😉 skusim zajtra odfotit ked sa to bude dat 😉

weiya
15. mar 2011

@brisilda ok,dakujem 🙂

exupery
16. mar 2011

My sme vcera prebrazdili s nunou cele mesto,ako fakt je uzasna,lahunka,super ovladanie,a hlavne teraz ,ked mala uz chodi a ja ju musim vsade nahanat,neviem si predstavit,ze by som ju sledovala s tazkym sportiakom,a starsne sa jej paci.Vzdy ,ked ju vytiahnem,ze ideme von,uz sa do nej stvera,sama si vybere vodu,ci chrumky z kosika,takze nemam starost-len to po nem zbierat....a fkt hrka len na zamockej,a na tycj kamienkoch po zime,alebo rozbitej ceste,obrubniky bez problemov.Nelutujem,ze som do nej sla,je super,hlavne ked je teplo a dieta uz chce byt samostatnejsie. 😉