icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

brisilda
16. mar 2011

dievcata vcera som sa zamerala na to hrkanie a ono to hrkaju len predne kolecka 😉 zadne idu uplne tichucko 🙂 je lahka ako pierko naozaj idealna na nakupovanie a kedze u nas v obchode su strasne uzke ulicky a same schody tak vdaka nune sa dostanem vsade 😉 a ako spomina exupery babo si sadne a vysadne kedy chce cize sa neciti obmedzovane v pohybe 😉 u nas to este neni odskusane kedze nevieme chodit 😀

brisilda
16. mar 2011

@weiya nech sa paci tu je slubene foto 😉 + pridavam foto ako vyzera nuna so sietkou proti hmyzu 😉 v lete isto ocenime hlavne pri papkani sladkosti v kociku 😀

weiya
16. mar 2011

@brisilda dakujem 😀 ja som to tam skusala dat v tom obale,tak asi preto sa to aj smykalo 😀

brisilda
16. mar 2011

@weiya ja mma aj foto s obalom + je tam plastenka a sietka 😉 kuk a ked sa da nieco do kosika tak to pekne klesne dole cize sa tam toho napcha pomerne "dost "😀 inak mne sa to nesmyka kedze to je napchate na tesno

brisilda
16. mar 2011

dievcata ta polohovatelna nuna ma len 2 polohy vsak? bud babo lezi alebo sedi alebo sa da polohovat aj do pololahu? 😕 nenasli ste niekde foto ciernej nuny v reale? 😕

weiya
16. mar 2011

@brisilda ano ano,ked je kosik plny,tak som si aj myslela,ze to bude drzat 😀 tak ale je to kazdopadne super napad,usetri sa miesto v kosiku 😀

a baby,ako ste riesili tasku na kocik?ktora tam sedi?

brisilda
16. mar 2011

@weiya ja som mrkla tasku od emitexu 😉 presla som foto na caskom fore o nune 🙂 tak to asi aj ja takto budem riesit 😉 skus kuknut predchadzajuci link

janika84
16. mar 2011

@brisilda nova ma 3 polohy.

miska1981
16. mar 2011

ahojte,
prosim vas daju sa na tej novej nune polohovat nozicky? je vhodna aj pre babo, ktore bude chciet v kociku spat, ci nozicky by viseli? a madlo sa da dokupit? dakujem.

brisilda
16. mar 2011

@miska1981 nozicky sa nepolohuju ☹ a madlo sa zatial neda dokupit

anezena
16. mar 2011

@miska1981 nozicky sa nedaju polohovat, madlo sa neda dokupit

miska1981
16. mar 2011

@brisilda
@anezena dakujem 🙂

brisilda
16. mar 2011

@anezena 😀 😀 😀 sme naraz odpovedali 😉

kackabrcka
16. mar 2011

@brisilda no ja sa s nou neviem nejako rozlucit to je najhorsi problem.. mi chodime velmi malo na kociku ale aj tak ho potrebujem hlavne ked chodim letecky sama s dcerkou...

xen21
16. mar 2011

baby mate niektora uz aj novu nunu?2011?tu polohovaciu? aka je? nevadi tam,ze sa nedaju polohovat nozicky? a nechyba madlo?

anezena
17. mar 2011

@xen21 myslim ze etse ju nik nema, vsetci cakaju, do 20. marca maju prist sede, hnede a fialove. a to ze sa nedaju polhovat nozicky a nema madlo - to mali aj nuny 2010 - nam to nechybalo, ale nas dany mal uz minuly rok vyse 2 rokov, takze my sme iny pripad 😀 😀

xen21
17. mar 2011

@anezena takze ako si spokojna s tymto kocikom?

anezena
17. mar 2011

@xen21 my sme ho mali od juna do novembra, a predali sme ho, lebo ta strieska bola straasne malinkata a na zimu mi to vadilo a tak sme kupili zappa, ale sak aj tak v nom bol len raz od dec. do marca. zappa sme predali asi 3 tt dozadu a kupujeme novu nunu, cakam kazdu chvilu ze zavolaju ze dosla do TT 😉 😉 😉

anezena
17. mar 2011

@xen21 ale mne sa nuna veeelmi pacila, aj paci, jasne ze mam vyhrady, ale to ja ku kazdemu kociku 😉 😉

xen21
17. mar 2011

@anezena a mozem vediet,ake vyhrady?

xen21
17. mar 2011

baby a aku farbu preferujete?

brisilda
17. mar 2011

dievcata teraz nad tym tak rozmyslam 😒 to ako sa tomu babatku v kociku bude spinkat ked nozicky bude mat dole? 😕 neni uz lepsie ked dieta spi v polosede? je to take prijatelnejsie ved si predstavte ze lezite na posteli s nohami spustenymi na zem 😠
@xen21 ja mam licorice no teraz ma laka ta cierna lebo hneda neni hneda 😠

luly13
17. mar 2011

@anezena dnes som pisala s bambini, ze ockavaju ju po 20tom, ale nevedia presne kedy. no a v druhom obchode mi povedali, ze vyskladnena z ciech na slovensko bude az na konci marca...cize k mani prve aprilove dni 😕

sasajka
17. mar 2011

@brisilda nerozumiem, že hnedá nie je hnedá 😉 Som čítala, že práve tá je najkrajšia, vraj na slniečku "hádže" zlaté odlesky 😀 Či nie? Ja som objednala fialovú a potom som sa s hrôzou dočítala na českej diskusii, že práve tá je najškaredšia, vraj taká "ošumtelá" ☹ 😢
@anezena ešte sa neozvali, že? Ani mne 😖 Čakám každý deň 😀 😉

brisilda
17. mar 2011

@sasajka ta hneda je vraj skor siva tak neviem ☹ mna sa tiez velmi pacila ale asi je lepsie ist kuknut osobne 😉 ja som kupovala nunu 2010 farbi licorice s tym, ze je to cierna 😠 a nemilo ma prekvapilo, ze je skoricova ☹

sasajka
17. mar 2011

@brisilda Jááj ja som myslela, že píšeš o tejto čo máš teraz "licorice" 😉 Lebo tá je vraj najkrajšia 😉 Tá nová akože béžová je v skutočnosti sivá 😕 😖 Práve preto sa bojím tej fialovej, na ozbrázku o.k. a v reále vraj nič moc... 😔

brisilda
17. mar 2011

@sasajka ja som videla aj fialovu v reale a je krasna cize je to len vec vkusu 😉 no velmi ma zaujima ta cierna 😉 skoda ze nuna nema pastelove farby 😉 lebo zlta nuna v reale je skareda ☹

xen21
17. mar 2011

ja som videla zltu a fialovu a mne sa pacili obe...ale asi skor zlta,len asi sa moc spini

sasajka
17. mar 2011

@brisilda jej tak to si ma potešila s tou fialovou 😉 Mohli trošku rozšíriť ponuku tých farieb, to je fakt 🙂 Mne všetky, okrem tej žltej, prídu také decentné 😉 Chýba mi tam napr. taká červená, keby bola, hneď kupujem 😀

weiya
17. mar 2011

@sasajka mne sa najviac paci ta fialova,aj ju mame a nemyslim si ze vyzera "ošumtelá" 😀