icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

weirdo
24. mar 2011

@zajo79 - no su tam po bokoch 2 cvoky a ten suchy zips ... mala som pocit, ze to treba mat stale zapnute 😕

rhodosbb
24. mar 2011

prave mi pisali z aladdina, ze uz nemaju na predajni ani sand a ostatne farby vratane zltej dostanu do mesiaca, aj doplnky by mali mat do mesiaca...

brisilda
24. mar 2011

waaaw kocky nova nuna je krasna ale mam pocit, ze v lete ju bude mat hadam kazdy 😀 a cakam na realne foto ciernej nuny 😉 strieska je perfektna no nepaci sa mi to vyvysene sedenie ☹ asi som si zvykla uz na to klasika mini 😀
@vickygreg
@weirdo kocky hodte foto nuny v lezmej polohe 😉 a chcem sa opytat ako sa v nej spinka detickam ked maju nozicky spustene dole? 😕

anezena
24. mar 2011

jooj ta fialova ale aj ta sand su kraaasne. a ze vypukla nunamania, takze fakt ju bude mat kazdy 😠 😠 😠 a uuplne mam nervy na bay co na nu nadavali a kazdy ma odsudozoval ze jaky kocik futuristicky a scul veelice objednavaju 😠 😠
to vyvysene sedenie - je take haluzne, no som zvedava, ako s av nom bude pacit danusovi, teda ked vooobec ten kocik akoze dojde, lebo ked ma dojst o mesiac, tak to mozem rovno zhanat neco ine 😠 😠

weirdo
24. mar 2011

@nice202 - a ano, do lahu takmer uplne ... 🙂

weirdo
24. mar 2011

@brisilda - idem Ti to cvaknut 🙂

mau
24. mar 2011

@vickygreg
@weirdo vyzerá super 🙂 A dá sa dať do tých troch polôh, alebo do dvoch? V dobrom závidím, že ju už máte doma 😉

weirdo
24. mar 2011
weirdo
24. mar 2011

@mau - do 3 ... 🙂

weiya
24. mar 2011

@anezena presne toto som vcera manzelovi hovorila,myslim ze to ze teraz kazdy bude mat nunu a aj ty co na nu nadavali ju budu kupovat,len u nas som vcera na prechadzke dalsie tri nuny stretla... 😠

brisilda
24. mar 2011

@anezena ty teraz musis zazivat ine stresy 😝 mna laka nova nuna ale len pre inu farbu 😉 hm...ktoho vie co do leta vymyslím 😀 😀 😀
@weirdo dakujem no vazne mi tam chyba polphovanie noziciek :( pri pololezmej poloho mi to nevadi ale lezmo? nebudu detickam trpnut nozky?
@weiya ja som nastastie u nas este nunacku okrem mna nevidela 🙂

mau
24. mar 2011

@weirdo totál namotávka - ešte mesiac počkať 🙄

vickygreg
24. mar 2011

@brisilda je naozaj krasna este stale sa z nej vytesujem 😀 . Tu su fotky v lahu ale fusak sa mi uz nechcelo vyberat. Ale inac ten fusak z LODGERU tam perfis pasuje .... 😵

brisilda
24. mar 2011

@vickygreg tato farba sa paci aj mne 🙂 krajsia ako licorice 😀

weiya
24. mar 2011

@brisilda tak ja som videla,vcera dve nuny fialovu a tu sand,to boli obe 2011 a licoricu ako mas ty 😀 a viem este o dvoch kockach z hc co maju zltu a s toho jedna je @exupery tu som zazrela dnes 😀

weiya
24. mar 2011

@weirdo fialovu novu ty zavidim,ze som si nepockala na 2011 😀 aj tak sme nunu zacali poriadne pouzivat az teraz 🙂

mau
24. mar 2011

@brisilda ty máš licorice teraz, však? Ktorú chceš z tých nových?
@vickygreg aj táto farba sa mi už páči... 🙂

pink31
24. mar 2011

@vickygreg nadherna je..som sa Nune branila,ale teraz silno uvazujem 😉

weirdo
24. mar 2011

@brisilda - to polohovanie noziciek zatial neriesim, mala je este mala a neni moc kocikovy typ, takze toto je taky maly risk, ci sa jej bude lubit, lebo v kociku, co mame, nechce byt moc. Tak vyskusame a uvidime. Ale tak z doterajsich skusenosti s kocikom nemyslim, ze tento kocik budeme mat, ked by bolo potrebne riesit polohovanie noziciek 😀. Teda je to skor smutne, ale tak uvidime, mozno prekvapi 😉
@weiya - diky, je fakt zaujimava ta fialova 🙂

weirdo
24. mar 2011

@mau - cakas na zltu?

brisilda
24. mar 2011

@mau mne sa teraz strasne paci ta sv. hneda 😉 alebo cierna aj ked na leto asi neni idealna no to polohovanie sa mi nepaci 😝 ved si predstavte ze lezite a nohy vam vysia dole 😀 😝

vickygreg
24. mar 2011

@mau na oficialnych fotkach vyzera ako bezova ale tato seda je uzasna. Ja som povodne chcela ciernu ale takejto farby mam MURU a kamoska ma odhovorila. Ona mala cierny golfac a povedala ze v lete sa to velmi nahrievalo a musela malemu davat pod nozicky plienocku aby ho to nepalilo. Moja farba bola fialova ale pre chlapceka mi velmi nepasovala ... Ale nelutujem moje rozhodnutie 😅 😅

anezena
24. mar 2011

babyyy tak predstavte si ze ti v baby choice, co posielaju nuny na SK aj do CR - vyhradny dovozca nuny - aka firma 😠 😠 😠 tak oni poslali vsetky nuny po CR a potom poslali len do HC a do PD a inde neee. mali to pekne rozdelit a nee takto. 😠 😠 😠 ja uz im pisem taky mail ze az no, strasne som nasrana 😠 😠 😠 😠 a dalsie nuny dojdu do Trnavy v utorok, tak som zvedava ci ti cesi neco nepokaslu zase 😠 😠 tak ja len ze baby ze ked mate objednane aj z nejakych inych e-shopv al. normla kamennych obchodoch a este ju stale nemate, tak az buduci tyzden a ze nie je to chyba predajcov na SK ale tych z http://www.baby-ch.cz/nuna/detail/nuna_pepp-13/

anezena
24. mar 2011

babyyy nechvalme tu nunu tak, lebo faaaaaakt ju budeme stretavat vsade 😀 😀 😀 😀 😀

vickygreg
24. mar 2011

@brisilda no to polohovanie chyba ja by som to uvitala. Vsak mozno 2012 sa dockame aj polohovania ...
@mau je naozaj nadherny v tejto farbe

mau
24. mar 2011

@brisilda Mne sa páči tá licorice (ale na obrázku - naživo som ju nevidela), žltá a teraz už aj sand 😉 čiernu by som tiež nechcela kvôli teplote a aj preto, že na nej veľmi vidieť prach a omrvinky... Hej škoda že nejako nevyriešili tie nožičky - možno 2012 😉
@weirdo áno na žltú 😵

brisilda
24. mar 2011

@mau ja zvazujem nunu predat hned ako niekoho v PB stretnem, ze ju ma 😠 inak mam este muru a concord 😀 @anezena veru uz ju nechvalme 🙂

mau
24. mar 2011

@vickygreg je podľa mňa krajšia ako na oficiálnych fotkách. Asi zmením preferencie na sand a žltú 😅 Ja riešim otázku farby - mm sa najviac páči žltá, tak zvažujem pre aj proti 😉
@anezena pekný sebci tí Češi 😠 😠 😠 Ty to budeš teraz ako riešiť? ☹

mau
24. mar 2011

@brisilda
@anezena Nuna ta čo ste, ani keby mi k nej priplatili 😝
@brisilda Mura ti nie je veľmi ťažká? Ja musím kočiar vynášať a znášať po schodisku, takže chcem niečo ľahulinké - a to Nuna je 🙂

anezena
24. mar 2011

@mau mam napisany pekny mail do tych ciech tak ho idem poslat, lebo som totaal nasrana a potom rozbehnem antikampan na ich adresu, idem zalozit na FB stranku proti nim 😀 😀
a ked pjdem okolo tak s atam stavim a este straaasne vynadam 😀 😀 😀
my sme mali ist do prahy v pondelok, ale v pondelok ideme na pohreb, dnes zomrel mojej mamy ujo ☹ ☹ , takze prahu odkladame, takze pockam do utorka na nunu 😉

brisilda
24. mar 2011

@mau mame vytah 😀 takze mi to nevadi ale tak nuna je ako pierko oproti mure a concordu 😀