Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
prave mi pisali z aladdina, ze uz nemaju na predajni ani sand a ostatne farby vratane zltej dostanu do mesiaca, aj doplnky by mali mat do mesiaca...
waaaw kocky nova nuna je krasna ale mam pocit, ze v lete ju bude mat hadam kazdy 😀 a cakam na realne foto ciernej nuny 😉 strieska je perfektna no nepaci sa mi to vyvysene sedenie ☹ asi som si zvykla uz na to klasika mini 😀
@vickygreg
@weirdo kocky hodte foto nuny v lezmej polohe 😉 a chcem sa opytat ako sa v nej spinka detickam ked maju nozicky spustene dole? 😕
jooj ta fialova ale aj ta sand su kraaasne. a ze vypukla nunamania, takze fakt ju bude mat kazdy 😠 😠 😠 a uuplne mam nervy na bay co na nu nadavali a kazdy ma odsudozoval ze jaky kocik futuristicky a scul veelice objednavaju 😠 😠
to vyvysene sedenie - je take haluzne, no som zvedava, ako s av nom bude pacit danusovi, teda ked vooobec ten kocik akoze dojde, lebo ked ma dojst o mesiac, tak to mozem rovno zhanat neco ine 😠 😠
@anezena ty teraz musis zazivat ine stresy 😝 mna laka nova nuna ale len pre inu farbu 😉 hm...ktoho vie co do leta vymyslím 😀 😀 😀
@weirdo dakujem no vazne mi tam chyba polphovanie noziciek :( pri pololezmej poloho mi to nevadi ale lezmo? nebudu detickam trpnut nozky?
@weiya ja som nastastie u nas este nunacku okrem mna nevidela 🙂
@brisilda - to polohovanie noziciek zatial neriesim, mala je este mala a neni moc kocikovy typ, takze toto je taky maly risk, ci sa jej bude lubit, lebo v kociku, co mame, nechce byt moc. Tak vyskusame a uvidime. Ale tak z doterajsich skusenosti s kocikom nemyslim, ze tento kocik budeme mat, ked by bolo potrebne riesit polohovanie noziciek 😀. Teda je to skor smutne, ale tak uvidime, mozno prekvapi 😉
@weiya - diky, je fakt zaujimava ta fialova 🙂
@mau na oficialnych fotkach vyzera ako bezova ale tato seda je uzasna. Ja som povodne chcela ciernu ale takejto farby mam MURU a kamoska ma odhovorila. Ona mala cierny golfac a povedala ze v lete sa to velmi nahrievalo a musela malemu davat pod nozicky plienocku aby ho to nepalilo. Moja farba bola fialova ale pre chlapceka mi velmi nepasovala ... Ale nelutujem moje rozhodnutie 😅 😅
babyyy tak predstavte si ze ti v baby choice, co posielaju nuny na SK aj do CR - vyhradny dovozca nuny - aka firma 😠 😠 😠 tak oni poslali vsetky nuny po CR a potom poslali len do HC a do PD a inde neee. mali to pekne rozdelit a nee takto. 😠 😠 😠 ja uz im pisem taky mail ze az no, strasne som nasrana 😠 😠 😠 😠 a dalsie nuny dojdu do Trnavy v utorok, tak som zvedava ci ti cesi neco nepokaslu zase 😠 😠 tak ja len ze baby ze ked mate objednane aj z nejakych inych e-shopv al. normla kamennych obchodoch a este ju stale nemate, tak az buduci tyzden a ze nie je to chyba predajcov na SK ale tych z http://www.baby-ch.cz/nuna/detail/nuna_pepp-13/
babyyy nechvalme tu nunu tak, lebo faaaaaakt ju budeme stretavat vsade 😀 😀 😀 😀 😀
@mau mam napisany pekny mail do tych ciech tak ho idem poslat, lebo som totaal nasrana a potom rozbehnem antikampan na ich adresu, idem zalozit na FB stranku proti nim 😀 😀
a ked pjdem okolo tak s atam stavim a este straaasne vynadam 😀 😀 😀
my sme mali ist do prahy v pondelok, ale v pondelok ideme na pohreb, dnes zomrel mojej mamy ujo ☹ ☹ , takze prahu odkladame, takze pockam do utorka na nunu 😉

@zajo79 - no su tam po bokoch 2 cvoky a ten suchy zips ... mala som pocit, ze to treba mat stale zapnute 😕