icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

madalah
25. mar 2011

@vickygreg tak ja dnes čakám na fialovu...a pre chlapca...tak uvidím, či nebudem meniť, ale zo všetkých sa mi páči najviac 😀 a skúsim poriešiť nejakými chlačenskými farbami podložky...uvidíme, či to nebude ako päsť na oko 😅

nata_
25. mar 2011

@rhodosbb dakujem pekne, pozrela som si to

brisilda
25. mar 2011

dievcata neviete mi povedat nazov kopcika co je v archive ten druhy ?v sivej farbe

exupery
25. mar 2011

@brisilda myslim,ze SAND,a uz si ho predala?Ked inzerat tam uz nie je?

brisilda
25. mar 2011

http://www.enikibeniki.sk/shop/index2.php?page=... uz som ho nasla je nadherny ked predam nunu tak ho vymenim za tento lebo nunu ma kazdy

exupery
25. mar 2011

@brisilda u nas v baraku ho maju tri susedy...v ciernom.

brisilda
25. mar 2011

@exupery ja chcem v sivej farbe 😉

exupery
25. mar 2011

@brisilda ale on je podstatne drahsi ako nuna...stoji cez 300eur...ak teda nesiel dolu s cenou--

brisilda
25. mar 2011

@exupery ja viem ale teraz stoji cca 250 € no ten by som kupila iba ak predam svoj kocik 😉 a aj to najskor mrknem v bazari

exupery
25. mar 2011

...a tak som to kukla a sielk uz dolu s cenoiu,ked to tu tie moje susedy vytiahli,pozerala som a bol za vysse 300,teraz necelych 270....ale aj tak je dost drahsi....ale inak vzhladovo pekny.

mau
25. mar 2011

@brisilda
@exupery A ako je to s tou váhou Nuny, pretože všade je uvedených 7 niečo a v tej reportáži spomínali päť kíl...

exupery
25. mar 2011

@mau mysli,ze skor tych 7ma...

marushka
25. mar 2011

Ahojte kočky:o)
Ja som pre nuna rozhodnutá odkedy vôbec prišla na trh, ale boli sme maličký, neriešila som šporťák.Takže fajn, že došla táto nová,polohovacia verzia. Chcem sa len spýtať, asi ju máte viac prelúskanú - nie je tá chrbtová opierka príliš krátka? A akú farbu? Uvažujem fialová, or tá tmavá hnedo - čierna ? A absolútne sa neviem rozhodnúť...Teda, nemáte niektorá foto tej tmavej? Nechcela som vám sem tak vpadnúť, ale potrebujem poradiť, lebo ju budem objednávať cez net a tú pôvodú verziu som videla naživo už vééééľmi dávno :o)

Ďakujem! :o)

janika84
25. mar 2011

@brisilda aj ja som objednala tu podlozku a este tu ciernu s bielym mackom.na velku noc mi ju donesie sestrenica z moravy. uz sa tesim. 😉

madalah
25. mar 2011

Kočky, téda, naša Nuna je už doma....a vo fialovej...akosi fakt nechápem, prečo by tá farba nebola vhodná aj pre chlapca 😵 😵 😵 , mne sa nezdá vyložene dievčenská...uvidím ohlasy na ulici. No moje prvé dojmy sú, že je to priestorovo nie veľmi veľký kočík. Môj mladší syn má skoro 15 mesiacov a vidí sa mi doň tak akurát. Skúsila som do Nuny posadiť aj staršieho syna - 3,5 roka a tá strieška mu je rovno nad hlavou 😀 😀 😀 , ale on sa už teda nekočíkuje. Samozrejme, ak som rozmaznaná priestorom v Peg-Péregu GT3, tak to mi asi každý kočík bude pripadať oporti Péregu malý 😝 . Ale zase ozaj úžasne spratný je...a to je aj najhlavnejší dôvod, prečo sme ho kupovali....Uvidíme, či sa tie kočíky veľmi nerozmôžu...ja som ho naživo u nás v PK ešte nevidela, tak dúfam, že budeme medzi prvými 😀 😀 😀 A ináč váha určite okolo tých 7-8 kg.Uvádzajú v obchodoch 7,9 kg a myslím, že sedí.... No ale sa z neho ozaj vytešujeme 🙂 🙂 🙂 🙂

rhodosbb
25. mar 2011

@marushka, ahoj 🙂 skus pozriet tusim na str. 46 baby davali nejake fotky nuny 🙂 ja som nunu nazivo tiez este nevidela, vcera som tu pisala, ze dufam, ze ta zlta farba, ktory chcem bude aj v skutocnosti taka pekna a dnes som bola na obede v restike a zrazu sa otvorili dvere a dnu vchadzali rodicia s babom a zltou nunou!!! 😅 😅 😅 😀 😀 😀 tomu sa hovori osud 😀 😀 😀 tak som sa po nej stale pozerala , videli to aj ti rodicia, len neviem preco sa potom po 5 minutach zdvihli a odisli 😀 ale zrejme nie kvoli mne, len sa im nechcelo cakat na obsluhu 😀

brisilda
25. mar 2011

@rhodosbb 😀 😀 😀 asi sa zlakli ked si na nich uprene pozerala 😀 😉 nuna je uzasny kocik ale ma svoje muchy 😉 ja som inzerat uz trosku pozmenila 😉 bud predam alebo vymenim za inu farbu 😉 kocik sand je vraj nebezpecny 😠
@madalah super tesim sa spolu s tebou 😉

weiya
25. mar 2011

@brisilda ako nebezpecny? 😲

weirdo
25. mar 2011

Ahojte baby,
ja predavam takuto podlozku, ak by niekomu pasla ...
http://www.pinkie.cz/podlozka-do-kocarku-orange...
Ani raz nepouzita, len rozbalena. Dovod, mala v Jane Slalom Pro zatial nechce moc byt, preto sme kupili Nunu, tak podlozka stoji. A do Nuny sa farebne nehodi 😕

weirdo
25. mar 2011

@anezena - tu dlzku chrbtovej opierky uz mas zmeranu, takze netreba zrejme uz ...

vickygreg
25. mar 2011

@brisilda fuuuuuuha preco je nebezpecny...... ja mam tuto farbu ....... som velmi zvedava preco ......

weirdo
25. mar 2011

@mau - som sa smiala, ze 5 kg 😀. Realna vaha (hodila som ju na vahu po rozbaleni) je 8,3kg bez striesky, cize cca 8,5kg 😉

anezena
25. mar 2011

@weirdo dikes netreba, jasnee
kukla som si aj ja to na STV, a ze ten posledny kocik ma 2,5 kg no jasneee 😀 😀 😀 to kto bol ten panko, odkial?sak nemal ani sajnu kolko vazia kociky, totaaalne zavadzanie 😒 😒

mau
25. mar 2011

@weirdo veď som sa aj čudovala, že čo to ten chlap hovorí 😕 😅

mau
25. mar 2011

@anezena to sú tie chlapské odhady veľkostí asi 😀

weirdo
25. mar 2011

@anezena - on je od nas z PD, ma tu predajnu, uspesny obchodnik 😉 . Ma dar slova 😀

anezena
25. mar 2011

@weirdo ahaa tak to vieem, kde je - na namesti, ze? ja mam v PD svokrovcov, moj muz je odtial, takze tam chodievame, trosku to tam poznam 😉 😉

weirdo
25. mar 2011

@anezena - vlastne na MMB je to kocikybarbora alebo tak nejak, ma tam Nuny ... okrem ineho ...

weirdo
25. mar 2011

@anezena - ano ano, presne to! 🙂
Fiha, vyznas sa 😉

brisilda
25. mar 2011

@vickygreg
@weiya dievcata jedna maminka mi napisala IP a dala mi tento odkaz 😉 ale mne sa to nechce prekladat do slovenciny 😝 http://www.dailymail.co.uk/news/article-1350204...