icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

anezena
25. mar 2011

@brisilda mne teez nee, ale asi ide o to, ze ta mala si tam necht odfikla v tom kociku, ci? 😕 😕 😕
takze ten kocik je asi nebezpecny

anezena
25. mar 2011

jaaaj ja uz chapem co si myslela ze je nebezpecny, ale my sme vsetky mysleli ze nuna buggy sand je nebezpecny. ale ty myslis silver cross halooo 😕 😕 😕 tak to sa nuny netyka chvalabohu 😉 😉 😉

brisilda
25. mar 2011

kocky tak uz je to v slovencine 😉 http://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=e...

nie nie to neni nuna to je ten co ma zaujal ja som to zle napisala mala som napisat nazov kocika

mau
25. mar 2011

@brisilda a ja že sa to týka Nuny sand, pretože som to najskôr tak pochopila... Takže asi zostaneš pri Nune... 😉

brisilda
25. mar 2011

@mau no jasne 😉 ale je prekvapujuce, ze tak drahy kocik moze byt tak nebezpecny 😠 clovek aby sa bal vlozit dieta do kocika 😖

weiya
25. mar 2011

@anezena no hej v rychlosti som si to prelozila a ze zasekol sa tej malej prst niekde tam kde sa da kocik poskladat a nemohli jej ho vytiahnut,odfikol jej necht,tusim dva pripady tam boli opisane...

weiya
25. mar 2011

@brisilda 😀 haha no priznavam aj ja som si to takto prelozila 😀 tiez som najskor myslela ze tym myslis nunu sand

brisilda
25. mar 2011

@weiya tak ja som si prst v nune pricvakla ☹ stalo sa mi to pri skladani ked som sa ponahlala cize pre mna je aj nuna " nebezpecna" iba som cakala kedy mi nech scerneje 😀

vickygreg
25. mar 2011

@brisilda no dufam ze som to dobre pochopila, ale nas nunaciek sa toto varovanie netyka. 😉

vickygreg
25. mar 2011

Mozem sa aj nadalej vytesovat z mojej krasnej nuny sand .... dnes som ju bola vyvetrat a zozala veeelky uspech ....... az na to hrkotanie koliesok je uzasna .... 😀

anezena
25. mar 2011

baby ja asi vezmem tu sand a do toho tuto vlozku, moooooooc sa mi lubi, co poviete? nebudete to divne? 😉 😉 😉
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=41515666&tab=5

anezena
25. mar 2011

@vickygreg nastastie nas netyka 😉 😉 😉 joooj ako zavidim, ze sa vytesujes 😉 😉 paradaaa

madalah
25. mar 2011

@anezena ja myslím, že vôbec nie...super je...počuj a ty si dávala do nuny túto širokú? Lebo ja som dnes dala do Nuny svoju podložku Pinkie, tú užšiu a sedí tam super...ale neviem, či by mi tam šla aj tá širšie...

Ináč baby, dnes sme boli Nuničku prevetrať a ľudia kukali, že aký pekný kočík... Jedna pani predavačka v DM-ke sa aj k malému prihovorila a vôbec nemala problém zistiť, že je to chlapec...dala som mu do kočíka tyrkysovú podložku s autíčkom a aj tyrkysovú deku, malý bol tiež v modrom a napodiv, celkom to k sebe šlo 🙂 Tak som rada, lebo som na tú farbu vyložene zaťažená. Ináč, zistili sme, že keď som bola prvýkrat tehotná a kupovali sme kočík, mimochodom, to som ešte bola mladá a sprostá a nekupovala som kočík podľa toho, ako a či vôbec je praktický, ale podľa farby 😀 😀 😀, tak sme kúpili v Poľsku kočík presne takejto farby ( o tom, že sa mi popolroku užívaniarozletel na kúsky, sa radšej nezmieňujem... Teda fakt sa nám s mužom táto farba páči.
No a keď dnes MM prišiel domov a ukázala a vysvetlila som mu podrobnosti okolo kočíka, bol priam nadšený,že aký super kočík to je...Ale dojem z prvej jazdy je všelijaký...kolieska ozaj dosť hrkocú..najviac asi na zámkovej dlažbe...po polhodine, keď som už v diaľke videla zámkovú dlažbu, až ma srdce zabolelo ☹ No zase manévrovacie schopnosti sú ozaj neprekonateľné...
@anezena Ináč, ako si ty zvládala jazdu po kockách na Trojičnom námästí? 😀

anezena
26. mar 2011

@madalah jasnee ta je sirsia, ved by som jej nunu odmerala, nech to usije presne do nej 😉 😉
a mna hrkotanie uz nprekvapuje, my sme mali 2x zapp, buggster, britax verve - takze u tychto hrkotal strasne, teda u zappa najviac, u tych dalsich moc nie. takze mna to uz nestve. cez namestie hrkoce jaaak besna, tie macacie hlavy hruuuza ale v
obchodnych domoch naaadhera 😀 😀 a urcite aj na letiskovych halach 😀 😀

marafka
26. mar 2011

@mau no ja som videla prvy krat vcera nazivo tu zltu u nas v BB ale tu staru kolekciu a mne sa velmi pacila, je taka sportovejsia ale mne sa strasne paci, nie je velmi kriklava ale ani tlmena taka akurat...uz sa tesim na nu 🙂

megi82
26. mar 2011

nuna je naozaj super kočiarik, len strieška by mohla byť trocha vyššie a opierka chrbátika tiež. Dcerka má v maji 2 roky a je nám okurát. Tiež si myslím že tá fialova farba je dobra aj pre chlapčeka. Inak na nunu sa neviem vynadívať 🙂

mau
26. mar 2011

@marafka my asi počkáme na žltú... 🙂 Už sa tiež neviem dočkať 😉

rhodosbb
26. mar 2011

@marafka, ak si vcera videla v BB zltu nunu, tak sme asi obidve videli tu istu 🙂 ja som ju videla okolo jednej v barbakane 🙂 aj mne sa velmi paci zlta, objednavam ju v aladinovi

quiksi
26. mar 2011

@madalah tak to sme v PK uz dve NUNACKY 😀 ja sa z nej vitesujem uz od stvrtka a je uplne najsamlepsia 😀

anezena
26. mar 2011

@quiksi a aku mas farbu?

quiksi
26. mar 2011

@anezena chcela som zltu ale strasne ma odradila cakacia doba bolo mi povedane 5 tyzdnov tak som to vzdala 😖 mam tu hnedu a nelutujem je kraaaaaasna 😀

anezena
26. mar 2011

@quiksi aj ja som tak chcelaaa, ale straasne dlho im to trvaa ta zlta 😝 😝 a hnedu tu licorice?

quiksi
26. mar 2011

@anezena ano licorice 😉 je peknucka a aspon na nas nepojdu v lete musky 😀 😀

anezena
26. mar 2011

@quiksi ja ju mam tez objednanu, ale este uvidim ci vezmem tu al. sand 😉 😉 rzhodnem az ked zbadam 😉 😉

quiksi
26. mar 2011

@anezena tak tak ja som ju videla iba na obrazku ale riskla som to a objednala 😉 a priznam sa ze som sa pre nu rozhodla aj vdaka vam co ste tu o nej popisali 🙂

hori
26. mar 2011

babenky, prave som sa zalubila do nuny, videla som ju dnes nazivo a chcela by som od vas skusenejsich zopar infosiek... napr. ci vam nevadi, ze kocik nema vpredu madlo alebo ze nema opierku na nohy - teda pri tom modeli 2011, ze ked dieta lezi a nozky mu od kolien visia vo vzduchu... akoze povedzte mi ci sa mam nad tym vazne zamyslat alebo su to skor nepodstatnosti...

weirdo
26. mar 2011

@hori - ahoj hori. Zavisi ... nasa mala madlo zrejme nemusi moc, na kociku, co nema rada, ho mala, 2 dni som jej nedala a bola spokojnejsia, cize v Nune bola spokojna. To polohovanie noziciek este riesit nemusim ja osobne, ale necakam, ze tam bude spat, takze v tom pripade by to vadit nemalo. Hadam 😀

anezena
26. mar 2011

@hori do roka by malo dieta mat nozicky hore, takze my sme mali jane slalom a az ked mal rok a 4 mesiace sme mali golfac, kde sa nedali polohovat nozicky - ale nemylsim len na spanok, aj ked je babo hore
v nune sedel minuly rok moje krsna - vtedy mal vyse roka - a chybalo mu madlo, a segrin maly mal nejakych 8-9 mesiacov a to ne je kocik pre tak male dieta. my sme mali madlo az do 2 rokov, jemu chybalo

hori
26. mar 2011

@weirdo akoa to myslis, ze este nemusis riesit polohovanie noziciek?
babenky a mate k tomu aj ten fusak? lebo ja by som mala ratat s tym, ze obcas budem musiet nunu vyvetrak aj v zime... samozrejme nie do snehu... tak reku ci ten fusak stoji za to alebo ci radsej dieta dobre obliect...