Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@sasajka podla mna potah s aneuspin, to je v pohodke, ten matros je super, ale ta clna je z takeho akokeby semisu ci co to je, to sa bude spinit urcite, ale strecha ide raz dva dole, tak to lahko ocistis podla mna. my sme potah nikdy neprali, nebolo treba, vzdy sme to so svedskou utierkou doma vyumyvali a bolo 😉 😉
licorice je kraasna taka cokoladova, ttaaal tmavohneda, ale jendofarebmna aj silt je taky. ta sand je taka zivsia, obe su pekne 😀 ale som ti pomohla cooo? 😵 😵
@anezena fiiha tak to ma mrzi ☹ ja som zvedava dokedy sa mne maly do ne vojde 😀
@sasajka licorice je uzasna farba dnes som ju vzala vyvencit a na slniecku hodila krasny odlesk taky zaujimavucky 😀 a cez slnecne okuliare bola neodolatelna 🙂 ja som strasne nerozhodna 😝 mam rada zmenu a musim stale nieco menit 😀 ja aj nabytok v byte stale premiestnujem 😀 😀 😀
ozaj kocky ako sa spinka vasim detickam v tej novej nune v lezmej polohe? hlavne ma zaujima nazor tych ktore mate starsie deticky a vysia im nozicky dole 😉
@anezena tak nakoniec predsa sa nerozhodnes ani ty pre nunu kvoli tej velkosti?? Skoda je toho fakt, zopar detailov by bolo treba doladit a bola by perfektna...len o trosku ten chrbatik keby bol vacsi....len som nepochopila, ty si pisala ze sa ti tam zmestilo 2roky a 8 mes. dietatko, tak neviem....to akoze ten novy model je o tolko mensi oproti staremu, ci co? Sa mi zdalo, ze si pisala ze uz mas nunu aj odskusanu 😢
@zuzana710 my sme mali nunu minulorocnu - ale predali sme ju kvoli tomu ze nam strecha uz bola na hlave a na zimu sa to nedalo, ciapka uz zavadzala. ale vsetci hovorili, ze je vyssa, aj ta strecha, a prd je. je vyssie madlo, co je supeeer. ale keby o 20 cm zvysili tu opiekru je dokonala, ja faaaakt nechapem, sak fakt tam je kooopec miesta
@anezena pozerala si ten maxi cosi noa? je to daka novinka a vyzera ze by bol aj pre vacsie dietatko, pozerala som video a bol tam taky vacsi chlapcek a bol v nom v pohode... nie je uplne nadherny ako nuna ale nie je ani zase daky hrozny...
Kočky, takže predsa je len malá, však? No nám zatiaľ dobrá, tento rok využijeme.
@anezena počuj, my máme strašieho 3,5 ročného a skúšala som ho v Nune a nebola mu zas až taká malá... Musíš mať poriadne vysokého chlapa 😀 No zaseči by tam ľahol som neskúšala....
Ináč baby, jedna fialová Nuna tohtoročná je už nahodená na bazare, všimli ste si? Vraj malá nechce v kočíku spať...Celkom dobrá ponuka, nie?
@zuzanky ja som ten isty pripad. Mam muru 3 a ked som nahodila po zime sportak tak ma to skladanie hned preslo. Nunu mame od minuleho tyzdna a som z neho max vysmiata. Mam ho stale v kufri auta a ked niekde ideme tak ho vyuzivam a muru mam na dlhsie prechadzky ....
Inac baby moj maly ma 8 mesiacov 8 kileciek a ked ho dam do fusaku lodger tak sa mu tam super spinka .... a po dalsie si myslim ze nam este dlho posluzi nieje to take zle s tou velkostou. Len si neviem predstavit ked bude vacsi a hlavne tazsi ci sa mi ta nuna neprevrati. Uz teraz mam pocit ked lezi , staci do nej tuknut a je prevratena. Vy co mate novu nunu a hlavne vacsie deticky to ako hodnotite ? Som zvedava na vase postrehy.
Ale este na zaver aj tak tuto kupu nelutujem je to krasny kociar. Ja mam farbu SAND a vybrala by som si ju aj druhy krat. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vickygreg ja ju skôr využijem po do volenkách a výletoch, mne už malý chodí a mne je mura na riadenie jednou rukou ťažká. včera som sa z mm pohádala a povedal, že kej ju chcem tak si ju mam kúpiť tak si ju aj pôjdem ale stále sa neviem rozhodnúť pre farbu. a svokra mi poradila, že v tesku sú kočíky za 40€ :D
baby ten maxi cosi noa pride az v maji, uz mam zstene a ani tam sa mi nezmesti, ani do buggstra, takze kaslem na to, budeme bez kocika a poviem muzovi nech mi namiesto kocika kupi auto. idem hned hladat, nejake ojazdene, co malo zere 😀 😀 😀 😀
@madalah on uz ked sedel ta konec opiwerky mu bol presne p krk, cela hlava trcala a ked si lahol presne to iste. a strechu sme ani nemhli sklopit. ooooo nicem 😠 😠 😠
Páni, kočky, tá čo predáva ten kočík je moja švagrináááá, som to ani nevedela 😲 . a som prekvapná, že ho predáva, lebo jej trvalo, kým si ho u muža "vydupala"...ale jej malá v ňom nechce spať vskutku. Ona je aj tak strašne náchylná na zmeny. tak som jej ho dala do inzerátov aj ja. Ak by ste mali záujem, pokojne dajte vedieť - na MMB ho dáva za 145. Kočík je v PK. Len jej to súri, lebo chce kúpiť pre majú iný kočík.
@anezena som skúšala svojho staršieho a máš pravdu...na spanie to rozhodne nie je. Tak dúfam, že náš mladší nejako rýchlo nevyrastie 🙂 😀
@anezena a nechces moj swift? do toho by sa mohol zmestit.. inak na porazenie s tou nunou, fakt...
myslim gesslein swift - kocik, nie auto suzuki swift 😀 po prahe to autom nie je ziadna vyhra, to mi ver...
@luciferova aj nad nim sme rozmyslali, ale kamoska v marcovkach ma swift a aj takeho chlapa ako danuso vyse 100cm a nezmesti sa, dnes rano skusala, hlava trcala, a aj ked lahol - hlava v lufte 😨 😨 fakt na porazenie
ale ja nechcem auto do prahy, ja chodim do prahy casto, takze viem, a bola som raz len auto - straaasne davno, aj to som zaparkovala u segry a chodili sme vsade metrom a pod. a dany chce hlavne metrom chodit 🙂 🙂 ale ja myslim ze muz kupi auto akoze tu v TT - nech mam, a hotovka 😀
jaj tak 🙂 no tak potom neporadim... ale ked sa da do lahu, tak by sa mohol zmestit, to je zvlastne... 😅
@luciferova ale ta opierka ma len 45 cm, od 3 cm viac ako nuna, a dany potrebuje viac, on ma 60 cm - tak urcite nejakych 55 - aby aspon vacsina hlavy bola na podlozke. buggster ma 49 - ten je tusim najvacsi zatial, teda ked neratam ten onyx - tam sa relativne zmestil, ale ma vsetky 4 kolesa dvojite, co ja nechcem, a blbo sa mi s nim jazdilo.
fakt? to sa ani nezda. mam doma oba, aj nunu aj swift a teda swift sa mi zdal dlhsi. mozno to bude opticky klam farbou 😀
@anezena kukni ho na youtube tam je
https://www.youtube.com/watch?v=pB-pidI1umwvyzera aj na zivo celkom fajn no ale aj ta cena je fajn 🙂 no ja si počkam na nuničku len už som v strese ked si pisala ze je malinka, moj maly ma 14 mesiacov ale je velky ako dvojrocny tak snad sa do nej este vmesti, a ak mu bude na buduci rok mala tak kupime tento snad dovtedy pojde s cenou dole 🙂 ale ja co som kukala tak ho uz maju v ponuke...ci objednat sa este neda????
@marafka akurat som mrkala video, ale ta NOA sa neda dat do uplneho lahu a ta strieska sa mi zda kratka. No a na zaver sa mi nezda zeby bol vacsi ako nuna, akurat tak cena 😀.
Mozno ze si ma nuna tak zislala ze teraz na vsetkych inych kociaroch hladam rozdiely a hlavne nedostatky. Jednoducho nuna je super 😉
Ahojte baby,
prosim vas, je teda na kolekciu 2011 plastenka zohnatelna? 😲

@sasajka je ich dost, aj sand je kraasna, podla mna nie je strieborna je taka kraasna seda. mne s amoooc pacila. ja som mala objednanu tu licorice, ale nakonec by som brala sand. joooj az mi je do placu, ze je krpata ☹ ☹ ☹ ☹