icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

dida81
14. apr 2011

@exupery teraz citam, že sme rovnako napisali 😀

ema.nz
14. apr 2011

@dida81 😉

@pittelka ako uz dida81 napisala,ja som mala teraz v zime len nunu a bolo to uplne v pohode...ale moja mala je drobec ma 2roky a 4mesiace a necelych 11kg a 87cm 😅 ...ale tuto zimu nebolo vela snehu 😎 ...lebo cez sneh ide nuna katasrofalne 🤐

dida81
14. apr 2011

@ema.nz 😉 čau! pisem ip 😀

pittelka
14. apr 2011

@dida81 a ako ste to riešili s taškou na kočík? Dá sa tam nejaká vôbec pripevniť, a neprekacuje kočík? Ď

dida81
14. apr 2011

@pittelka ja tam mám momentálne z bumbleridu, to nie je az taka velka ako pri hlbokých kocikoch, vooobec neprekacuje.
Toto je ona: /my mame čiernu/
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10067334&tab=5

Ale teraz sa chystam objednat tuto aj s takou istou farebnou podlozkou do kocika:
http://www.pinkie.cz/taska-na-kocarek/

pittelka
14. apr 2011

@dida81 hej 😀 na tú som pozerala už aj ja. Perfektná je, a pasuje do Nuny?

dida81
14. apr 2011

@pittelka myslim, že tie bez bočnic ano

janika84
14. apr 2011

baby cierna a zlta nuna bude o mesiac neskor. 😠 😠 😠 volala mi dnes pani ze ci chcem vratit zalohu lebo ze nedojdu. ☹
Zbytek zboží - tj. barvy NIGHT A YELLOW, WP SETY, FUSAKY dorazí o další měsíc později, a to v ČERVNU.
a baby cerven je jun-ze? mna asi vykoti 😒

lucka11123
14. apr 2011

AHOJTE, chcela by som sa opytat moj syn ma teraz 3 mesiace a vazi 7 kg (taky maly macko) v sept. ideme na dovolenku a potrebujem nieco male a spratne, myslite ze by bola prenho nuna buggy vhodna? paci sa mi dizajn toho kocika a to ze ma gumene kolieska zvazujem este quinny xtra 2011 ale ze tam strasne hrkaju kolieska, tak neviem poradte...

dida81
14. apr 2011

@lucka11123 tak už bude mat 8 mesiacov a ked je velky podla mna ano...i ked niekde som citala, že dieta do roka by nemalo spat so spustenými nozickami, kedze nozky nejdu polohovat...Ale zase, ked len na dovcu...
@janika84 este takto pred týzdnom /objednavala som na mimibazare - kociky Barbora,Partizánske/ mali aj žttu aj tmavu ...

dida81
14. apr 2011

@lucka11123 kolieska ni su gumene, su umele

brisilda
14. apr 2011

@lucka11123 ja mam doma uz aj quinnyho a nunu a musim povedat ze nuna je ovela lepsia 😉 xtra sedacka je dost velka na skladovanie nuna je uzasne skladna 😉
dievcata mne dnes prisiel nahradny potah na nunu a je uzasne krasny no idem ho dat reklamovat nakolko mi prisiel poskodeny takze som aj sklamana ☹ az mi je luto ho dat reklamovat ☹ malemu sa strasne paci 😉 takze uz mam nunu 2 v jednom 😀
@dida81 neviem ako nuna 2011 no nuna 2010 ma kolieska z tvrdenej gumy

lucka11123
14. apr 2011

normalne este pouzivam jane http://www.kocikovo.sk/product/jane-slalom-pro-... transporter mu je maly a sportova cast este velka, teraz ked chodime na poradnu tak nam doktorka povedala ze maly je ako polrocny. Aj veci mu kupujem vacsie mikiny 9-12 mes. a teplaky 6-9 mes. takze na to ze ma 3 mesiace je dlhy po tatinkovi. ozaj ja som nizsia mam 160 cm nieje ten kocik vysoky? (bude sa dobre ovladat?)
teraz fakt neviem ci ten quinny alebo nunu...

brisilda
14. apr 2011

@lucka11123 ja som za nunu 😉

lucka11123
14. apr 2011

@brisilda jej maly je zlatucky kolko ma?

lucka11123
14. apr 2011

tak ja si urcite necham poradit 🙂

zajo79
14. apr 2011

@brisilda uz si bola na prechadzke s nunou?

brisilda
14. apr 2011

@zajo79 no jasne ja mam nunu uz od februara 😀 farbu licorice a teraz uz aj zltu /nahradny potah/
@lucka11123 11 mesiacov

marafka
14. apr 2011

@janika84 a kde si objednavala...to ani nehovor ze dalsi mesiac cakat...ma svihneeeeeeeee...ja ju uz chcem...a ty to ako ides riesit??? ides inu farbu kupit?

dida81
14. apr 2011

@brisilda no može byt .. mne to pride take umele ... Ale teraz som ich omakala 😀 a fakt su pogumovane...

lucka11123
14. apr 2011

tak super ze sa da prezliect 🙂

dida81
14. apr 2011

@lucka11123 ovláda sa super a vyska sa da pekne nastavit

brisilda
14. apr 2011

@dida81 😀 aj mne to na prvy pohlad ked mi prisla nuna pripadalo ako lacna hrkalka 😀 no teraz by som ju nemenila

lucka11123
14. apr 2011

boze strasne som sa nan namotala...a hlavne to ovladanie ma tesi zw to ide tak lahucko 🙂

dida81
14. apr 2011

😉 @brisilda mne tak nepripada .. mne pripada skvelá, ale tie kolieska som nejako neriesila ... ja som mala doteraz vzdy len velke , nafukovacie 🙂 veeeelmi fajne sa mi snou prechádza !

brisilda
14. apr 2011

@dida81 no ja som bola na prvy pohlad dost sklamana ake ma kolieska a dost mi vadi ze sa do nich zapichuju mini kamienky ☹ o proste kazdy kocik ma svoje muchy ale na ucel ktorý ju pouzivam je uzasny 🙂

kackabrcka
14. apr 2011

tak my uz sme nunu rok povozili a vymenili za cybex-a ☹

janika84
14. apr 2011

@marafka objednavala som v prievidzi.kociky barbora.preposlala mi mail od dodavatela. a pozerala som aj na ceskom fore a tam pisu to iste.nebude skor u ziadneho predajcu,lebo ich nedovazaju od vyrobcu.takze ani ten jun nieje taky isty. 😠 no tak dlho uz cakat nebudem.sak ked nakladam casualplay s4 do kufra ma poraza.objednam tu sand.no co uz ☹

janika84
14. apr 2011

prosim vas dievcata ktore mate tu bl. sedu nunu o niake foto.a akej farby je to pod nozizkymi cierne ci tm. hnede? a farba kosika? moooc dakujem 😉

dida81
14. apr 2011

@janika84 ja mam tu bledo šedu ,,, send Na tu sa pýtas?
košik je tmavo sivy i pod nožickami
inak farba je taka .. fádna, ale ja ju idem ozivit pestrou podlozkou a taskou.. mne sa pacia najviac tmave kociky, no mala som doteraz čierny, chcela som trosku zmenu.. a tento možes skombinovat s akýmikolvek farbami, co sa doplnkov týka..
A ma tu výhodu, že na nej nebudu vidno necistoty,,lebo je taka ako kedy čierno - bledo siva /ako keby bodky/