Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@pittelka ja tam mám momentálne z bumbleridu, to nie je az taka velka ako pri hlbokých kocikoch, vooobec neprekacuje.
Toto je ona: /my mame čiernu/
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10067334&tab=5
Ale teraz sa chystam objednat tuto aj s takou istou farebnou podlozkou do kocika:
http://www.pinkie.cz/taska-na-kocarek/
baby cierna a zlta nuna bude o mesiac neskor. 😠 😠 😠 volala mi dnes pani ze ci chcem vratit zalohu lebo ze nedojdu. ☹
Zbytek zboží - tj. barvy NIGHT A YELLOW, WP SETY, FUSAKY dorazí o další měsíc později, a to v ČERVNU.
a baby cerven je jun-ze? mna asi vykoti 😒
AHOJTE, chcela by som sa opytat moj syn ma teraz 3 mesiace a vazi 7 kg (taky maly macko) v sept. ideme na dovolenku a potrebujem nieco male a spratne, myslite ze by bola prenho nuna buggy vhodna? paci sa mi dizajn toho kocika a to ze ma gumene kolieska zvazujem este quinny xtra 2011 ale ze tam strasne hrkaju kolieska, tak neviem poradte...
@lucka11123 tak už bude mat 8 mesiacov a ked je velky podla mna ano...i ked niekde som citala, že dieta do roka by nemalo spat so spustenými nozickami, kedze nozky nejdu polohovat...Ale zase, ked len na dovcu...
@janika84 este takto pred týzdnom /objednavala som na mimibazare - kociky Barbora,Partizánske/ mali aj žttu aj tmavu ...
@lucka11123 kolieska ni su gumene, su umele
@lucka11123 ja mam doma uz aj quinnyho a nunu a musim povedat ze nuna je ovela lepsia 😉 xtra sedacka je dost velka na skladovanie nuna je uzasne skladna 😉
dievcata mne dnes prisiel nahradny potah na nunu a je uzasne krasny no idem ho dat reklamovat nakolko mi prisiel poskodeny takze som aj sklamana ☹ az mi je luto ho dat reklamovat ☹ malemu sa strasne paci 😉 takze uz mam nunu 2 v jednom 😀
@dida81 neviem ako nuna 2011 no nuna 2010 ma kolieska z tvrdenej gumy
normalne este pouzivam jane http://www.kocikovo.sk/product/jane-slalom-pro-... transporter mu je maly a sportova cast este velka, teraz ked chodime na poradnu tak nam doktorka povedala ze maly je ako polrocny. Aj veci mu kupujem vacsie mikiny 9-12 mes. a teplaky 6-9 mes. takze na to ze ma 3 mesiace je dlhy po tatinkovi. ozaj ja som nizsia mam 160 cm nieje ten kocik vysoky? (bude sa dobre ovladat?)
teraz fakt neviem ci ten quinny alebo nunu...
@lucka11123 ja som za nunu 😉
@brisilda jej maly je zlatucky kolko ma?
tak ja si urcite necham poradit 🙂
@zajo79 no jasne ja mam nunu uz od februara 😀 farbu licorice a teraz uz aj zltu /nahradny potah/
@lucka11123 11 mesiacov
tak super ze sa da prezliect 🙂
@lucka11123 ovláda sa super a vyska sa da pekne nastavit
boze strasne som sa nan namotala...a hlavne to ovladanie ma tesi zw to ide tak lahucko 🙂
@marafka objednavala som v prievidzi.kociky barbora.preposlala mi mail od dodavatela. a pozerala som aj na ceskom fore a tam pisu to iste.nebude skor u ziadneho predajcu,lebo ich nedovazaju od vyrobcu.takze ani ten jun nieje taky isty. 😠 no tak dlho uz cakat nebudem.sak ked nakladam casualplay s4 do kufra ma poraza.objednam tu sand.no co uz ☹
prosim vas dievcata ktore mate tu bl. sedu nunu o niake foto.a akej farby je to pod nozizkymi cierne ci tm. hnede? a farba kosika? moooc dakujem 😉
@janika84 ja mam tu bledo šedu ,,, send Na tu sa pýtas?
košik je tmavo sivy i pod nožickami
inak farba je taka .. fádna, ale ja ju idem ozivit pestrou podlozkou a taskou.. mne sa pacia najviac tmave kociky, no mala som doteraz čierny, chcela som trosku zmenu.. a tento možes skombinovat s akýmikolvek farbami, co sa doplnkov týka..
A ma tu výhodu, že na nej nebudu vidno necistoty,,lebo je taka ako kedy čierno - bledo siva /ako keby bodky/

@exupery teraz citam, že sme rovnako napisali 😀