Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@lucinenka001 nie kvôli výpadku, lebo keď sme ho objednávali, akurát mali na predajni jednu žltú, ale mužovi sa veľmi nepáčila (bol ju zarezervovať sám ako prekvapko) a keĎ sme sa vrátili to zmeniť na Night, tak sama predavačka vravela, že sa čudovala prečo žltú, že na ňu budú sadať mušky - čo je podľa mňa aksolútna kravina, lebo normálny kočiar mám neónovo zelený a žiadnu mušku som na ňom nemala za rok a pol.... akurát špinky bolo vidieť, tam kde sa ohýba strieška, ale to sa dá vyčistiť raz dva pred prechádzkou vlhkou hubkou... takže zmena farby len čisto po dohode s mužom, ináč by som si bola schopná počkať kvôli nej aj do júna..
@lucinenka001 no tak to mame rovnaky kocik teraz aj ja mam CS 4, podla mna je uzasny ale tazky a maly mi uz beha a je dost obtiazne utekat aj za drobcom s tymto kocikom predsa je taky nemotornejsi ale na dlhe prechadzky je dokonaly, no ja preto zltu lebo tento mam cierny so zelenou podlozkou tak som chcela nieco pestré na leto, nie zase tmavý kocík, a ja tiez tento este nechávam na zimu 🙂
Super, takze v Maderne ju mozno budem aj vidiet aj priamo na predajni. Tak to sa pojdem pozriet. Ono mna odradza, ze nema madlo, opierku na nozky dietata a prehadzovaciu rucku. Tak ja este uvazujem ci ju kupim. Inak to poznam aj ja som mala pri CS 4 farbu lima na vajicku to je taka svetla farba 🙂 a tiez vraveli, ze budu sadat musky a nic. Ja pri Nunne uvazujem skor o farbe Wineberry. Neviem presne aka je ta Vasa farba Night? Nejaka tmava? A kedy Vam pride Nunna?
Dakujem 🙂
Ahoj Marafka. Vazne, tiez CS 4? 🙂. Tak to je nahoda, Takisto aj u nas, drobec lieta a neda sa zladit aj kocik aj drobec. Ale som s nim inak velmi, velmi takisto spokojna. My sme na CS 4 mali rozne farby, vanicku cervenu, Prima casual farba LIMA a podlozku mam tiez LIMA. Ja som skor tiez za take svetle farby. Ono najlepsie ked ich clovek vidi a tak sa vie rozhodnut. A uz mate doma Nunnu?
dievcata ktora z vas dnes bola v Jouse s nunou?
@lucinenka001 kdeze kdeze objednanu ju mam od februara a pride az koncom maja alebo az zaciatkom juna, uz som rozmyslala ze zmenim farbu ale do tej zltej som sa zamilovala...a kedze CS4 nepredavam tak ma to nesuri tak si na nu pockam 🙂 a ty teda aku ides mat? ci uz mas?
@lucinenka001 Night by mala byt uplne cierna... wineberry je nadherna...kamoska ju objednala a ak mas dievcatko tak je dokonala, ja keby som mala babu tak by som rozmyslala aj nad touto wineberry 🙂
no ako pozeram na nete podla fotiek tak ta mi padla do oka ta Wineberry ako prva jasne, ze aj zlta. Ja mam inak chlapceka a voebc mi nebude vadit ak sa rozhodnem pre Nunnu, ze by mal farbu Wineberry. Absolutne. Aj na CS mal ako som pisala cevrenu vanicku aj na zimu fusak cerveny takze pohoda 🙂.
az teraz som si vsimla tu spravu od Teba o 21:52.
Ja Nunu zatial nemam, kedze sa rozhodujem ci ju kupit alebo nie. A to tak dlho prosim Ta sa caka len na zltu ci na vsetky farby? Ved ma šľak trafi tak dlho cakat. 😒
Objednavala si si ju z KE z Maderny? Ja som si tak CS 4 z maderny z KE objednala 🙂
@lucinenka001 Night by mala byť niečo ako antracitová - tmavo sivá - ale aká bude naozaj to som aj ja zvedavá... Teraz si ju už v Maderne nepozrieš, lebo my sme boli okolo 10., vtedy mali vystavenú Lecorice a zabalenú žltú a keď muž došiel rezervovať o 2-3dni, nemali už ani jednu a od vtedy je ten výpadok... naša by mala dôjsť už koncom tohto týždňa ( volali s výrobcom že o 14 dní od 14.mája) - tak som zvedavá...
Ja tie veci s rúčkou a nôžkami neriešim, my sme už v kočiari len tak raz za týždeň. Ale to madlo bolo "jablkom sváru" aj u nás...
@lucinenka001 no len na zltu a night ostatne by mali byt najako zaciatkom maja 🙂 jasne ze aj fialova je fajn pre chalana ved aj moj maly nosi fialove tricka ale mojmu drahemu sa nepacila 🙂 a objednavala som z aladdina 🙂 no ja som mala na CS 4 zelenu vanicku 🙂
no esteze tak, ze ostatne farby budu skor 🙂, ja to risknem na tu fialovu asi. 😉
A Ty si povodne chcela fialovu?
Maminky na predaj mám NUNA grey,model 2010,super stav a má aj komplet výbavu-moskytiéru,pláštenku,fusak-info u mňa
@lucinenka001 ja som od zaciatku chcela zltu, ale potom ked som zistila ze tak skoro nebude tak som zacala uvazovat aj nad inou farbou, ale nakoniec som sa rozhodla ze vydrzim a pockam...
baby, je pravda, ze zlta s ciernou pridu az maj- jun?!....tak mi napisali a som z toho smutna,,ved to ju ani nevynosime poriadne,,uz teraz by sa hodila ☹
verim, ze pridu co najskor . Inak sa cudujem, ze take nieco sa deje dnes, ked idu kociky na dračku, pricom mozno niektore maminy to moze odradit. 😉
@lucka11123 🙂 mne manžel obidva kočíky nechce dovoliť ☹ , stále neviem čo robiť. Malý bude mať v zime 2roky 3 mesiace, to starší syn už nebol v kočíku vôbec. Zatiaľ som ho nevymenila, ale stále silno uvažujem.... 😀
jáj no tak to neviem, ja si myslim ze na zimu je lepsi jane (vacsie kolesa nafukovacie...) dost zalezi ci su upravene chodniky....vies lebo ked sa ti nuna zabori, tak neviem ... moj maly bude mat 4 mesiace takze ja vyuzijem obidva 🙂
Predaj sivej nuny už NEAKTUÁLNY 🙂 ďakujem za pochopenie
@hranolka22 prosim odignoruj moju spravu 🙂 Chcela by som sa ale spytat ci je nejaky rozdiel medzi ediciou 2010 a 2011. A to sklapanie sedatka je dost na to aby spiace dietatko malo aky-taky komfort? Diky 🙂
rozdiel je velky, 2011 ide az do lahu...
zvazujem predaj zltej nuny s vybavou, 2010 no prerobena na spanie... ak by mal niekto zaujem, poprosim IP. este nie som na 100% rozhodnuta,
aká je to farba LICORICE??? Je čierna alebo tmavá sivá??? a SAND??? tá vyzerá byť ako béžová 😝
sa neviem rozhodnúť - páči sa mi aj fialová, ale pre chlapca asi nie 😒
... som chcela veeeeeľmi žltú, ale tak do polovice júna sa mi čakať nechce 😒
mau - ďakujem 😉
čo by ste mi poradili??? tu Licorice s nejakou svetlou podložkou alebo sand so žltou alebo tyrkysovou podložkou??? Škoda, že nemám možnosť vidieť tú sand naživo aká je 😒
@yravas my máme licorice, ale podľa mňa sú pekné obe farby. Tá sivá sa bude dať pekne kombinovať s viacerými farbami podložiek - inak celkom fajn cena tyrkysových doplnkov: https://www.modrykonik.cz/bazar/kocarky/t98h/do...
@yravas ja som Licorice videla na živo a je taká tmavo hnedá až s odleskom do zlata (alebo skôr ako mosadz) veľmi pekná, vedela by som si predstaviť tam super jemno slniečkovo žlté doplnky, ale biele nie... a tá sand je podľa mňa tak troška až do nebovo modrá, ale pravdupovediac tam si neviem inú farebnú vložku prestaviť, žeby sa to dalo pekne zladiť...

@marafka
Ahoj marafka 🙂. Samozrejme, ze sa tesim Tvojej spravicke 🙂. Velmi pekne dakujem 🙂. Takze ako pozeram zlta Nunna ide na dracku. Fuu, ale zase cakat mesiac a mozno aj dlhsie to tiez nie je ziadna vyhra. Inak vahou som myslela, ze je lahsia na to, ze je to take male prdítko 🙂. Ja ju chcem na teraz na teple pocasie a do obchodnych centier. Teraz mam CS 4, ale to je hrozne tazky kocik, ale ten si necham na zimu, inak som s nim super spokojna.
A preco prave zlta Nunna ? 🙂