Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
brisilda ale idem na tyzden na senec a casual ked dam do kufra tak tam nedam nic ine 😒 no a v nune by mi bolo maleho luto nechat spat kazdy den s nozickami dole.aj celkovo je to kocik tak na nakupy..........ci?no tak potrebujem nieco ine-len neviem co 😀
@frlka hola chica! has hablado espanol? no hej na Sk je espanol neaktuálna, ďaleko sme..hihi. Ďakujem ti za tip, ten X lander vypadá super. Je to trošku haluz vyberať cez net, keď si to nemôžem popozerať, tie kočíky čo som videla tu v obchodoch sa mi nepáčili, ešte skúsim zájsť do špecial tiendy a hlavne dúfam že ten xlander budem môcť kúpiť aj tu. Dobrý nápad, skúsim osloviť aj tie kočky čo si spomínala. Moja malá bude mať teraz 5 mesiacov, pekne mi spinká v hlbokom kočíku, ale voziť sa nechce, to je nuda..Určite však chcem s touto buginou počkať až do ukončeného 6.mesiaca, aby som náhodou niečo nepokazila s jej chrbátikom. Ty si na tom ako? tento si už dávala dieťatku včašie? ešte raz dík 🙂
@zajo79
frlka
jáááj baby, dík ale to ste ma teda dostali, toľko kočíkov, no musím to poriadne omrknúť aby som nekúpila nejakú viac image ako funkčnú. Ja som chcela pre dieťa od 6 mesiacov, čo by mu mohlo vydržať tak od 3 rokov.. ale ako tak sledujem tútú diskusiu tak meníte často kočíky. Nosiče mám 3 a aj šatku ..len to že malá nie je otočená dopredu tak mi tam vôbec nechce byť. Idem mrknúť tie koče ..zatím som z toho x landera nadšená, vypadá super.. A čo sa vám viac páči 4 alebo 3 kolesá? ja mám vaničku na 3 a celkom to fičí..
@frlka nazdárek, no ten peg perego som našla tento GT3 Completo 2011 mytro kočík
http://www.samo-kociky.sk/gt3-completo-2011-myt...
páči sa mi tá vodorovná poloha, ale tá cena je už dosť vysoká, ten X lander je predsa len prijateľnejší.
pozriem za čo sa to dá zohnať tu. ale dobrýýýýýý je ten GT3 človeče..no nevim nevim..či nenahovorím jožka! 🙂
zatím dík, napíšem čo som kúpila 🙂 resp. zohnala
@dannaniella mne sa tiež osobne veľmi páči PP GT3. 😉
V tvojom prípade by som určite riešila športový kočiar nie bugínu, pretože malinká by sa zatiaľ mala voziť hlavne vo vodorovnej polohe a v takom prípade jej väčšie pohodlie poskytne športiak.
Tu závisí potom od ceny, koľko chceš investovať. Veľmi kvalitné sú Brio, Bugaboo ktoré ti spomínala @zajo79 ale je to už vyššia položka.
Na nosič si podľa mňa zvykne. My máme manducu a malý nám v nej do určitého veku nechcel byť. A teraz sa nosí veľmi rád 😉
@mau 🙂 pozerala som ceny tu v spain a asi som zle pozerala lebo to je nejaké nadnesené..hhee..no rozhodnem sa medzi tým PP GT3 a X landerom. tie sa mi zdajú ideálne. hm..doteraz som myslela že rozdiel medzi športiakom a bugy je len v slove..hehhe.
celkom ľutujem za tou manducou, lebo som si objednala meitay a cenovo to bolo rovnaké až na ten systém viazania..no ked sa ochladí dúfam že sa jej tam zapáči.
Veľmi pekne ďakujem za rady. super že to tu funguje. Keď kúpim napíšem.
díííííííííííííííííík
@dannaniella pozri baby jogger city elite... alebo baby jogger city mini. niesu tak strasne drahe a su dobre. 😵
@dannaniella ahoj. ja som kupila X-Lander, ked mala dcerka 1/2 roka. A vozili sme sa odvtedy, az kym jej kocik uz bol maly (myslim na vysku, cca. do 2 rokov. Ale ak tvoje babo nie je taka "zirafka" ako moje, tak urcite povozis dlhsie 🙂 Do kocika ti vojde vpohode aj velky zimny fusak (dlzka 110 cm) 😉 A ja nedam na XLander XA dopustit, LEN treba mat velke auto, aby si ho tam narvala 😀 , alebo to riesit tak, ze kupis este golfac (su polohovatelne aj do lahu) a na cesty autom budes mat ten. Nuna bude moj 2. kocik NOVY, inak som vzdy kupovala z druhej ruky 😀 😀 😀 😀 To sa viac oplati, ked ho potom predavas 🙂
Tak ak budes chciet, kludne mi napis cez internu postu...nechcem takto verejne davat moj mail, mozme pokecat 🙂 🙂 🙂 pa. 😉
@dannaniella PP je pekny, pozerala som, ale ja som zastanca 4-kolesovych kocikov, zdaju sa mi stabilnejsie 😀 ...vec nazoru... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 X-Lander je dobry, ja som max. spokojna, nechavam si ho aj na druhe 😀 😀 😀 uz som len dokupila hlboku vanicku z druhej ruky. Ved skus pozriet inzeraty z druhej ruky, to sa viac oplati. 😀 Kludne mi napis cez internu postu, vymenime si mail.adresy a ked nejaky dobry inzerat najdem, poslem. Pa. 🙂
@dannaniella 4-kolesove su stabilnejsie 😀 😀 hlavne, ked ides hore kopcom a do zakruty 😀 😀 😀 😀 😀 moj nazor 😉 a kedze chces velky kocik "tank", tak urcite 4 kolesovy, lahsie sa ovlada, ten moj aj jednou rukou, mam r. vyr. 2008/2009, kamoska mala novsi 3-kolesovy a s tym som sa ledva pohla, dobre som sa nadrela, kym som ho vytocila na chodnik...mala pomocka - bud si kup uplne novy model 2011 (uz maju novy typ kolies), alebo starsi 2009 (stupacik na nozicky je taky bodkovany, NIE so znakom "X" + stary typ kolies). 🙂
@dannaniella kočiare vychádzajú lacnejšie v Nemecku, Rakúsku, Holandsku... Ak by si objednávala cez ich eshopy, určite ušetríš. S tým by ti @zajo79 tiež vedela určite poradiť 😉
Vrrr 😠 streda a ešte sa nikto z predajne neozval 😠
@alexandrag1 ani mne 😒 😒 😒 😒 😒 cakam do konca tyzdna, ak nie stornujem 😀
tak ja musim pochvali bambini, fakt komunikacia na jednotku... i ked ju stale nemaju, tak aspon celkom rychlo odpovedaju na maily. ze sa neda dovolat rychlo, ak sa venuju zakaznikom, neda sa stale zdvihat telefony.
@zajo79 tak na maily odpisu rychlo aj z eniki,len neviem ci sa dockam mailu so spravou-uz ju mame na predajni 🙂
baby ja som sa chcela spytat, nevychadza v cechach lacnejsie ta kombinacia s plastenkou a moskytierou? nasi su blizko pri hraniciach a sa mi zdalo ze na SK bola tusim 205 a tam 4299, ale neviem, ci som to dobre pozerala 😕
@newyorkgirl ja som si objednala aj s plastenkou aj s moskytierou za 176,99+tam mam 1,50nejaky poplatok...ale myslim ze fajn cena 😉
no takze prave som volala do Maderny odkial mam Nunu objednanu a zajtra ju maju na predajni a je to na 100% juuj ako sa tesiiim 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 cakam na kocik nieco vyse mesiaca ale aj tak sa neviem dockat 😉
volala som teraz k Aladinovi v Hlohovci už dosť vytočená lebo sa to ťahá už mesiac a nemám žiadny kočík maleho nosím na rukách,s jedneho tyždna boli dva a z tohto pondelku a utorku bude štvrtok 😉 ubezbečil ma že na 100% zajtra budu na sklade no som zvedavá čakám do piatku a ruším objednavku ,povedala som to aj pánovi v telefone :(

@janika84 a coze? 😕