Kočík Oyster
Zaujimalo by ma ci mate niekto tento kocik poprosim nejake skusenosti s nim??

@maminka1986 vyzera super👍.Som rada,ze moja rada pomohla😘
Dievcata vyzera to super 😉
ahojte, prosim vas, je v Bratislave a okoli predajna, kde sa da tento kocik vidiet nazivo? Zatial este nemam pochodene vsetky obchody, nakolko som len teraz zacala hladat kociky.
Dakujem za odpovede 🙂
Vytvorila som novu skupinku ♡Oyster♡ pre tie mamicky ktore maju tento kociarik. Skupinka je verejna. Tesim sa na vas 😉
@12etuska uz 😉
Baby paci sa link
https://www.modrykonik.sk/group/9884/
Ahojte, my sme mali petite&mars street kočík, po kočíku bugaboo cameleon myslela som si, že to je po mercedesy nejaká škoda 500 😂 Po 2 mesiacoch nám odišiel, reklamáciu, keby tam nevolám že nechcem peniaze ale nový kočík reklamáciu zamietnu, rozmýšľali sme nad bugaboo bee reku ostaneme verný ale bála som sa koliesok, nakoniec sme vybrali kočík Oyster Zero limitovanú black edíciu 2017 ku ktorej bol aj nanoznik ako darček, sme spokojný 👌🏻🙏🏻 Teraz dilema fusak keďže sme mali vždy od Elodie Details, len farebne kombinujeme zasa raz aj tento rok 🤦🏻♀️🤷🏻♀️🙈
Kocky aky fusak do kocika olive green. Dajte typ 😉
My sme prešli od Elodie tiež na Pinkie fusak, nakoľko mala už chodí tak som Elodak nechcela zničiť od topánok, z Pinkie som bola milo prekvapená, veľmi dobrý materiál, neni moc hutný ale je hrejivý a na kombinezku za mna super 👌🏻
ahojte, je tu mamička ktorá používala aj vaničku na OYSTER ZERO,? boli sme ju omrknúť v obchode, a vyzerá ako hračkárska 🙂 ako nemienim ju používať pol roka, možno tak 4 mesiace. tak by ma zaujímali vaše skúsenosti. ďakujem.
@katulienkamoja my ju ideme kúpiť . Nemienim kupovať iný kočík keď s týmto som spokojná
@lussy2308 ja už som tiež viac-menej rozhodnutá pre túto voľbu ;)
@katulienkamoja kedy kupujete
@lussy2308 termín máme v januári tak v priebehu decembra. A tu vaňu budem používať aj tak len nejak do leta. potom supnem malu do sportiaku 🙂
@katulienkamoja ak ja v januári tak to sme potom spolu v skupinke 😊 tiež tak plánujem a možno aj po pôrode veď prvý mesiac tak či tak nikam nepôjdeme kočíkovať
Prosim zienky kupovala ste si niektora nafukovacie kolesa na tento kocik???dakujem