Kočík Papiwi Sky
Ahojte kočky, máte niektorá tento kočík? Plánujeme 3.dieťatko a mne sa celkom pozdáva, páči sa mi, že je tam prehadzovacia rúčka a vymeniteľné kolesá, budeme sa totiž sťahovať na dedinu, ale zase budeme chodiť aj do mesta na návštevy a tak. Budem vdačná, ak napíšete svoje skúsenosti.
@bibisk skor by som sla do originalu bugaboo cameleon bo papiwi je napodobnenina bugaboo..ale inak dojem dobry nebol to zly kocik kolieska boli odpruzene nozicky sa daju polohovat striesky sa daju menis s bugaboo akurat by som sa bala tej konstrukcie po tolkych zlomenych klbov by som sa uz asi veru bala
@mony221 no to ma teraz zaskocilo ta konstrukcia, my sa chceme pokusat o tretie baby v lete takze ak by sa zadarilo babo by sa narodilo na jar, blizsie k letu, tak by mi ani nevadilo ze fuka do vanicky, ako ste tu niektore pisali, lebo by bolo teplo a potom na zimu do športiaka. a ccem sa opytat pri papiwi sa uvadza ze v cene su nejake adaptery na vyzdvihnutie vanicky, aby bola vyssie. mala si ich, pouzivala si. bojim sa ze je ta vanicka moc nizko, ja mam 169 cm ale muz 182 cm. ze ako to bude.
mam 164 a je k tomu adapter ktory ju zdvihne..pre nasu vysku absolutne ok..
vanicka bola gratis,ale ja mam dalsiu s tym upravenym nanoznikom ktory sa nadpaja aj na tu striesku..
ked je pekne je ta strieska super,v zime ked je veterno total zle!..a mne babo chcelo spat iba vonku,takze som. to musela riesit,dietatko by inak bolo total na vetre..a takto bola krasne chranena,nanoznik aj strieska sa dala upnut na viac sposobov,podla potreby..ak bolo velmi veterno,skoro az po vrch..a na to bolo aj ozdobna odopinatelna kozusinka,dobre to vypadalo..
a este mozem vyzdvihnut ze sa kocik lahucko ovlada aj jednou rukou,narozdiel od tych mohutnych polskych..na tych sa clovek namaka,a o neskladnosti ani nehovorim,clovek to do stretne velkeho kufra auta takmer nenarve..
papiwy je spratny a lahko sa sklada
mala som aj quinny,aj orbit baby,aj bg,aj papywi..a absolut naj bol orbit..
a potom bg ale ak ckovek nepotrebuje investovat do znacky minut 1000 eur,papywi je super alternativa..najlepsia napodobenina na trhu s takmer vsetkymi benefitmi ak bg...bg som mala z bazaru,papiwi novy..kamoska mala papiwi z bazaru a bol tiez ok
dole hlavou ide aj bg..staci babo polozit viac smerom k nozickam a je to ok...tym ze je vanicka mega dlha,je tam velika rezerva na posuvanie babatka..je jedna z najdhsich na trhu..mala sa mi v nom zmestila az do roka aj s fusakom..to bola parada
teraz docitavam,adaptery su ako sucastou konstrukcie,su prave na to urcene..clovek to.nevnima
aj na cameleone
Joolz je o dost vacsi sportak ako bugaboo za tym si stojim ..dole hlavou pada hej to je pravda ale kocik je to fajn..urcite lepsi ako poliak..treba si zvazit pre a proti a hlavne co od kocika mamina vyzaduje
ja som joolz nemala ale za nas bol sportak absolut postacujuci..
a hlavne mi islo o vanicku
@mony221 teraz som fakt v pomykove. no my by sme mali byt vo vanicke na jar a leto. od cca 8 mesiacov na zimu v sportiaku. byvam v byte takze 7 schodov ku vytahu musim vyniest. po lesoch nechodime, tak maximalne travicka na kupalisku a pri jazere. inak len po meste. zaujala ma ta preklapacia rucka aj tie kolesa ze sa daju nahodit terenne, lebo chodniky v urcitych usekoch mame katastrofalne. korytkove sedenie mi vyhovuje. nasa druha dcera mala reflux nehccela lezat na rovno, takze som to ocenila. a do zasoby mam sportiak valco snap 4 ktory si nechavam lebo je velky, lahky a super na jar a leto. ale donho az tak od roka a pol. to by mohol bgb splnat, asi by som kupila lepsi z bazaru

@bibisk len bacha na konstrukciu kamoska ho mala a zlomil sa jej ten glb a ked hladala ci nahodou niekto nepredava konstrukciu tak nasla na bazosi asi 3papiei na nahradne diely ale kazde malo zlomeny ten klg..tak pozor na to ..ja som ho mala tiez ale predala som cize neviem v akom stave je 🙂