icon

Kočík Papiwi Sky

janickacrazy
23. aug 2013

Ahojte kočky, máte niektorá tento kočík? Plánujeme 3.dieťatko a mne sa celkom pozdáva, páči sa mi, že je tam prehadzovacia rúčka a vymeniteľné kolesá, budeme sa totiž sťahovať na dedinu, ale zase budeme chodiť aj do mesta na návštevy a tak. Budem vdačná, ak napíšete svoje skúsenosti.

mony221
1. sep 2015

@julinkazel neni zac tak mozte kocik obliekat 😄

julinkazel
2. sep 2015

Ano ano uz sa na to chystam 🙂 😉

rendicka
13. okt 2015

pekný večer,
aj my budeme predávať trojkombináciu Beebop (ten istý výrobca ako Papiwi) z edície Ferrarri červená, plus čierný komplex, plus offroadové predné kolieská, nánožník a kopec iných vecí z príslušenstva
ja som s ním doteraz bola maximálne spokojná, spratný, zmestí sa aj do mini výťahov, ľahko ovladateľný
žiaľ potrebujeme pre dvoch dvojkočík a v byte nám dva kočíky by zavadzali :( ináč by som si ho nechala
viac do IP, popr. fotky na požiadanie

mony221
25. okt 2015

Baby neviete kde sa daju kupit nahradne dieli na papiwi?alebo nepradavate niekto konstrukciu kocika??dakujem

mailo29
25. okt 2015

Možno by sa dalo dohodnúť S predajom V bambini V Trnave. .majiteľ je veľmi ochotný pán, A bol odberateľom kočíkov A mal aj kontakt S výhradným distribútorom. . stačí Tam len zavolať..číslo určite nájdete na nete 😉

mony221
25. okt 2015

@mailo29 dakujem vam velmi pekne

julinkazel
26. okt 2015

Taktiez zhanam konstrukciu na papiwi sky. Neponukatw niekto?

mailo29
26. okt 2015

A môžem sa opýtať, čo sa Vám stalo S konštrukciou?
Lebo tiež mám papiwi na predaj ,ale aj so športovou sedackou A prípadne vanickou

mony221
26. okt 2015

@mailo29 rucka sa ulomila tam ako je to sede cvaknutie vanicky ak tam sa ulomila ta rucka

mailo29
26. okt 2015

Aha:(
A skusili ste cez to bambini?
Tak držím palce nech sa vám podarí pozháňať! 😉

mony221
26. okt 2015

@mailo29 neberu mi tel. Dakujem

mailo29
26. okt 2015

Aha:/. .tak to. Bola asi zhoda náhod, možno dovolenka. .

mailo29
26. okt 2015

Ozaj baby, nemali by ste záujem O zatepleny set do zimy Na hlbokú vaničku papiwi sky?
obsahuje vanicku, upravený predĺžený nánožník super proti vetRu, narozdiel od originálu ktorý bábo nechranil dostatočne . .Dá sa naň pripnut aj ozdobná kozusinka, vypadá to efektne:Original sivá strecha S vystuzami A naklikavacim mechanizmom, odopinatelne zateplenie na striešku, ktorá pôvodne nie je do zimy bohviečo:/..pripina sa Z vnútornej strany striešky, takže je Strecha O dosť hrubšia lebo je vystužená vatelinovym povrchom
Všetko robené na zákazku
super to využijete ak vám dieťatko spáva V kočíku; )

julinkazel
27. okt 2015

Mne sa s konstrukciou nestal9 nic. Je ok. Len zhanam este jednu.

julinkazel
27. okt 2015

Mne sa s konstrukciou nestal9 nic. Je ok. Len zhanam este jednu.

mony221
27. okt 2015

Jabsom volala do tej trnavy no nikto mi to neberie a ked som volala bolo obsadene a ked som volala za chvilu nebrai...neviete este niekto kde sa da ta konstrukcia zohnat??ďakujem

mony221
27. okt 2015

@rendicka dakujem tam je aj opravar 😄

jankadrevenakova
29. jún 2016

@radka444 prosim ta ako si s nim nakoniec spokojna

radka444
30. jún 2016

@jankadrevenakova Ahoj. Prečítaj si moje predošlé príspevky, už som sa ku kočíku vyjadrovala xkrát, pomaly každý druhý mesiac sa ma niekto spýta vždy na to isté. Nemám k tomu viac čo dodať. Dcéra už má takmer 2 a pol roka a obdobie intenzívneho kočíkovania máme dávno za sebou. Momentálne ho držím doma už len preto, že v ňom cez deň spáva. Síce sa do neho ledva zmestí, ale inak by cez deň nespala vôbec. Predávať ho ďalej nemienim, bol intenzívne využívaný a aj to na ňom vidno. Ak sa nám niekedy zadarí druhé, tak ten kočiar pri ňom dorazím 🙂

mony221
30. jún 2016

@jankadrevenakova mne sa zlomila rucka pri tom klbe a jednej znamej tiez..a ked som citala tak aj inym maminam..kocik fajn ale uz by som nekupila vidno ze patril medzi tie lacne kociky cinske...je to napodobnenina bugaboo cameleon tento bol aspon odpruzeny a dali sa nozicky polohovat oproti bugaboo

jankadrevenakova
30. jún 2016

@mony221 jj dakujem za radu vies zhanam kocik a akosi som asi moc narocna neviem nic najst

mony221
30. jún 2016

@jankadrevenakova a pre ake babo?dvojkombinacia ci sportiak?

jankadrevenakova
30. jún 2016

@mony221 skor sportiak ale chceme este 1 cize aj komb. Len uz som nestastna nic nemozem najst

mony221
30. jún 2016

@jankadrevenakova hlboka vanicka na papiwi ma sklz dole hlavickou to som davala vankus pod hlavu aj to bolo minus...quinny moodd bol hlboky super a sportiak tiez len strieska je kratka a tenka ale nam to nevadilo,aj silver crooss surc som mala ten bol tiez cajn len ako sportiak maly tak do roka a pol...a kamoska bude predavat jane epic ten je tiez super lahky,terenny a ma ho v hnedom aj ten sa mi pozdava...

rendicka
30. jún 2016

@jankadrevenakova ahoj ak môžem povedať za nás tak sme s ním boli spokojní. Mali sme prevedenie ferrarri. Vanička bola dlhšia a náš synček bol augustový tak v zime s fusakom to bolo super keďže má gény po 193cm ockovi :D aj so športiakom sme boli skpokojní, mali sme aj offroadove predné kolesá p.p. takže sme s ním boli aj v kopcoch. Plus moje desaťkilové nákupy :D. Ale keďže sme mali medzi detičkami rozdiel 17m a dcérka sa narodila na začiatku zimy predali sme ho kvôli tomu že som potrebovala dvojkočík a ja nie som typ maminy ktorá nutne potrebuje doma držať xxxxkočíkov 🙂

bibisk
23. mar 2017

@lubka1987 ahoj, je to uz stara diskusia ale pokusim sa. pisala si ze si videla na zivo papiwi sky v cierno zelenej kombinacii. zaujima ma kvalita toho materialu. na obrazku vyzera oproti originalu bugaboo dost lacno, tenko a šuštiakovo. ale možno je to len fotkou. mam o tento kocik zaujme ale malicko ludi ho ma, tak som natrafila len na tuto diskusiu. dakujem velmi pekne

mailo29
23. mar 2017

nie je to sustiakove,ani tam nieje nejaky rozdiel v hrubke striesky a pod..je uplne ok..akurat na zimu mi to prislo trosku nedostacujuce,nanoznik bol malo vyvyseny a strieska vysoka,a tak moc nechranil pred vetrom atd...ale to je rovnako aj u originalu..
preto som dala krajcirke na zakazku zateplit a predlzit striesku,rovnako predlzit nanoznik a bolo to super😉
ak by ste mali zaujem posuvam prave tento setik ..je to.na hlboku vanicku..
urcite sa dohodneme aj cenovo..je v tom aj cela strieska v bledosivej farbe s celou konstrukciou na ktoru sa set priamo aplikuje,staci jednoducho nakliknut,ziadne prezliekanie..a teda si mozete farby aj menit😉
v pripade zaujmu piste na moju postu ci bazarik😉

mailo29
23. mar 2017

a aj celu vanicku mam..teda by vam stacilo napr.na bazariku kupit sportovu verziu

bibisk
23. mar 2017

@mailo29 iba sportiak sa neda u papiwi sky kupit. nam je este skoro kupovat kociarik, to si len tak dopredu obzeram, lebo sa mi pacil. tak citam pozitiva a negativa. dakujem velmi pekne za odpoved