Kočík Passo Easygo
Ahojte. Veľmi sa mi páči kočík PASSO EASYGO novinka 2012. http://www.svetkocikov.sk/kociky-easy-go/13772-...
Prosím Vás, máte s ním niektorá skúsenosť? Je dobrý? Odporučili by ste mi ho kúpiť? Vopred ďakujem za všetky názory 🙂
@e_kociky chcem sa spytat, ci nejake tie reklamacie na tento kocik neboli.. pretoze v jednej nemenovanej predajni mi povedali ze to je nizsia trieda a dost sa kazia, a niekedy aj do predajni chodi dost pokazenych..
No teraz som taka neista, mne sa paci..
Dobrý deň, nie je to pravda. V akej predajni vám to povedali? Kočíky nie sú na trhu dlho, preto sa ani veľké reklamácie vyskytnúť zatiaľ nestihli. Mali sme také maličkosti, ako napríklad na strieške autosedačky alebo na nánožníku chýbal cvok, čo ale nie je problém nabiť.. 🙂
Viete mi poradiť kde v okolí Nových Zámkov alebo v Nitre si viem pozrieť tento kočík? Ďakujem
Ahojte, včera nám prišiel kočík - farba carbon. Je úžasný. Fakt je taký ako na obrázku. Zatiaľ sme veľmi spokojný. No uvidíme v praxi, ale na to si musíme ešte chvíľku počkať. Baby za tú cenu 🙂
my sme spokojni s kočikom už nam ho jedna pani aj pochvalila že je pekny 😉 to len tak na okraj.. 🙂 pri prvej prechadzke sme sice hned stratili jednu šrubu z kolesa ale v predajni nam hned dali druhu takže to je ouka a bola to maličkosť 🙂 stava sa...ide sa s nim dobre vanička je priestranna konštrukcia sa nam zmesti aj do truhly na aute takže super... no a jasne vajičko sa da dať pekne na konštrukciu neviem kto sa to tu pytal...takže my sme zatial spokojni a myslim že aj maly 😵
@karolina116 Ahoj, my sme dnes s manželkou pozerali tento kočík a mali ho v malej predajni na pešej zóne, čo ide od podzámskej smerom na autobusové v Nových Zámkoch (Taká malá nová predajňa). Môžeš si ho ísť tam kľudne pozrieť a predavačka bola milá, všetko nám poukazovala a dovolila vyskúšať.
@marksilver79 ďakujem veľmi pekne za info 🙂)) tak sa môžem vybrať na nákupy
Nie je zaco 🙂))
Kde v BA by sa dal pozrieť neviete?
@cukriiicek v Brendone - OC Rača ako je Kaufland 😉
@chloe21 ďakujeeem 🙂 Ty ho máš?
@cukriiicek áno, mám ho už doma v hnedej farbe. V Brendone ho mali v tej sivo-čiernej 🙂 no je tam drahší, takže sme objednávali cez net 😉
@chloe21 Ja som videla na fotkach hnedý,zelený aj šedo čierny,a maminky písali že ma velku vaničku a su spokojné.Jaasne to aj ja by som cez net objednala 🙂 Ja si ho chcem vyskúšať či je lahký ako sa sním manipuluje a proste ako mi padne do oka lebo za tú cenu na nete je fakt paradny 😎 Ešte síce neviem pohlavie ale ak to bude baba chcem ružovo šedý prípadne čierno šedý 🙂
dobre písali 🙂 ozaj má veľkú vaničku, dobre sa ovláda aj péruje 😀 ja som ho skúšala dvíhať - zdalo sa mi to v pohode a to nie som žiadny rambo 😠 samozrejme ak by som ho stále mala vynášať po schodoch hore dole tak by som asi volila kočík s odlahčenou konštrukciou do 8 kg.
Treba to ísť kuk, mňa oslovil a to sme mali vyhliadnutý úplne iný 🙂 a za takú cenu s takou veľkou vaničkou a nafukovacími kolesami som tam iný nevidela, iba za cca 1000€ a to už by bola pomaly polka zo sumy môjho auta, takže sme ostali pri zemi 😅
@cukriiicek tá správa vyššie je pre teba 🙂
@chloe21 toto je môj favorit č.1 aj keď som ešte len 19tt ale pomaličky ho chceme objednať aby sme nemali toho vela naraz a tam je aj dodanie nejak do mesiaca odkial si ty objednávala?Ja chcem zo svetkocikov.Veď to mna hneď zaujal páči sa mi aj taký elegoš dizajn fakt ako perfektný a ešte mam 2 favorita bebetto luca ale stále mam oči na tom eurocart
@cukriiicek no najlepšie by bolo popozerať a vyskúšať jeden aj druhý, urobiť si pre a proti aaa uvidíš 🙂 my sme ho objednali priamo na predajni Aladdin kociky v Hlohovci za 280€ bez autosedačky aa do týždňa nám prišiel, no čo viem niekedy sú čakacie doby poriadne dlhé, len neviem či to záleží od kočíka alebo stránky z ktorej si objednávate.. najlepšie by bolo informovať sa telefonicky alebo osobne 😉 treba ale určite nabehnúť do obchodu a pozrieť si ich osobne

e_kociky Dakujem