icon

Kočík Passo Easygo

evicta17
15. júl 2012

Ahojte. Veľmi sa mi páči kočík PASSO EASYGO novinka 2012. http://www.svetkocikov.sk/kociky-easy-go/13772-...
Prosím Vás, máte s ním niektorá skúsenosť? Je dobrý? Odporučili by ste mi ho kúpiť? Vopred ďakujem za všetky názory 🙂

cukriiicek
27. mar 2013

@chloe21 prečo ste nekupovali aj s vajíčkom?

chloe21
27. mar 2013

@cukriiicek lebo vajíčko máme, síce iné a nejde nasadiť na konštrukciu, ale prišlo mi zbytočné vyhadzovať peniaze za druhé. Auto mám takže aj keď sa pôjde k doktorovi, vajíčko len vytiahnem z auta a zoberiem ho v ruke, je to len chvíľa a ak by sa išlo niekam inde na dlhšie tak zoberiem hlbokú časť v ktorej sa určite mimčo cíti pohodlnejšie - teda aspoň mne to tak príde, že to je pohodlnejšie 🙂 ale ak by sme nemali tak by sme určite kúpili 3-kombináciu

zuzanajozef
27. mar 2013

@karolina116 , ahoj dnes sme boli v NZ a objednali zelený 🙂
Že nejaký ten týždeň a bude doma, tak som zvedavá 😕

janulka_ko
30. mar 2013

Ja som bola kocik pozriet v bunkeri v Nitre ale vraj je tam uz predajna zrusena. Celkom sa mi pozdaval aj nad nim uvazujem. mam ale este nejake alternativy, no a mam cas. Chce to ale asi este raz vidiet, kde sa da v okoli BA vidiet??

e_kociky
31. mar 2013

@janulka_ko predajňa Bunker nie je zrušená ale presťahovaná do Nových Zámkov.

chloe21
2. apr 2013

ahojte.. máme tento kočár doma, no chcela by som vyprať bočnú odnímateľnú stenu (látku) a podložku no nikde som nenašla na koľkých stupňoch sa môžu prať - nechcem aby sa mi to "zgrclo", viete poradiť?? ďakujem 🙂

e_kociky
2. apr 2013

@chloe21 odporúčam ručné preprať na 30°C

chloe21
2. apr 2013

@e_kociky ďakujem za radu 🙂

karolina116
3. apr 2013

@zuzanajozef tak paráda, zachvíľu ho budeš už obdivovať doma, tento týždeň vyrážam aj ja 🙂

zuzanajozef
4. apr 2013

@karolina116 Teším sa 🙂 , teraz keď boli sviatky, tak budú volať asi až budúci týždeň.. a možme obdivovať 😀

zuzanajozef
6. apr 2013

Už ho máme doma, je šikovný... zatial je v ňom maco ale uvidíme v praxi s mimčom 😉

georgia333
7. apr 2013

@zuzanajozef kde si ho kupovala? ďakujem

zuzanajozef
7. apr 2013

@georgia333 Ahoj, ja som ho kúpila v NZ, ulica Vajanského. Smer stanica 🙂

dontcha
8. apr 2013

@mistrall Ja som dosť dlho malinku vozila len vo vaničke pretože mi to prišlo bezpečnejšie ako take male babatko pchať do autosedačky a vždy som sedela vzadu pri malej a držala vaničku takže som ju nepriputavala

katkak89
9. apr 2013

ahojte, tak dnes som bola pozrieť tento kočík a zdá sa mi byť super.máte niektorá tento kočík a ho už aj používate?chcela by som vedieť, aký je v praxi. dakujem

veva123
17. apr 2013

baby neviete ci maju tento kocik nazivo aj v HC v predajni Aladdin?

monce
27. apr 2013

@veva123 V Aladinovi maju tento kocik. Vopred si zavolaj ci ho maju v predajni, aby si tam nesla nadarmo. Mne sa stalo, ze ked som ho isla pozriet tak ho akurat nemali. V predchadzajuci den predali 2 ks kt. mali vystavene.

tricka
5. máj 2013

Ahojte, mna by zaujimalo, ake ma tento kocik pruzenie..(hojdanie), ked som v predajniach hojdala ine kociky, zdalo sa mi to strasne trhane, sekane, take neprirodzene...jeden predavac ma presviedcal, ze pod vahou babatka to nebude take, ale neviem no... chcela by som kocik, co sa bude dat jemne hupat, ale tak plynule, ako sa niekedy hupali ...

georgia333
5. máj 2013

@tricka kúp si štyl retro

kaja79
5. máj 2013

@tricka pozri inglesina magnum, peg perego podvozok clasico velo, silver cross ma tiez hupaci podvozok, polsky roan a atd.

e_kociky
6. máj 2013

@tricka kočík je dobre odpružený, čiže sa dá trocha aj prihojdať, nie je to ale klasický hojdací kočík. Niektoré kočíky sú odpružené len veľmi málo, Passo ale pruží fantasticky 😉

tricka
6. máj 2013

Dakujem pekne za rady...retro styl sa mi az tak velmi nepaci...len mi ide o to, aby to bol taky prirodzeny pohyb a nie sekany..

tricka
6. máj 2013

@e_kociky este by som sa chcela opytat, i ked neviem, ci to uz nahodou nebolo spominane, ale sa mi nezda...ake su skutocne vnutorne rozmery vanicky? na kazdej stranke je iny udaj..a je to vnutro makke, ci ma tiez po obvode taku, jak keby tvrdu obruc po vrchnom obvode ako ma napr. Camarelo..dakujem za info

grace
10. máj 2013

Ahojte maminky, mohli by ste mi niektora, co mate tento kocik prosim zmerat dlzku opierky chrbatika na sportovej casti? Niekde som citala, ze polske kociky ju maju moc nizku a ze ked je dietatko uz vacsie tak ma hlavicku nad tou opierkou. Dakujem za ochotu 🙂

lola412
10. máj 2013

neviete niekto kde v okolí Žiliny by mohli mať tento kočik????

katka173
14. máj 2013

Ahoj lola. Ten kocik maju v martine v predajni Mimino...ja som ten kocik mala, pouzivali sme ho nieco cez mesiac a nakoniec sme ho predali. Ten kocik bol krasny na dizajn, no my sme s nim vobec neboli spokojni . Dokonca sme bo museli aj reklamovat:(

grace
15. máj 2013

@katka173 a s cim konkretne ste neboli spokojni?

madamechova
18. máj 2013

Baby, neviete kde všade sú predajne detského obchodu Bunker, našla som len v Nitre a v Bratislave...

lola412
21. máj 2013

@katka173 A s čím ste neboli spokojný???

romco3
17. jún 2013

chcel by som sa spýtať ohľadom tohto kočíka Passo, veľmi sa nám páči. Nám sa má malý narodiť koncom októbra, takže potrebujeme kočík čo nám veľkostne vydrží až kým nebude teplo, aby sa dala použiť športová verzia. Bude nám stačiť tento kočík, keď malého oblečieme v zime a dáme ešte do fusáka? Zmestí sa tam trebars ešte aj v apríli ak by bolo ešte chladno? A potrebujeme aby sa nám zmestil do výťahu a nejako do Opla Corsy B 🙂