Kočík pre bábo narodené v novembri
Ahojte premyslam nad kocikom...no neviem aky by bol ten spravny...zaujimala by ma velkost vanicky aka by mala byt kedze babo by sa malo narodit v novembri a aj vaha kocika aby nebol velmi tazky? Viete mi poradit neaky idealny a samozrejme za dobru cenu? Alebo sa oplati vrazit peniaze do kvalitneho kocika? Dakujem
@mircalla ja som mala polsky, ja fakt neviem, o akych tankoch hovorite, mal otocne kolieska, nie tie 4 co sa nedaju otacat, rucka sa nastavovala, lahko sa s nim manipulovalo, co v s nehu, do kopca, v lese, po roku som presla na sportiak, lebo som potrebovala nieco, co zlozim jednou rukou kvoli vlakom, co sa ziadny kocik z trojkombinacie, ktore sa naklikavaju na podvozok neda
Prvy kocik som kupila polsku haraburdu z bazaru, som si naivne myslela, ze to bude sranda x schodov denno denne a skladat do auta ... po 4 mesiacoch som to vzdala a kupila novy Concord Fusion 😀 ako dalsi v poradi bude Concord Wanderer 😵
ja som pôvodne chcela tiež nafukovacie tieto sú také pogumované, tvrdené, pýtala som sa špeciálne na to či sa tam nebudú zapichovať kamienky a ako vyzerajú tie kolieska pri používaní ale povedali mi, že tie kolieska sú v pohode ak sa o ten kočiar človek stará
@matusamajka ja ti poviem len toľko, že aj keby si mala mega skvelý, či už drahý, lacný, poľský, nepoľlský, značkový, alebo bez.....trojkombinácia, resp.dvojkombinácia je dočasné riešenie....naozaj, využiješ max.vaničku a vajíčko....až prideš k športovej časti, zistíš, že jednoduchšie je zabezpečiť si buď šporťák, alebo bugi.....takže ja by som odporučila radše možno nejaký značkovejší, použitý a zainvestovala do ďalšieho športového kočiara, ktorý budeš využívať dlhšie. My sme kombináciu používali do apríla, čiže 7 mesiacov, keďže máme októbrové dieťatko....a i napriek spokojností som bola rada, keď sme ho vymenili za ľahší, ľahšie skaldateľnejší a hlavne pohodlnejší šposťak....tak príjemné nakupovanie.....
Super je aj Brio go , teda teraz už Britax go next, zadné sú nafukovačky..a keby bolo vééľa snehu môžeš si dokúpiť predné veľké terénne kolesá 🙂
@tiumen tiez sme pozerali kocik Britax go next, a odradza ma na nom jedine to, ze sportovu cast nie je mozne dat do uplneho lahu.. Ty mas ten kocik? Vie v tom babo spinkat aj dlhsie trasy?
@collett ja mám brio a som s ním max.spokojná.. malému to vôbec nevadilo že nieje v úplnom ľahu a ono je to aj dobre že úplne neleží- keď pôjdeš kočíkom dole kopcom napr. V úplnom ľahu by teda bolo dole hlavou a rušiť spiace dieťa nastavovaním opierky by sa mi nechcelo.. bez problémov mi v ňom pospal aj tri hoďky keď bol menší.. a keď je šporťák v smere jazdy tak je viac v ľahu..
@collett ak chceš opýtaj sa aj iných maminiek.. bolo ich dosť čo sa báli bria lebo sa im na ňom niečo nepáčilo a už po 1.jazde boli zamilované do neho 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/5971/
Jednoznacne Brio go..za 2r.som vystriedala 4kociky.Mala som aj polsky,taliansky,nemecky ale az ten 5ty Brio nam s manzelom uplne vyhovuje.
Vanicku riesit nemusis nakolko babo bude zimne.zmesti sa ti s fusakom aj keby malo pri nar.rovno 5kil 🙂 .
Ak chces 3 al.2kombi,zameraj sa skor na sport.cast.
Kukni aj bazar,tam zozenies tiez kvalitny i ked z druhej ruky.
Polsky by som uz i tak nechcela,nakolko bol tazky
@grundia Ahoj. Celkom ma potesila tvoja odpoved.Nase sa narodi zaciatkom decembra a mame doma brio z bazaru vo full vybave za 450€. Neviem ci bolo rok pouzivane.
Len ma napadla este jedna otazocka. Kovala si k nemu aj tie predne terenne kolesa ci ti stacili aj tie co su k nemu povodne?
@matusamajka My mame Gesslein F10 a mozem len odporucit 🙂Ma obrovsku vanicku,maly tam este aj v 6 mesiacoch ma kopec miesta,ale uz sme ju vymenili za sportovu cast,lebo uz chce pozerat 🙂Moze byt otoceny smerom ku mne aj opacne,priamo na kociku je specialny termo-fusak,ktory sa da z vanicky prehodit na sportovu cast,mame dvojo koliesok-mensie otacacie,idealne do mesta alebo na sidlisko a vacsie pevne-idealne do terenu,do snehu,s nimi sa clovek dostane vsade 😀Kolieska nie su nafukovacie,takze nehrozi defekt 🙂My sme snim velmi spokojni 🙂

@matusamajka tak ja mám termín v septembri a tiež som dlho vyberala kočiar keďže malá bude vo vaničke cca do marca - apríla, samozrejme aj s fusakom...nakoniec pri všetkých skúšaniach a porovnaniach sme kúpili peg perego pop up je veľmi ľahučký, skladný, perfektne sa s ním manipuluje a už len čakáme kedy príde bambulka doň 🙂 dúfam, že s ním budem stále taká spokojná ako ho teraz stále obdivujem 🙂