Kočík pre dieťa, ktoré sa narodí v máji
Ahojte baby. Chcela by som poradit ohladom vyberu kocika. V maji mam termin ale uz nad tym pomalicky zacinam rozmyslat. Ale na trhu ich je tooolko ze fakt netusim :D preto vas prosim o vase rady a osobne skusenosti. Skor rozmyslam nad kupou najskor hlbokeho kocika a az neskor sportoveho,tie trojkombinacie no neviem nemusia sediet vsetky casti. Dakujeeem
@sue Ahoj, aj ja aktualne hladam kocik - sice pre dvojicky, tak to mam trochu tazsie, ale zase mensi vyber. Ak mozem aj ja prispiet, zo zoznamu, ktory si posielala, maju v mojom okoli dobre ohlasy na ten Concord - lahky, skladny, kvalitny. Aj ked namiesto Fusion by som volila Neo, je to novsi model s otocnym sedom, plus je aj mensi a lahsi.
Ahoj, ak môžem poradiť tak určite http://www.mojanjelik.sk/p/kocik-sportovy-nuna-... . Je to luxusný kočík od prvej až po finálnu jazdu 4 skvelé režimy: hlboký kočík, cestovný systém s autosedačkou, športový kočík v smere jazdy a proti smeru jazdy. Určite by som kúpila tento pretože je od narodenia až do 18 kg čo je naozaj praktické a určite ušetríš .

@zuzka2388 ja osobne by som pri májovom dieťati nekupovala trojkombináciu, kúpila by som len kvalitný športový kočík, ktorý využiješ celé tri roky a sú aj také čo sa dajú dať do úplného ľahu...80%mamičiek si kúpi trojkombináciu a po pol roku predávajú a kupujú športový...taká moja rada🙂