Kočík Quinny ZAPP. Aké máte skúsenosti?
Aké máte skúsenosti s týmto kočíkom? Ste spokojný? Má nejaké nedostatky?
Ďakujem
@mirka285
@dosa
@anjelicek26
@zucha babule som citala, ze zapp xtra ma nizko rukovat? je to pravda? ze nie je moc dobry ak mate 180 cm vysku, a ja mam 181 😕 zvazujem prave jeho kupu a z golfiek sa mi asi tento najviac pozdava nakolko je polohovatelny a otocny dorpedu aj dozadu....a nechcem kupovcat dalsie dve golky, lebo nemam na to financie, tak chcem jeden a poriadny...mam este sportiak z neo nato reverso,ktory si asi necham na zimu....ale na jar, leto a jesen by som chcela nieco ovela lahsie a mensie, dakujem za vase rady
@tinka349 - no zapp je hodne nizko si myslim, skus vyskusat v obchode. Moze s tym byt problem 😖
@anjelicek26 joooj, a ja som uz bola rozhodnuta, ze si ho kupim 😒 este sa mi pozdava petite star zia, tu na sk sa tusim inak vola
@tinka349
http://www.samo-kociky.sk/zopa-viper-3
http://www.autosedacky-4you.sk/kocik/kocik-baby...
toto su oni, ale nemaju polohovanie noziciek, co by sa tvojej malinkej este pri spinkani hodilo. ja by som skor pouvazovala o mar q - ten ma polohovanie noziciek, ale zase to nie je trojkolka
http://www.kocikovo.sk/product/babypoint-mark-q...
@dosa aj take nieco sa mi pozdava
http://www.babytip.sk/kociky-a-prislusenstvo/go...
@tinka349 ja som videla zapp xtra nazivo minuly tyzden a som z neho velmi sklamana...ja som ho strasne chcela a uz ho nechcem ani keby mi ho zadarmo davali....co ma dorazilo,alebo prekvapilo,ze sa sklada z dvoch casti...cize poskladas konstrukciu a ostane ti zvlast korytko...golfac som chcela na rychle presuny,nakupy,ako druhy kocik,proste nieco sikovne a to ze sa sklada z dvoch casti mne sikovne ani prakticke teda nepripada a opierka na nohy mi pride tiez velmi nepohodlna ☹
@dosa no ten co ma polohovanie noziciek sa mi paci, a aj ze ma 4 kolieska...moja mamina a aj moj ababka neznasali kocikovat malu prave kvoli tomu, ze neo nato bola trojkolka 😀
@mirka285 takze to sa nezlozi ako smahnutim zazracneho prutika? ze musim vybrat najprv sedacku a potom konstrukciu? to je dost o nicom...ale obycajny zapp sa skalda dokopy sa mi zda.... 😕
@mirka285 - presne toto sklamalo strasne aj mna. My ostaneme pri normalnom zappe. Vsak to korytko musi krizom zabrat pol kufra, to fakt mozem vozit potom velky golfac.
@tinka349 - jj normalny zapp sa sklada krasne, zo vsetkym, je uplne malinky zlozeny.
@tinka349 - ten mar q je fajn, ma ho kamoska a je spokojna... z xtra treba dat dole sedak ak ho chces zlozit uplne, ak by si mala vacsi kufor na aute, staci len zlozit rucku... zapp klasicky sa sklada v celku a uplne na maly rozmer, ale ked mi v nom maly zaspal, posediacky, tak mi ho bolo luto...
@dosa - ved to, ak ti tam dieta zaspi, tak tam visi... my sme ho kupili, ked mala Saska dva roky a vtedy nam uuuzasne vyhovoval, lebo tam snad ani raz nezaspala, ale kedze bola leniva chodit, tak na dovci ci do mesta vybehnut to bolo geniaaalne.
@tinka349 - ja osobne chcem na leto concord fusion liquid 😅 Teraz mam quinny buzz, zapp a maxi cosi mura 4 😵
@tinka349
@anjelicek26 no presne,ze nezlozis to nejakymi dvoma pohybmi,proste zlozis len konstrukciu a este ti ostane korytko...ked pojdem na dovcu aby som este davala pozor nech sa mi jedna cast nestrati 😀 stary zappik bol v tomto lepsi...ja uz golfac vyberam dva mesiace a budem rada ked do marca nieco vyberiem...najprv som chcela maclareny a muz mi povedat ze vyzeraju ako 20 rocny kociar od smetiakov...ci vraj trh neponuka nieco modernejsie 😀 zapp som vyskrtla,pojdem pozriet este do peg perega,to si celkom ujde,ale nevidela som ho este nazivo
@anjelicek26 tak ty mas dost kocikov,podla potreby vyberies ten spravny...ja mam teutonku a potrebujem este nejake skladne golface,ale nie uplnu haraburdu...ked sme boli teraz lyzovat,brali sme aj kocik,aj sanky,lyze a ledva sme to nasukali do auta ☹
@anjelicek26 kde ty skladujes tolko kociarikov? 😀 normalne zberatelka z teba bude 😀 a potom zaloz bazar kociarikov, daco kupim 😀
@mirka285 - mne sa paci aj inglesina avio - stala by u mna za vyskusanie 😉
@anjelicek26 myslela som si cko,ale chcem pozriet vsetky perega,videla som novy katalog a celkom ujdu,len treba vidiet nazivo...
@dosa - pri tom by som sa bala, ze ho to bude straaasne hrkat na hrbolatom podklade... Take malinke kolecko +ziadne odpruzenie. Fakt neviem, urcite treba vyskusat... Ja mam vybraty tento, aj ked mam povolene len tri kociky, tak na leto pojde quinny buzz prec 😅
@anjelicek26 - ja mam uz asi trinasty kocik a mozem povedat, ze tak ako hrka zapp, tak uz nebude hrkat ziaden 😅
@dosa - to vazne, my sme uuuplne spokojny 😕 Ale tak je fakt, ze som ho bravala fakt len do mesta, kde su pekne hladke chodniky a do shopping centier.. aby mi Saska nezdrhla ci sa nestratila, mala si kde sadnut, ked bola unavena... inak to ani tentoraz neplanujem, do terenu normalny golfac xixi 🙂
@anjelicek26 my mame v polovici mesta dlazbu a v polovici asfalt... radsej sa so zappom zdrzujem na asfalte, lebo tam uplne parada, tichucka jazda, ale akonahle potrebujem ist do druhej polovice mesta, beriem druhy kocik, lebo sa normalne hanbim, ako to hrkoce...
Ahojte. Zaujala ma téma, pretože som neskutočne dlho hľadala kočík aj pre nás. Cez leto sme mali Quinny zapp - ten starší. Bol super skladný, perfektný na nákupy, ale ak som potrebovala ísť niekam na celý deň musela som so sebou ťahať aj tak veľký Quinny Speedy. V zappe by sa malý nevyspal. Pred dovolenkou sme ho predali a kúpili Espiro Magic 3 -2010. No a sme neskutočne spokojní. Má aj polohovanie chrbátika a nožičiek, madlo a omnoho väčší nákupný košík a je aj odpružený. Je pri zložení síce väčší ako zapp, ale už by som nemenila.
tinka skladá sa naraz, dokonca nemusíš dať preč ani madlo. Najskôr som ho videla u jednej mamičky na pieskovisku, tá mi ho dovolila odskúšať a aj mi ho predviedla a potom sme ho boli ešte odtestovať v obchode. Manžel je vyšší, takže chcel vedieť ako sa mu bude s ním chodiť. Do tej doby som ani netušila, že taký kočík existuje 😀 Mali sme predtým len 3 Quinny (freestyle, speedy a zapp) a myslela som si, že zostanem verná značke 🙂. Dokonca sa mi ho podarilo kúpiť za 100 euro v jesennom výpredaji.

@dosa 🙂 vdaka