Kočík Quinny ZAPP. Aké máte skúsenosti?
Aké máte skúsenosti s týmto kočíkom? Ste spokojný? Má nejaké nedostatky?
Ďakujem
Baby zháňam poťah na zappíka. Tak ak by ste sa chceli nejakého "zbaviť" tak mi napíšte. Momentálne som nenašla nejaké ponuky na bazrikoch. Alebo ak mate tip, kde by sa dal kupit nový poťah aj so strieškou, tak budem vďačná za tip.
Baby trochu asi aj otazka odveci. Zhanam golfacik pre maleho, rad sa vozi. Lahky, po zlozeni mensi a priestorovo dostatocne velky pre maleho, polohovatelnu opierku. Premyslam quinny alebo nunu? Nuna ma u mna velke minus, ze ma nizky podvozok ☹.
Poradte.
@mimca20 my ho mame teraz quinny zapp a je super podla mna 🙂 nuna sa mi moc nepaci,ale to je 100 ludi 100 chutí......🙂
Ahojte. mam quinny zapp, ale ten starsi typ, co sa neda polohovat. nepoznate niekoho kto vie všiť polohovanie? viem, ze jedna mamicka v Cesku to robi, ale mozno najdem aj niekoho na Slovensku? 😉
maninky,čo mate quinny,dá sa na starší typ vymeniť ten poťah celý,prípaden dá sa dokúpiť nová vanička na starší podvozok?našla som dobrú cenu na bazoši na poťah a tak zvažujem,že by som k´pila staši typ kočiariku len kvoli tej konštrcii,spolu by ma to vyšlo veľmi máalo.Vďaka za odpoveď.
@abutkova jasne, potah sa da zvliect a vymenit za iny pokial sa bavime o quinny zapp... ale neviem, aku vanicku myslis??? ci to polohovaci sedak? ten sa kupuje vcelku, sú k nemu adaptery, ktorými sa nasadí na konstrukciu - pasuje to na vsetky modely, aj starsie...
@abutkova ano potah natiahnes vcelku lahko. A na stary podvozok bez problemov vdaka adaptorom nakliknes aj polohovatelnu sedanku.. takze sa to da pouzit obojako.
@katka_1983 - to by som neskusala 😖 Uplne sa strati stabilita kocika, ved si vyskusaj, co sa stane, ked povesis nieco na rucky... preto je aj xtra sedanka riesena cez dalsiu konstrukciu, nie ako polohovanie chrbatika, tam sa uz upravuje tazisko.
@dosa vdaka za odpoveď,no zvažujem buď kúpiť poťah,čo som našla na bazosi alebo prípadne zvažujem či by som neskor nedokúpila aj polohovaciu sedačku z toho nového typu,keby sa nám ešte niekedy poštastilo tretie,lebo pri Jankovi už polohovať nemusím
@anjelicek26 Vdaka 🙂
Baby nemate niektora nepotrebné adaptery na autosedačku k nepolohovatelnemu Zappu? Kupim 🙂
prali ste niekto potah z tohto kocika? naozaj to treba rucne v lavori, alebo sa da aj v pracke na rucnom programe (pripadne inom programe)?
Poprosím o radu,kedže ja so strašný špekulant.Mám k dispozícii konštrukciu na zapp xtra,chcela vedieť,aký je rozdiel medzi tým a obyčajným zapp-om.Respektíve,chcem si pozháňať konštrukciu,a oba poťahy a neviem,či budú sedieť,dakujeeem za rady
@tatianka7 konštru je rovnaka, obyčajny poťah davaš na konštrukciu do dražky a xtra na adaptery
@jerryjanka dakujeem a zo strieškami je to ako?
@tatianka7 strieška na zappe xtra je prirobena k sedačke, k obyčajnemu zappu sa dava do otvoru na adaptery
@jerryjanka dakujém ešte raz 😎
@jerryjanka prosim viete poradit? Pochopila som spravne? Na staru konstrukciu bez problemov nasadim polohovatelnu sedacku zo zappu xtra? Ci treba dokupit adaptery? dakujem
aha, este otazka 🙂 je to ,,zdrave" aj na take denne pouzivanie, kedze tam nie je klasicka opierka chrbta?
@janin26 no adaptery treba ale sedačka sa bez nich asi ani kupiť neda, ked kupiš sedačku kupiš s nou aj adaptéry, my sme ho v lete použivali denne
@jerryjanka dakujem 🙂
Ahojte... viete mi poradiť aký nánožník alebo fusak pasuje na zapp? Ďakujem
Ahojte. Teraz planujem kupit zapp tu na MK. Moja mala 2 roky a 85cm 13kg . Bude to dobre pre malej? 🤔
@mazarovakatarina urcite ano. Ja mam zapp xtra, maly ma 28 mesiacov a cca 13kg a mame v nom aj fusak v pohode. Aj starsi r ročný
@mazarovakatarina starsi 5 ročný sa odvezie ked sa mu nechce chodit 🙂
A vedia vtom "spinkat" - keby sme isli na vylet male vie vtom oddychovat vsak?
Mam na mysli nepolohovatelny tipl

@dosa jééj dakujem tak to mi staci..ze vas maly sa v nom povozil do 3 rokov...vdakas 🙂 😉