icon

Kočík Quinny ZAPP. Aké máte skúsenosti?

adka12
28. júl 2010

Aké máte skúsenosti s týmto kočíkom? Ste spokojný? Má nejaké nedostatky?
Ďakujem

ingoli
23. jan 2013

@dosa jééj dakujem tak to mi staci..ze vas maly sa v nom povozil do 3 rokov...vdakas 🙂 😉

isiska
19. feb 2013

Baby zháňam poťah na zappíka. Tak ak by ste sa chceli nejakého "zbaviť" tak mi napíšte. Momentálne som nenašla nejaké ponuky na bazrikoch. Alebo ak mate tip, kde by sa dal kupit nový poťah aj so strieškou, tak budem vďačná za tip.

mimca20
20. feb 2013

Baby trochu asi aj otazka odveci. Zhanam golfacik pre maleho, rad sa vozi. Lahky, po zlozeni mensi a priestorovo dostatocne velky pre maleho, polohovatelnu opierku. Premyslam quinny alebo nunu? Nuna ma u mna velke minus, ze ma nizky podvozok ☹.
Poradte.

lucka2318
20. feb 2013

@mimca20 my ho mame teraz quinny zapp a je super podla mna 🙂 nuna sa mi moc nepaci,ale to je 100 ludi 100 chutí......🙂

mimca20
20. feb 2013

@lucka2318 ved prave, kolko ludi tolko chuti. Ja nunu velmi nemusim kvoli podvozku. Tak asi quinny 🙂

lucka2318
20. feb 2013

@mimca20 Kukni u mna v albume mam ho tam pofoteny 🙂 Nam sa velmi paci....

ingemor
13. mar 2013

@dosa ..aj mna ste potesili odpovedou 🙂 pretoze prave vcera som si objednala zapp xtra 2013, lebo sa mi zda velmi sikovny kocik..dcerka uz ma rocik a 9mes., tak som sa aj trochu obavala, ci sa mi este oplati..vasa odpoved hovori za vsetko! 🙂

katka_1983
29. mar 2013

Ahojte. mam quinny zapp, ale ten starsi typ, co sa neda polohovat. nepoznate niekoho kto vie všiť polohovanie? viem, ze jedna mamicka v Cesku to robi, ale mozno najdem aj niekoho na Slovensku? 😉

abutkova
16. apr 2013

maninky,čo mate quinny,dá sa na starší typ vymeniť ten poťah celý,prípaden dá sa dokúpiť nová vanička na starší podvozok?našla som dobrú cenu na bazoši na poťah a tak zvažujem,že by som k´pila staši typ kočiariku len kvoli tej konštrcii,spolu by ma to vyšlo veľmi máalo.Vďaka za odpoveď.

dosa
16. apr 2013

@abutkova jasne, potah sa da zvliect a vymenit za iny pokial sa bavime o quinny zapp... ale neviem, aku vanicku myslis??? ci to polohovaci sedak? ten sa kupuje vcelku, sú k nemu adaptery, ktorými sa nasadí na konstrukciu - pasuje to na vsetky modely, aj starsie...

anjelicek26
16. apr 2013

@abutkova ano potah natiahnes vcelku lahko. A na stary podvozok bez problemov vdaka adaptorom nakliknes aj polohovatelnu sedanku.. takze sa to da pouzit obojako.

anjelicek26
16. apr 2013

@katka_1983 - to by som neskusala 😖 Uplne sa strati stabilita kocika, ved si vyskusaj, co sa stane, ked povesis nieco na rucky... preto je aj xtra sedanka riesena cez dalsiu konstrukciu, nie ako polohovanie chrbatika, tam sa uz upravuje tazisko.

abutkova
16. apr 2013

@dosa vdaka za odpoveď,no zvažujem buď kúpiť poťah,čo som našla na bazosi alebo prípadne zvažujem či by som neskor nedokúpila aj polohovaciu sedačku z toho nového typu,keby sa nám ešte niekedy poštastilo tretie,lebo pri Jankovi už polohovať nemusím
@anjelicek26 Vdaka 🙂

beberuska
22. apr 2013

Baby nemate niektora nepotrebné adaptery na autosedačku k nepolohovatelnemu Zappu? Kupim 🙂

ikke
1. nov 2013

prali ste niekto potah z tohto kocika? naozaj to treba rucne v lavori, alebo sa da aj v pracke na rucnom programe (pripadne inom programe)?

tatianka7
7. aug 2014

Poprosím o radu,kedže ja so strašný špekulant.Mám k dispozícii konštrukciu na zapp xtra,chcela vedieť,aký je rozdiel medzi tým a obyčajným zapp-om.Respektíve,chcem si pozháňať konštrukciu,a oba poťahy a neviem,či budú sedieť,dakujeeem za rady

jerryjanka
7. aug 2014

@tatianka7 konštru je rovnaka, obyčajny poťah davaš na konštrukciu do dražky a xtra na adaptery

tatianka7
7. aug 2014

@jerryjanka dakujeem a zo strieškami je to ako?

jerryjanka
7. aug 2014

@tatianka7 strieška na zappe xtra je prirobena k sedačke, k obyčajnemu zappu sa dava do otvoru na adaptery

tatianka7
7. aug 2014

@jerryjanka dakujém ešte raz 😎

janin26
21. okt 2014

@jerryjanka prosim viete poradit? Pochopila som spravne? Na staru konstrukciu bez problemov nasadim polohovatelnu sedacku zo zappu xtra? Ci treba dokupit adaptery? dakujem
aha, este otazka 🙂 je to ,,zdrave" aj na take denne pouzivanie, kedze tam nie je klasicka opierka chrbta?

jerryjanka
22. okt 2014

@janin26 no adaptery treba ale sedačka sa bez nich asi ani kupiť neda, ked kupiš sedačku kupiš s nou aj adaptéry, my sme ho v lete použivali denne

janin26
22. okt 2014

@jerryjanka dakujem 🙂

eminka13
2. dec 2014

Ahojte... viete mi poradiť aký nánožník alebo fusak pasuje na zapp? Ďakujem

luciacv
7. dec 2014

@eminka13 Ahoj, my sme mali emitex 3v1 a v pohode.

mazarovakatarina
19. jan 2018

Ahojte. Teraz planujem kupit zapp tu na MK. Moja mala 2 roky a 85cm 13kg . Bude to dobre pre malej? 🤔

koriblik
19. jan 2018

@mazarovakatarina urcite ano. Ja mam zapp xtra, maly ma 28 mesiacov a cca 13kg a mame v nom aj fusak v pohode. Aj starsi r ročný

koriblik
19. jan 2018

@mazarovakatarina starsi 5 ročný sa odvezie ked sa mu nechce chodit 🙂

mazarovakatarina
19. jan 2018

A vedia vtom "spinkat" - keby sme isli na vylet male vie vtom oddychovat vsak?

mazarovakatarina
19. jan 2018

Mam na mysli nepolohovatelny tipl