Kočík Quinny Zapp Xtra - akú farbu kúpiť?
ahojte..chcela by som kupit golface Quinny zapp xtra a potrebovala by som poradit,aku farbu kupit.chcela som cierne,alebo tmave hnede,ale hovorili mi,ze to slnko vytiahne a zostanu prasive,alebo ze tam bude malemu horuco 😒 .bledy bezovy je asi idealny,ale zas skor tam bude vidiet spina.dakujem za vase odpovede. 😀
@napredaj - no nikam, dala som ho chlapikovi do ruky, zlozeny podvozok a sedanku... nic s tym nespravili, ani spinavy nebol - a to bola mavis sedanka. Len teda adaptory boli oba fuc 😖 Mna to vobec nenapadlo to skontrolovat, ci su tam napevno... a ony nie su...teraz to kukam, aj ked prekladam z auta do auta, ci nevypadli...
@anjelicek26 a nedoplietlo sa to,ked su to dve casti?no nic najskor musim zohnat sedacku a potom ju supnem do vreca 😀
@napredaj - nie pri check in im musis povedat, ze su to dve casti a dostanes dve visacky s kodom. Potom nemaju co popliect 😉 My sme cestovali aj s velkym kocarom par krat, to predsa boli tiez dve casti, vanicka resp. aj autosedacku sme raz mali nakliknutu na podvozku...vravim my lietame casto 🤐 A teda zatial vsetky kocare prezili bez ujmy.
@anjelicek26 ako e mozne, ze ti adapter vypadol? ved sa tam zaistuje 😀 ja mam problem ich vybrat 😕 tak ich nechavam stale tam a zatial nevypadli a uz som prisla na to, ze kocik nemusim ani skladat ked ho chcem dat do kufra auta :D staci sklopit iba rucky na kociku
@brisilda - no ja prehadzujem este lebo casto este beriem vajicko na podvozok, tak davam tie adaptory, u draheho v aute mame vajicko a junior sa tam este zmesti... to sa tam zaistuje? Nejako? Zas ja budem ta blba, co si nezaistila adaptory 😅 No pojdem postudovat rano 😅
Ktorý organizér by bol lepší na zapíka? Alebo ak máte lepší výber dajte radu
http://www.babypark.cz/bugaboo-organizer
http://www.bambini.sk/sk/2827/119/sunshine-kids...
http://www.groupfashion.cz/sk/brio/doplnky/brio...
Ktorá farba je peknučká pre chlapca? Vybrali by ste červenú alebo skorej modrú či hnedú? Neviem sa rozhodnúť. Tie farby sú v skutočnosti jasné alebo také matné? Dúfam, že nie sú akoby prašivé, vypelíchané. Na slnku aj šisujú?
Dakujem za rady
mamicky, nepredavate nahodou niektora quinny zapp? Ak ano, prosim info do IP. Vdaka.
Ahojte baby, ste spokojné s quinny zapp, dá sa polohovať a má aj opierku na nožičky, ďakujem 🙂
@luciana789 - len zapp xtra sa da polohovat, nie normalny zapp. Ma to svoje vyhody a nevyhody. to, ze sa potom zlozi na dve casti je obrovske minus u zappu xtra... ale tak polohovatelnu sedanku netreba dlho, das normalny potah a zas je z toho obycajny skladny zapik... Ono to neni kocik, ktory mas ako jediny. Skor ako nieco skladne lahke do auta, ku normalnemu kociku...
@anjelicek26 ďakujem a tá sedačka v zapp xtra je dosť veľká, či ani nie, ešte rozmýšľam nad quinny senz, neviem sa rozhodnúť 🙂
@luciana789 - no velmi velka nie je, max sa tam uz boh vie ako nezmesti... ale tak on ma 19 mesiacov a uz takmer xtra sedanky nepouzivame, bravam normalny zapp... mna strasne stvali tie dve casti v kufri, o potom poletovali...
@anjelicek26 veď to, keby sa dalo z každého si zobrať to, čo by nám vyhovovalo 🙂
Ahojte baby, chcem sa opytat, tie co mate zappika, rozmyslam, ze si ho kupim, lebo mam buzza, ale do auta ma to nebavi furt rozkladat a skaladat a chcem len nejaky rychly kocik, len chcem vediet, ze ci sa s nim dobre manevruje, aj ked je dieta uz tazsie? Moj maly ma 10mesiacov a 10 a pol kila, tak ci sa mi vobec oplati ci nie. Hlavne mi ide o predne koliesko, ci nie je velmi zatazene, ked je dieta tazsie. Ďakujem. Vierka
@vierika112 tento kocik ma tazisko urobene tak ze sa krasne vozi aj s tazsim dietatom.my mame zapp extra ale konstrukcia je rovnaka,,nedavno sme boli v zoo a viezla som v nom starsieho syna a nebol problem 😉
@zuzikkaa Dakujem za odpoved, lebo ja teraz s tym buzzom mam pocit, ze to tazisko nie je velmi domyslene, trosku sa mi s nim tazsie manipuluje, preto som sa pytala, ale dakujem velmi pekne. 😉
@vierika112 ja som zappa mala uz pri prvom,ked mal cca 18mes a vratila som sa k nemu zas 😀 a v poho sa v nom odvezie aj moj 2mesacny prcek...proste super kocik 😉
@zuzikkaa vazne? no super, este musim pouvazovat, presvedcit mm, lebo s nim tazko, ze naco mi je dalsi kocik :D ale chcela som taky rychlo rozkladaci do auta..
@vierika112 no tak tento kocik si dokonca chvali aj MM,, a tiez som uz vystriedala dost 😀 😀 😀 to uz radsej neriesi,lebo ja sa vzdy vyhovorim ze viac vozim aj tak ja 😅 😅 😅 ...
ale z mojich cca 9 kocikov sa mu nepozdavali asi 2 🙂 ale treba skusat 😅 😅 😅
a ako hlboky mam quinny freestyle-ktory som uz tiez mala pri prvom ako sportak 😀 a az nato ze je dost mohutny je perfektny a nedam nanho dopustit!!! 😉 tak preto som kupila aj zapp xtra do auta ked ideme niekam do obchodu atd...a kedze je to korytkove sedenie tak sa v nom paci aj mensiemu a pekne si pospinka aj viac hodin.som si donho usila podlozku a po bokoch som do nej dala 2vrstvy molitanu akoze taku zmensovaciu vlozku 😀 😀 😀 a je to super
@zuzikkaa no ved to ze mm sa nepozdava ani ten buzz, predtym sme mali taky lacnejsi, ale bol obrovsky a neskladny, a tento je fajn, ale do auta tiez mi treba rozkladat a skladat a chodim s nim stale ja, tak preto chcem nieco mensie, tak dakujem za rady.. a asi ho kupim bez toho aby mm vedel a bude pokoj :D
Caute baby je tento kocik aj pre mensie babetká??? a ako je to v zime s kolieskami??? da sa dat aj do uplneho lahu???
@katrenka111 - Na zimu by som ho nebrala, kolieska su male, do lahu ano - da sa pekne dat, ale je to potom velmi otvorene, quinny fusak je navyse dost tenky a ine sa z neho smykaju..
@katrenka111 tak ja v nom sem-tam vozim svoje 3mesacne 😀 😀 😀 a je spokojny...kedze je to korytkove sedenie...na zimu akurat tak suchu-bez snehu...ja som si nanho usila nanoznik,,ale da sa zohnat aj na MMB
@zuzikkaa ano??? a dobre sa mu v tom leží???
ahojte. chcela som sa spýtať, či do cestovnej tašky sa zmestia obe časti zappíka xtra, teda aj sedadlo?
a ešte jedna otázka - niekto tu spomínal, že tento kočík nie je vhodný pre vysoké mamičky...máte rovnakú skúsenosť?
Dobrý, chcem sa opýtať mám 13 mesačného syna a rada by som kúpila zapp xtra, lebo malý mi v ešte v kočíku dosť pospinká.. Oplatí sa mi to? myslela som, že by som ho využila ešte aj budúce leto.. len či sa mi tam zmestí.. Má teraz 9,2 kg. Je to menšie dieťatko.. Do koľko kg ste používali xtra vy?

A ako si zlozila ten kocik,resp.kam si ho dala do vreca?
@anjelicek26