icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

kvietocek55
3. jún 2013

@janka196
@adkasmolka ďaakujem.. 🙂 toto som potrebovala počuť xi xi

ssussie
3. jún 2013

Caute kocky, chcem sa opytat odkial ste zohnali peknu podlozku do zappika? Nam dnes dosiel nas cierny elegan a tak by som ho vyzdobila niecim vkusnym ... co sa po drobcovom papani chrumiek da lahko vybrat a oprat 🙂 inak ale neskutocn je to kocik 🙂 potrebovali sme ho hned takze na modry som nemohla cakat, ale no tento vyzera tiez perfisne s tou kontrastnou striebornou konstrukciou 🙂

ssussie
3. jún 2013

@monika_35 ahoj presne aj my sme kupili na quinny nasho zappika a riesim podlozku - my mame cierneho elegana, tak ak si uz kupila neporadis ktoru?

monika_35
3. jún 2013

@ssussie mam este jednu esprit z hlb.kocika a pasuje tam ale chcem este jednu a objednam zo stranky pinkie.cz fakt tam maju pekne veci a este na miminkovo.sk maju dobry vyber

ssussie
5. jún 2013

Tak tu je nas elegan 🙂 nateraz zelena podlozka ... nova uz objednana 🙂

piri82
5. jún 2013

Ahojte baby! Ja by som mala takú otázočku, Z Quinny Zapp poťahy pasujú na Quinny Zapp Xtra??? 😉 ĎAKUJEM!

jerryjanka
5. jún 2013

@piri82 pasuju daš dole sedačku a adaptery a normalne nasunieš poťah z normalneho zappu konštrukcia je totiž taká istá

piri82
5. jún 2013

Super! Máme objednané Xtra a našla som Zapík s dvoma poťahmi, tak nadním ešte rozmýšlam 🙂 Ďakujem za info 😉

ssussie
7. jún 2013

Baby, co mate tiez cierne zappiky, nevytahalo vam letne slnko farbu??? Diki 🙂

ssussie
7. jún 2013

@piri82 nie - teda hlavne sleduj rok vyroby, lebo tie strasie zappy maju dole taky fras o co to pripevnis na spodok konstrukcie a tym paom mas potah spojeny s pevnou konstrukciou a uz s tym nepohnes.

ssussie
7. jún 2013

uz mam pocit, ze si pisem sama zo sebou ... ale aky nanoznik pasuje na zappika?

piri82
8. jún 2013

Dakujem ssussie!

jaruska118
10. jún 2013

@ssussie mozem sa spytat kde ste objednavali podlozku?

ssussie
10. jún 2013

@piri82 niet zac 🙂

ssussie
10. jún 2013

@jaruska118 ta co je na fotke - to je emitex mobi - v celku sedi, ale uz mame objednanu na mieru od konvalinky na sashe.sk

daniela107
12. jún 2013

Baby potrebujem poradiť naša malá na teraz 14 mesiacov 11kg chcem kúpiť quinny zapp no neviem či klasický alebo xtra čítala som tu že klasický ma väčšiu sedaciu čast a hlavné sa lepšie skladá.poraďte...potrebujem ho ako malé do auta, na nákupy

25nikolla25
17. jún 2013

Kocky prosim vas,zvazujem kupu zappika len by sommrada vedela ci sa da tlacit aj s jednou rukou?tie rucky su ako na golfacoch a tam je s tym problem...dakujeeem

janka196
19. jún 2013

ahojte tak sme doma z dovolenky. zappik to prezil aj ked vam neprajem vidiet ako mi ho zaspinili. nastastie to zislo dole v pracke. presne ako sme predtym pisali s kociarom az k lietadlu tam sme ho zlozili a nechali pri schodikoch. pri pristati v tunise nas necakal ale prisiel na pase ako batozina. pri odlete zas s kociarom k lietadlu a v kosiciach nas cakal pri schodikoch. pri kontrole. v ke sme ho museli rozoberat a davat na pas :(

janka196
19. jún 2013

@25nikolla25 ahoj tie rucky su spojene, co pri beznych golfacoch nieje, takze sa da v pohode tlacit jednu rukou ;)

25nikolla25
19. jún 2013

@janka196 tak to sa tesim 🙂 dakujem, my sa tiez chystame na dovolenku tak asi bude lepsie ked si kupim nejaku cestovnu tasku do ktoreho ho dam aby sa neznicil 😒

jankohrasko
22. jún 2013

tu ho maju za cenu Zapp 125 eur a XTRA 136 eur 🙂
http://www.eloshop.sk/tovar/40638-sportovy-koci...

greguska
22. jún 2013

@janka196 diky za info 😉

25nikolla25
26. jún 2013

Viete mi prosim niektora poradit?skladala som konstrukciu a ta stredova tycka medzi rukovetami ma byt napevno a ma lupnut?pretoze ja ju na pevno nemam a ked tu potlacim do hora tak mi tam nic nelupne,zase to nechcem robit uplne na silu aby som to nezlomila...viete mi poradit co v tom bude?dakujeeeem

ssussie
26. jún 2013

@jerryjanka
@janka196
@jerryjanka
@minka21 prepacte baby, ze som vas tu naklikala, ale ked neadresujem, nik mi neodpovie :-P Len som sa chcela opytat tych co mali Zappa uz aj v zime (jedno ci Xtra alebo normalny), ze ci sa da v zime pouzivat - nejde mi o kolecka, ale o to, ze ta chrbtova opierka je nevystuzena, tak ci to velmi nepodfukuje ... dala by som podlozku aj fusak, ale predsa ... 😖

ssussie
26. jún 2013

@25nikolla25 😀DD na tom som ja klala asi 15 minut - takze najprv rozlozis bod tri, potom uvolnis tlacitka bod dva a jeden a ked vyrovnas tie rucky uz ak maju byt, tak prudsie s nimi trhni smerom od seba - a hned ti to zaklapne 😉

jerryjanka
26. jún 2013

@ssussie no ja som ho v zime vôbec nepouživala - len na jesen - to som tam mala podložku taku hrubšiu zo speediho. ak nie je sneh tak sa s nim jazdiť da ked daš fusak a podložku tak ok, ale v snehu ani ťuk neurobiš

jerryjanka
26. jún 2013

@daniela107 tak kup len obyčajny

25nikolla25
26. jún 2013

@ssussie fuuuha tomu moc nerozumiem 😀 ja ho uz ma cely zlozeny,tak ho mam zase cela zlozit a odznova??a ktore je bod 1,2,3? 😅 inak to s tou zimou by zaujimalo aj mna ako to je ci v nom nieje moc zima ked je vzadu iba ta latka...

25nikolla25
26. jún 2013

Aku farbu podlozky by ste poradili 😕 (trosku zle foto)

nadula01
26. jún 2013

@daniela107 ja mam xtra ,pretoze som ho chcela na leto na prechadzky ,aby si v nom aj pospala.podla mna ako ho chces len do mesta ,obchodaku a pod ti bude lepsi len zapp,.lebo sa lepsie sklada ostane v jednej casti,kdezto xtra ked zlozis musis rozdelit sedaciu cast a konstrukciu..moj nazor..