icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

strihalka
4. júl 2013

@jerryjanka ahoj, takze fakt jde udelat to, ze na polohovatelenho xtra, koupim en obyc potah na klasiku zapp ?na bazare se daji sehnat za 22€ tak super_)

dosa
4. júl 2013

@katrenka111 používala som zapp aj v zime a nevidím žiadny problém. neviem, prečo by sa nehomol. až na ti mensie kolieska je to v pohode. miesta je v nom dosť aj na fusak a tam kde nezasnezi celu zimu je to ok...

dosa
4. júl 2013

@strihalka ano, na xtra si môžeš dokúpiť aj klasický zapp poťah

jerryjanka
4. júl 2013

@dosa jasne že sa dá, akurat v snehu problém ale inak ak je ohrnuté alebo nenasneží dá sa.

ssussie
7. júl 2013

Tak a uz sa vozime na kravicke 🙂

tertery
9. júl 2013

KOUPÍM SEDAČKU limitka QDESIGN VIVID, za nabídky děkuji yummy@email.cz

strihalka
12. júl 2013

Maminy, co mate zapp (xtra)..... cim umyvate sedanku ? Muzem to vzit normalne pracim gelem na barene pradlo? Ci ako ? Vdaka

zuzikkaa
13. júl 2013

@strihalka hej, ja som tak čistila 🙂

strihalka
13. júl 2013

@zuzikkaa he , uz je jak novy🙂a jak voniii

keira
15. júl 2013

je tento kocik len na take light prechadzky?

strihalka
15. júl 2013

@keira ale ano, ja s nim chodim aj na kratsi prechadzky...ale zalezi aj prechazky na aky teren..do lesa ani na 5minut bych s nim nesla😀

keira
15. júl 2013

@strihalka vsak tak po meste .. po chodnikoch a po vymoloch :D

strihalka
15. júl 2013

@keira ale hej, na kratke ano🙂

keira
15. júl 2013

@strihalka tak to s nim vela muziky clovek nenarobi .. 😒

strihalka
15. júl 2013

@keira tak vis ja ked se podivam bratislavske cetsy....ako ano, po chdoniky ano, po silnici tez , ale nic super na cesty, kkde neni rovny nebo aspon trochu pripominajici 😀povrch...ale inak je suepr🙂

macko_usko222
26. júl 2013

@25nikolla25 ja by som dala zelenu 🙂 ako su aj tie krytky na kolieckach 🙂

castania
26. júl 2013

Nemáte náhodou nápad na nejakú mini tašku? Pripevnenie dole na konštrukciu ako to má buzz? Aspoň na základné veci potrebujem nieco;) ďakujem Zà každú radu

monika_35
27. júl 2013

Chcem sa len spytat,aky fusak do zappika? Akej znacky?poradte,dakujem

dosa
28. júl 2013

@monika_35 ideálny je bugaboo, je strihaný presne do toho sedu (nie rovno, ako ostatné) a úplne najlepšie v kočíku sedí, nič sa nešmýkalo. ak nie, tak je potom jedno ktorý, pasujú všetky.

monika_35
28. júl 2013

Dakujem,tak idem hladat ;)

macko_usko222
28. júl 2013

@monika_35 Ahoj.Taktiez su dobre lodgeri /lodger bunker/,tiez to ma tvarovanu zadnu cast a nic sa nesmyka 🙂

monika_35
28. júl 2013

No super,mam na vyber ;) dakujem

zuzikkaa
28. júl 2013

@castania ja som si šila takú jednoduchú čo sa upevní na konštrukciu dole 🙂

ajka81
12. aug 2013

Ahojte, nepredavate niekto madlo na zapp extra?

zuzka_bluzka
15. aug 2013

Baby nevadi vam, tie co ste vyssie, alebo vasim manzelom, ze sa nedaju nastavit tie rucky? Pre mna je to jedina nevyhoda... A prosim vas, neviete kde sa da kupit zapp xtra najlacnejsie? dik

olimon
17. aug 2013

@zuzka_bluzka teraz maju v akcii na bambini sk červený zapp Xtra. Ja mám 180cm a v pohode sa mi s ním jazdilo. Ja osobn nemám rada ohnute ruky v laktoch pri tlaceni kocika, trpnu mi ruky. Zapp je vysoký 102cm.

zuzka_bluzka
17. aug 2013

@olimon diky moc za info, ja mam tiez 180 tak snad bude ok, vcera som ho objednala z aladinu, aj tam je akcia, ale nasla som aj ten cerveny, len nemam rada cervenu 😉

castania
17. aug 2013

@zuzikkaa aj ja som si dala šiť má konštrukciu dole, v pondelok mi má,dojst, tak sa velmi Tesim. Dik Zà nápad..mali sme to na buzz takto a tiež to bolo super;)

chtoura_ba
24. aug 2013

@zuzka_bluzka caf, prave teraz do konca augusta je vypredaj vsetkeho v Shopping Palace Bratislava na Zlatych pieskoch v premaman. Kocik Zapp tam maju z 230 eur na 165 eur modry a tusim ruzovy. aj ja som po nom pokukovala 🙂 Tak utekaj nech to stihnes.

zuzka_bluzka
24. aug 2013

@chtoura_ba diky, uz som tam bola 🙂 ale objednala som cierny z aladinu tiez v akcii za 169 takze super, ten ruzovy bol moc cukrikovy. Inak dobre ceny maju teraz v tom Premamane na vselico.