icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

dosa
10. apr 2011

@duplicka @minitrouble - tak potvrdzujem z vlastnej skusenosti, ze sa mi minuly tyzden podarilo pretocit sedacku aj s mojim 12 kg dietatom... maly zaspal a chcela som ho mat na ociach, tak som to vyksuala a islo to v pohodke... ked uz mas ten trik vyberania sedacky v ruke a chytis na dobrom mieste, tak nie je problem 😉

duplicka
10. apr 2011

@dosa tak paradickaaa. ozaj ktosi mal nejako inac poriesene loziska 😕 aby nehrkal

dosa
10. apr 2011

@duplicka ale ved v prednom kolese nie je ziadne lozisko... ja som ho od zurivosti cele rozobrala a lozisko som nenasla... zeby to ja som mala vadny kus bez loziska a preto mi hrka???? 😀 😀 😀 ale nedam nan dopustit, uz som si zvykla 😎 chystala som sa na jar kupit taku gumicku,ale nejak som sa k tomu este nedostala.,.. ked to poriesim, mozno to bude uno-nuno

duplicka
10. apr 2011

@dosa 😉 😉 😉 tak nam potom daj info, tusim zajo pisala o lozisku, mozno uz lze pamatam. mozno fakt staci gumicka, lebo napr na plusku ked hrkalo to rpedne poslali take lepky gumicky a uz to bolo ok 😉 😉 😉 😉

dosa
10. apr 2011

@duplicka no omrkla som koleso z kazden strany, ako to funguje a bola by tam fajn nejaka gumicka, aj som si ju nakreslila, ze popozeram v obchodoch s tesneniami, ale som sa k tomu este nedostala... ked to dotiahnem do konca, dam vediet 🙂

minitrouble
10. apr 2011

@dosa a neni to preto ze ty mas ten starsi typ konstrukcie? lebo mne sa fakt nezda ze nejak extra hrka 😕 aspon nie u nas v meste kde mame vsade tu novu zamkovu dlazbu ...ako viem si predstavit ze by viac hrkal kebyze tu mame stare neupravene chodniky ale takto nejak nehrka 😝

hmm no ja som mala problem ze ked som potlacila tie gombiky na boku konstrukcie, tak potom sa mi akoby chcel cely zlozit a ked som to tam aj nasadila naopak tak mi to nesedelo dobre - tak asi len nemam prax v tom pretacani este 😀 😀 😀

dosa
10. apr 2011

@minitrouble no praveze to neviem, ci nanovych konstrukciach nieco vylepsili, budem tu musiet nejaku maminu odchytit a poriadne sa jej pozriet na predne koliesko 😀 😀 😀

minitrouble
10. apr 2011

@dosa 😀 😀 😀

dosa
10. apr 2011

@minitrouble ja ked stlacim bocne gombicky, tak rucky sa zlozia aj ide kusok dolu, ale ako ho chcem potlacit viac, tak uz to tlaci aj na konstrukciu sedacky a to uz neskusam nasilu, lebo by som ju skor zlomila ako zlozila, najviac to ide takto, kto ma velky kufor, tomu by aj stacilo:

bihan
10. apr 2011

ja mám úplne novú konštrukciu, objednávala som ho ako xtra a aj tak hrká 😅

jerryjanka
10. apr 2011

ahojte - mam doma normalny zapp a dnes som kupila aj xtra sedačku a rovno vyskušala bude super na leto zatial sa vozime v zappe len s maxi cosi ale tešim sa až bude väčšia ta moja bambulka

@dosa super napad s tym skladanim - mame kombika tak tam sa to takto zmesti v pohodkeeeee

edusik
11. apr 2011

@minitrouble mne to v protismere je zbytočné, na to mám veľký kočík z trojkombinácie, a aj tak sme už dlho neboli v protismere, lebo malá stále vykukuje a vylieza, lebo nevidí dopredu... hľadám čisto kočík len na najlepšiu skladnosť a to Xtra nie je - to si rovno môžem nechať veľký kočík, ktorý keď odopnem korbičku, tak som na tom istom... akurát musím zas ja oponovať tou priestrannosťou, keď som do neho malú posadila, práveže som sa žľakla, či nie je na tento kočiar skoro, lebo malá ešte nemá úplne kolienka v tom ohybe smerom na dol, teda je veľký (aspoň pre nás - moja nie je žiadne sumo musím podotknúť ), ja hľadám letnú alternatívu kočíka, keĎ sa ozimí ( netuším do kedy sú detičky v kočiary) a my ešte budeme potrebovať kočík, máme stále trojkombináciu... Ale až bude druhé bábo, a pôvodnú trojku zahodím, tak asi by som rozmýšľala na Xtrou ...

jerryjanka
22. apr 2011

tak my sme už parkrát skusili nový xtra - no pre mna je to paradička - aj som prestala chcieť treti kočik normalne - aspon zatial - a sranda ja som až dnes zistila že sa ten cíp pod nôžkami dá vysunúť opačným smerom pre menšie bábatko ktoré ešte nemá nôžky v ohybe 😅 zistila som to náhodou ked som kukala tému na prvej strane 😀

lenocka23
27. apr 2011

baby, chcela by som sa opytat tych co maju Zapp xtra... nemate pocit ze sa to cele (sedana voci konstrukcii) nejak "rozhega"..? nasho maleho totiz bavi sa v kociku vseliak hadzat, vykopavat nozky a pod... momentalne vyberame nejaky spratny sportak a zapp je v uzsom vybere, tak zistujem... vdaka.. 🙂 🙂

dosa
27. apr 2011

@jerryjanka hi-hi - tak zase si kus spokojnejsia 😉

@lenocka23 - ze by bol rozhegany sa mi nezda, som zvyknuta na taketo upinanie kocika, akurat tie rucky ked su od toho stredu navolno, tak mi pridu take "navolno" 😅 ale pohoda... moj tam tiez vyvadza a nasada a zosada a stale dokola 😀 ale spratny moc nie je, kedze musis skladat zvlast sedacku a zvlast konstrukciu...

lenocka23
27. apr 2011

@dosa my mame momentalne stokke a tam su tiez dva kusy... povodne sme chceli aby to bolo zlozitelne jednou rukou, ale tento kocik ma celkom oslovil, tak ja od toho upustam... 😉

tanija133
29. apr 2011

Ahojtte mamicky, tiez som nalomena na Zapika Xtra....Myslite ze budem spokojna? Mam Concord Fusion , ten si samozrejme necham, len sportak som este nevytiahla, lebo maleho chcem a potrebujem este vidiet pred sebou....ma 6 mesiacov.....Vanicka nam uz je LTT...tam len spi sem tam, inac tam samozrejme nechce byt....maly ma 10 kilov,a chuda vo vajci sa uz tlaci, aj ked sa tam tvari celkom spokojne...Chcem druhy kocik aby sa dala otacat sedacka, aby som ho mala na leto na kratke prechadzky, aby bol skladny.....len sa bojim ze mi bude vadit to skladanie na 2 casti???? Hm, vadi vam to? a este sa bojim ze ked je do 15 kg, a moj krpec uz ma 10 kg, ze to asi na buduce leto uz ani nevyuzije...Hm? A naozaj hrkoce tak velmi?

dosa
29. apr 2011

@tanija133 - to len v prvom roku deti tak rapidne priberaju na vahe, potom je obdobie, ze aj rok, dva su na tej istej vahe... do troch rokov urcite kocik vyuzijes, ta nosnost 15 kg je len orientacna a je na vacsine kocikov... na skladanie som si zvykla, nie je to take hrozne a v pohode mi to vojde do auta, ale my mame velky kufor, takze nam vojde toho vela 🙂 na klasickej dlazbe sa to hrkotanie este da, ale na macacich hlavach je to hrozneeeee... zalezi ake mate v okoli chodniky... na normalnych asfaltovych ide kocik uplne potichucky...

tanija133
30. apr 2011

@dosa Dakujem za nazor, ale skoncim asi u Bugaboo bee...je to moj sen....a kaslem na prachy.... 😎

dosa
30. apr 2011

@tanija133 za malo.... bee je pekne, ale nejak som mu neprisla na chut 🤐

tanija133
30. apr 2011

@dosa Ani mne sa zozaciatku nepacil, take cudo mi pripadal, ale teraz iny nechcem...ale Zapik je dizajnovo c.2.... 😉

zuzikkaa
1. máj 2011

a co poviete na tento??? 😉

stanka04
1. máj 2011

@zuzikkaa Jeej,kde si nasla 4-kolku? Buducu jar je nas,ale najradsej by som Zappik uz teraz...ale ne ciernej konstrukcii 😝

dosa
1. máj 2011

@stanka04 @zuzikkaa stvorkolky sa predavaju v usa, malokedy sa u nas objavi, sem tam ich niekto predava na ceskom mmb, ak si dovezu z ameriky... ci uz sa predavaju aj tu???

stanka04
1. máj 2011

@dosa Akurat som ich pozerala na Ebay,aj celkom slusne ceny su.
Tak toto bola bleskova rychlost namotania sa 😀
@zuzikkaa Teda diky 😝

zuzikkaa
1. máj 2011

@stanka04
@dosa to som vynuchala na anglickom e bay

je chutny,,ale nieje tam nic na nohy,,na tom 3kolesovom je aspon ten stupienok...

stanka04
1. máj 2011

@zuzikkaa Este to podrobnejsie preskumam 🙂 Mne ho bude treba az o necely rok,takze mam cas,o Zappovi hovorime doma uz dlhsie,je snad jediny golfac,co sa nam paci,len sme vahali prave kvoli trojkolke,tomu velmi nakloneni niesme,takze toto ma potesilo neskutocne.Snad model 2012 uz bude vychytany viac🙂)) A farebny na ciernej konstrukcii a objednavam 😀 Nechcem vela....

domigb
30. máj 2011

Ahojte kočky...Vchádzam vám do témy,lebo pokukujem po zappe xtra,ale velmi by som ho chcela v kriklavo ružovej farbe...Predáva sa asi len v tej slabo ružovej....Neviete mi poradiť kde by som ho kúpila kriklavý???Vdaka

zuzikkaa
30. máj 2011

@domigb no na SK asi nie ,,tu su iba 3 farby...
skor na e-bay alebo mozno v cechach,neviem ake tammaju farby 🙂

domigb
30. máj 2011

@zuzikkaa preto sa pýtam,lebo jedna mamičk ho ponúka na bazáre v tekej ružovej .Pozri si ak chceš....Tiež je mi to divné,lebo som ho v takej farbe nevidela...Ale kvôly tej farbe by som ho kúpila aj ked bol pol roka používaný 🙂 🙂 🙂