icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

kiya
5. apr 2011

@anjelicek26 ahojky, ja to nechcem kvoli slniecku, ale kvoli tomu, ze ked ma mala nevidi, tak niekedy place a opacne ju fakt neviem ukludnit... neni to pravidlo, ale tak 3x do tyzdna si zmysli, ze bude bacaaat, az kym neprideme s prechadzky domov, co je teda pre mna dost stres...a ked sa jej mozem prihovarat tak ju bez problemov zabavim.... ale takto....:( zvlast napr. vcera, ked prsalo, a na kociku bol aj prsiplast, ani ma nepocula....

aha a vdaka za odpoved...🙂 aj za tie minule o stolicke hauck... je uuplne, ze super... fakt sa vobec nespini a ak da sa lahko vycistit

zuzikkaa
5. apr 2011

@anjelicek26 ja som teda otocnu sedacku vyuzivala aj po roku 😎 takze to na kocikoch ocenujem! lebo ked drobec sedi a zaspi tak ho hned dam lahnut a ked je tvarou odomna tak aby som stale nakukala ci nema odkvecnutu hlavu 😀
takze je dobre ze uz aj zapp je otocny,,len s tymi rachotiacimi kolieckami by mali nieco urobit 😀 😀 😀 inak je super 😅

betkaa20
6. apr 2011

@aliza rada by som sa spytala odkial ste kocik objednávání, a či moc nehrka.vopred dakujem

aliza
7. apr 2011

@betkaa20 ahojky, kupovala som ho z tejto stranky:
http://www.nurseryvalue.com/pushchairs/petite-s...
ale ja byvam v UK, cize dovoz som mala zadarmo, neviem, ci posielaju aj do zahranicia. A zatial nehrka, ani na nerovnom povrchu, ide krasne tichucko, otazne je, dokedy vydrzi.

betkaa20
7. apr 2011

@zuzikkaa ahoj. chcem sa spytat, ze ci kocik moc hrka, ci je to pravda, lebo len to ma odradza.a ako si snim spokojna. dakujem

lutsine
7. apr 2011

@tilly ako si spokojna so zapp xtra?

tilly
7. apr 2011

@lutsine mne bol strasne nizky, uz ho nemam

zuzikkaa
7. apr 2011

@betkaa20 no je ho pocut 😅 ked idem po normalnom chodniku tak to nieje az take hrozne.ale na zamockej dlazbe 😵 tam je taky hlucnejsi 😀 no darmo ked su kolieska umele 😒
ale uz som si zvykla,v podstate to uz nejak nevnimam.ved aj tak je stale vonku nejaky hluk,tak sa to strati 🙂
inak je super,lahucky,perfektne sa ovlada.maly sa vnom vozi rad 😎 a dokonca som uz mala na nom zaveseny aj tazsi nakup v batohu a vobec sa neprekacoval.takze ja kupu urcite nelutujem

lutsine
8. apr 2011

@tilly a aky mas teraz?

betkaa20
8. apr 2011

@zajo79 chcem sa spytat, preco ste nebola spokojna s peg peregom si,a ako ste spokojna s quinny konstrukciou.. rozhodujem sa medzi nimi. a este ktory z nich hrka viac???dakujem

edusik
8. apr 2011

@aliza nevieš mi poradiť - z UK stránky som našla Xtra pushchair - konštrukcia sa skladá spolu s korbičkou, ale u nás som našla len Zappa Xtra - tam na videu je, že zložíš samostatne konšt. a korbičku neskladáš - čo je podľa mňa blbosť na uskladnenie - je to tak alebo som to video len blbo pochopila a korbičku ak nechám na kočiari tak sa zloží? som z toho dosť mimo, ako to je.. u nás v Košiciach to ozn. pushchair nepoznajú, a celkovo Xtru na predajniach budú mať až koncom mesiaca, a to sa mi čakať nechce, aby som ho videla..

dosa
8. apr 2011

@edusik pushchair je po anglicky kocik, podla mna to nie je oznacenie... ak mas hod link na skladanie s korbou, lebo tiez sme to skusali a neslo nam to...

tilly
8. apr 2011

@lutsine mam peg perego pliko

edusik
8. apr 2011

@dosa preklad mi je jasný, ide len o to, či je to tá istá edícia ako u nás, alebo je to fakt v tej korbičke, že jedna sa skladá spolu s kočiarom a druhú musíš odopnúť a skladáš len konštrukciu....

a linky som pozerala niekde na mimibazar a na youtube, neuložila som si ich...

zuzikkaa
9. apr 2011

@edusik quinny zapp je starsia verzia a skalda sa spolu s korbou

quinny zapp xtra je nova verzia s polohovatelnou sedackou a kedze nieje upnuta okolo celej konstrukcie ,ale nakliknuta,musis vybrat sedacku a zlozit samotnu konstrukciu ked ho chces poskladat 🙂

edusik
9. apr 2011

@zuzikkaa škoda že tú novú verziu nespojili s vlastnosťami starej, s tou korbičkou zničili čaro malinkého poskladaného kočiara.. takto je zbytočné, že konštrukcia sa poskladá na mini rozmer, keď aj tak zbytok kufra zaberie sedačka.. tak rozhodnuté - objednaná je Nuna - ten skladný rozmer je neskutočný...

´dakujem za rady dievčatá

dosa
9. apr 2011

@edusik tak to ma ani nenapadlo, ze myslis stareho zappa a noveho zappa xtra... ja som to pochopila tak, ze si videla zlozit zapp xtra s pripnutou sedackou... ale ak by to niekto niekde nasiel, tak prosim hodte link...

zuzikkaa
9. apr 2011

@edusik no az tak nepokazili,,len to vylepsili ze sa da polohovat a otacat sedacka v oboch smeroch,,ale ved si stale mozes vybrat ci si kupis nepolohovaci ci polohovaci 😉
@dosa take asi neexistuje 😅 ja som videla videa iba kde sa to musi skladat zvlast 🙂

bihan
9. apr 2011

Podľa mňa na Zappovi nič nepokazili.. starého by som nekúpila, ale nového už máme doma a som nad mieru spokojná 🙂 Skladanie nie je také hrozné, sedačku nosím vzadu pod detskou sedačkou, konštrukciu v kufri a občas nakliknem autosedačku, občas orig. sedačku... a keď už bude dieťa väčšie, dokúpim pôvodnú sedačku.
Nuna sa nedá poriadne polohovať, má krátku opierku chrbta a o slnečná clona je len tak, aby bola. 🙂 To len tak na margo horší-lepší kočík.. každý má svoje muchy.

aliza
9. apr 2011

@edusik ja neviem, ktory kocik teraz myslis. Ja mam petite star zia+, na ten som ti dala link a ten sa sklada vcelku. preto som ho kupila, ze sa nemusi sedacia cast davat dole.

minitrouble
9. apr 2011

@edusik nechcem ti do toho moc hovorit ale tvoja volba moc dobra nie je 😎 😝 ale jasne ze je to kazdeho osobna vec
podla mna zapp xtra je jeden z najlepsich golfacov a teda s nunou je uplne neporovnatelny ...na rozdiel do nuny je ovela lahsie polohovatelny, je ovela viac priestranny pre dieta a to najdolezitejsie mozes ho mat v smere aj v protismere
to skladanie je uplne lahucke a sedacka ti nezabere takmer ziadne miesto a to ja mam nissan micra, takze viem to velmi dobre porovnat a je to uz moj 10ty kocik

podla mna zapp xtra je fakt uplne premakany uzasny golfac 😵 😵 😵 na rozdiel od nuny, co je len cisty image a aj to len na fotkach lebo v realite je to uzky a teda nie zrovna vyrazny kocik 😎 😝 a to som nad nim dost dlho uvazovala ze si ho kupim este k zappu ako druhy kocik pre starsiu, ale ked som ho videla nazivo tak asi teda ne - pre mna dost velke sklamanie 😝

minitrouble
9. apr 2011

@bihan plne suhlasim s tvojim nazorom 😵 😵 😵

bihan
9. apr 2011

@minitrouble musela som sa zasmiať, keď som videla tvoju väčšiu v Zappovi, aj moja 3,5r sa tam okamžite nasťahovala a nechcela vyliezť.. len nožičky jej trošku viac vykúkali 😀

minitrouble
9. apr 2011

@bihan no ona vzdy testuje kazdy novy kocik co prinesieme - ale tento je uplne asi jeden z najpriestrannejsich kocikov co sme mali a fakt sa obom babam paci a aj starsia ho v pohode vie tlacit - fakt normalne zvazujem ze kupim este jeden pre tu starsiu na leto, kedze ona v pohode este spi v kociku 😎 😀
po pravde strasne som sa toho kocika bala, lebo dost ho tu baby kritizovali a bolo to asi to najlepsie prekvapenie ked som zistila ze mi uplne maximalne sedi a fakt nie je nic co by som na nom zmenila 😵 😵

bihan
9. apr 2011

@minitrouble ja asi len to hrkajúce predné koliesko 😀 ale inak mu fakt nemám čo vytknúť 😵
Niekde som čítala, že si zvykli ľudia nabiť píšťalu, keď je sedačka v protismere, ale mne sa to ešte ani pri rýchlej chôdzi nestalo.

minitrouble
9. apr 2011

@bihan no ja som s nim uz aj bezala a nic take sa mi nestalo 😕
a kolecko mi hrkalo len ked boli zvysky strku na chodnikoch po zime a odkedy to pozametali tak ide uplne v pohode 😕 😕 ...tak teraz neviem ze ci mam daky dobry kus ze tak nehrka alebo mam nejaky posunuty prah na hluk , ale fakt mi to pride v pohode 😅

duplicka
9. apr 2011

baby da sa sedacka otocit aj s dietatkom,alebo je naj bez neho

minitrouble
9. apr 2011

@duplicka len bez dietata - neni to ako na buzz....musis dat dieta prec
ale zase do toho kocika nefuka lebo ma tu striesku super riesenu ..takze nemas potrebu pretacat sedacku vobec

duplicka
9. apr 2011

@minitrouble 😉 dakujem

bihan
10. apr 2011

@duplicka ja som otáčala aj s malou v sedačke. 😅

@minitrouble mne to nejako extra nevadí, lebo to vonku aj tak nepočuť, ale ono je to asi ložiskami v koliesku, lebo hrká aj keď nie je na kočíku.. alebo že by som ja mala nejaký chybný kus? 😀