icon

Kočík Stokke Scoot

anabelleee
1. jan 2013

Dobry den, mate skusenosti s kocikom stokke scoot??? Je to novinka na trhu a zaujimalo by ma, ci je vhodny pre deti nad 1 rok. Predavajuci to tak propaguju, ale zajimala by ma osobna skusenost

Strana
z3
hornaulica
16. apr 2014

@iwkaiffs

Ahoj ja som napisal toto ''Na druhej strane sa mi paci ten element, ze dieta pozera relativne zhora, co neposkytuje vela kocikov.'' A to si myslim plati... Alebo ty mas inu skusenost?

iwkaiffs
16. apr 2014

@hornaulica takže podľa Vás sa dieťa v scootovi pozerá zhora,mám to tak chápať?

hornaulica
16. apr 2014

skor tak, ze pohlad dietata je z vacsej vysky ako u beznych kocikov...

hornaulica
16. apr 2014

som rad, ze mam aj nejaky ten prst hore... 😅
kedze dnes som musel odpovedat na nie moc peknu reakciu... Zjavne nejaka mamicka, co absolutne nepochopila, co som pisal...

iwkaiffs
16. apr 2014

@hornaulica hm mne to tak nepríde,ale to asi preto,že sme mali xplory a máme crusi a scoot.takže mne sedačka na scootovi príde nízko.no nemala som iné kočíky tak neviem aké majú výšky,z mojho pohladu teda drobec nekuká z výšky

hornaulica
16. apr 2014

no tak to sa necudujem vzhladom na menovane kociky... Tie su uz pomaly letecka vyska 🙂

katka0123
22. máj 2014

@hornaulica Ano, suhlasim. Mala som so scootom tu cest a dlho sa u nas neohrial. Obrubnik, alebo akakolvek nerovnost na chodniku (napr. koren vytlacajuci beton) ma znervoznovali, lebo sa mi zasekavali kolieska. Navyse ma sklamali kolesa v tom, ze su potiahnute obycajnou penou. Pri tak drahom kociku, by som ocakavala vacsiu kvalitu. A este mi vadila opierka na nozicky. Mojej malej, to nejako nesedelo (vyskusali sme vsetky polohy) a po hodine jej brneli nozicky. A strieska je tiez relativne nizko. Napr Gesslein S4 ari + je co sa tyka porovnania kvality kolies a vysky striesky PAN kocik.
Dufam, ze ma tu teraz niekto nezacne napadat. hehe. Stokke su dobre kociky, len pridavam moj postreh. OK?
Aby som bola objektivna, potahova latka je krasna, sitie na sedaku a strieske dokonale napnute, popruhy asi najlepsie ake som kedy videla (to gesslein ma galnterkovy suvix), dizajn ako lusk, super pristup do kosika.
Ale u mna vyhrali jazdne vlastnosti a pohodlie dietata, teda gesslein. Maclaren bol v uzsom vybere, ale vyhrala spojena rukovat a velke kolesa zvladajuce obrubniky, strk na ihrisku a pod ako po masle.

hornaulica
5. jún 2014

no ked uz by sme presli na buginyt, ak tam by som doporucil Maclaren... mozem len odporucit... XLR

katka0123
4. júl 2014

Ano, Maclaren XLR je fajn. Ale golfky su golfky - presuvadlo. 🙂

soldi
22. aug 2014

ahojte, pridavam sa k majitelkam stokke scoot- teda az o dva tyzdne mi pride 😀

som len zvedava, ze ako je to teda s tym fusakom na zimu, ten elodie details tam pasuje ci nie?

mne sa stokke moc nepacia, ale scoot mi prisiel fajn, malemu sa v nom pacilo, mne celkom sadol. ma svoje muchy, ale kedze mam dalsie tri kociky na striedacku, tak mi to je jedno 😀

bimba01
2. sep 2014

Baby, ake fusaky na zimu do toho? Dakujem.

pupendo5
26. okt 2014

Mne sa v pohode do scoota dam zimný fusak od pinkie, dokonca ma aj cvoky na boku, takze sa da nimi prichytit.

martooni
26. dec 2014

Ahojda,
tak my Scoota máme od letošního června a nedám na něj dopustit. Po tom, co malá spinkala v Bugaboo Bee + a ten s ní spadl (nebyl žádný vítr, ani nebyl kočárek nikde nerovnoměrně zatížen), tak okamžitě letěl z domu. Hledala jsem jiný kočárek, který by nám vyhovoval.

Scoota miluju.

jessy212
15. mar 2015

Maminy a nepredava ho niektora?

jana2223
16. mar 2015

Ahojte,nebudete niekto k letu alebo na jesen predavat scoot s tymi väcsimi kolesami?

kenderovad
12. sep 2016

Dobrý večer, nedá sa k stokke scoot dokupit nejake madlo????alebo nanoznik? mA NIEKTO SKUSENOST?

surra
3. dec 2016

my mame tiez scoot V2 a je uzasny nemenila by som za nic na svete maly spratny a dizajnovo super vrelo odporucam 🙂

surra
3. dec 2016

@kenderovad nie bohuzial tam sa madlo dokupit neda

daduska3
9. dec 2016

Pre inšpiráciu 😉

jesika35
29. jan 2017

Nemal by niekto záujem o stokke scoot 3- kombináciu? Cena 530€. PC za komplet 977€. Farba black melange/ urban blue.
V cene by bolo: vajíčko, softbag( vanička), športový kočík, držiak na pohár, plastenka, sietka.😉

jejo
9. okt 2017

@soldi ahoj, mam otazku, ja mam scotta pre maleho a mam k nemu zimnu strechu. Aky fusak sa do neho nejlepsie vojde ,aky si skusala prosim?

soldi
9. okt 2017

@jejo ahoj, ziadny, maly uz nebol vo fusaku, ked som mala scotta

jejo
9. okt 2017

@soldi hmm tak to asi budem skusat, maly ma rok a ja mam scoota vyslovene na presuny, mam ho stale v aute a ked niekam ideme aby si aj pospal aj dnu aj vonku a fusak mam este ED len ten neviem ci sa tam zmesti

wydata
15. apr 2018

ahojcek mna by zaujimalo ake su zmeny pri scoot co sa tyka oznacenia v 1-3 ? vedel by mi to niekto strucne jasne vysvetlit prosiim 😊

Strana
z3