Kočík Stokke Scoot
Dobry den, mate skusenosti s kocikom stokke scoot??? Je to novinka na trhu a zaujimalo by ma, ci je vhodny pre deti nad 1 rok. Predavajuci to tak propaguju, ale zajimala by ma osobna skusenost
skúsim tam zajtra dať elodie details a pridám fotku
mám 14 mesačnú, ale ona je zvyknutá na korýtkové ležanie. čo ti poviem? nohy jej visia vo vzduchu, tá sedacia časť je veľmi krátka. ja ho používam len na rýchle presuny.
ale keď ho máš v ležiacej polohe, je celkom priestranný, aj na dlžku je ok. tá strieška je super, zakryješ s ňou celé dieťa.
čo sa týka podvozku je Nr:1 v tejto kategórii, nie je to žiadna hrkálka...
ee, lebbo stokke je v aute, ale zajtra to skúsim, ja sama som zvedavá 😉
@nevdak ahoj ak si este nekupila kocik tak mam na predaj ten kocik 4moms origami pc 1100 eur teraz 650eur
@anabelleee Verim, ze nebudes sklamana, je to velmi sikovne vyhotoveny kocik. Je to dobra kombinacia dizajnu a prakticnosti. Maloktory kocik sa da tak lahko poskladat ako celok. Uzi si ho.
@lucikaa Ahojky, tak fotečky Scootika s fusačikom ED Ti posielam ja, synček bude mať 3,5 rôčka 🙂
@milankovazuzana dakujem krasne za fotky, vyzera to suprovo 🙂
@lucikaa za málo🙂
@milankovazuzana musim to ukazat muzovi, ze aj 3,5 rocny sa v nom v pohode vyspi, lebo nasa mala ma len 15 mesiacov a uz frfle, ze jej visia nohy...
Baby a podlozka elodie details tam moze pasovat???
@leony83 Ale synčekovi nôžky nevisia, má ich pekne na tej 2. úrovni-na podpere, takže pohodlnosť pri spinkaní je maximálna.
baby akú podložku používate do scoot? elodie details sa mi zdá veľmi dlhý...
@leony83 My máme kožušinku .
@milankovazuzana kozusinku mam aj ja, ale co na leto??? 😉
@leony83 Juj, to neviem, ja som u Xplory mala froté zo SK, možno by bolo dobré dať učiť niečo také podľa kožuťinky-ten strih...
@milankovazuzana podložka z explory pasuje do scoot? lebo baby na sashe šijú podložky do explory
kocik sme vyuzivali krasne 1,5 roka, az pokym som na nom neroztrhla potah, potom som ho radsej rychlo predala, lebo neskor by bol problem ... spokojnost maximalna, najskor som tam vozila 10m. syna jan. -mar. 2013 vo fusaku, neskor sme ho vyuzili az do leta, vyborny na skladovanie, lahucky, brali sme ho na dovolenku, vobec nevybledol, maly v nom dobre spinkal, je na spanie priestranny, nehrkoce, ani sa casom nerozkyva, teraz cakame druhe babatko a ideme kupovat stokke crusi, manzel ani nemukol, lebo uz vie, aky je stokke voci ostatnym kvalitny (pred tym sme maly casualplay - bol tazky a velky, a teraz kedze ma syn takmer 2 roky kupili sme len do zalohy graco evo ... konstrukcia je nekvalitna, hrkoce, vacsi na skladovanie)
@sufo musíš ho vyskúšať 😉 ja ti viem napísať len moje subjektívne skúsenosti. z hladiska rodiča je to dobrý kočík. lahký, lahko sa skladá, je malý, ale stabilný, nie je to žiadna hrkálka. ale z hladiska dieťaťa nič moc- má len 2 polohy- sedenie a ležiaca poloha, nič medzi. najpohodlnejší kočík v tejto kategórii je podľa mňa bee plus, ale je to len môj názor 😉
@leony83
Ahoj ja si myslim, ze sa kociky precenuju co sa tyka poloh. Pre dieta to naozaj nie je az tak podstatne... Osobne si myslim, ze Scoot je dobra varianta, ak si niekto potrpi na imidzovku... Takze je to vzdy vecou rozhodnutia... Co sa tyka prakticnosti jeho ovladatelnost je sice naozaj dobra a lahka, ale nezvlada az tak dobre narocny teren. Kocik je ako stvoreny na manevrovanie do nakupnych centier, obchodov... Na druhej strane sa mi paci ten element, ze dieta pozera relativne zhora, co neposkytuje vela kocikov. Pre dieta po osmych mesiacoch by som asi doporucil Maclaren XLR, tu sa mi paci, ze ma velky priestor medzi strieskou a opierkou, takze ked dieta rastie zmesti sa do kocika. Toto je problem vacsiny kocikov... ze uz na vysku dietatu nie je dobry kvoli strieske. Dalsia vyhoda, ze je vhodny do 25 kg, co poskytuje velmi malo kocikov.
@hornaulica nemám pocit,že by drobec na mňa pozeral v scootovi relatívne zhora,tuším si v tomto mýliš xplory so scootom
Viem, ze vyrobca oficialne uvadza 15 kg... Ale ked si pozries recenzie, tak tam mas jasne povedane, ze znesie vahu aj do 25 kg. Aj preto sa Maclaren neboji poskytovat dozivotnu zaruku na svoje konstrukcie...Tiez ma v ponuke kocik pre deti so specialnymi potrebami. Pozri sa neviem preco proste neakceptujes nazor, ja som len povedal svoj pohlad, ze polohy sa precenuju a v tomto ohlade si myslim, ze je scoot v poriadku. Nakolko poznam vela dalsich kocikov co ponukaju len dve polohy a su to velmi dobre kociky... Mimochodom rucky Maclarenu si vies redukovat a je to len vec zvyku, moja zena je relativne mala a Maclaren si nevedela vynachvalit. Inak pozri si recenzie na Scoot a na co sa ludia stazuju... Ziaden kocik by nemal mat problem zvladat obrubniky chodnika, Scoot s nimi problem ma prave kvoli dizajnu spodnej casti kocika. Aby si to nechapala zle, ja sa s tebou nehadam, len som mal moznost tento kocik testovat ako aj Xplory.

caute baby, prosim vas, au znacku fusaka mate v stokke scoot? ja mam momentalne v inom sportiaku emitex 3v1, tak zvazujem ci do scoota kupit novy alebo bude stacit tento. kocik mi zatial este nedosiel, tak preto sa pytam na nazory - inak by som vyskusala. inak, velmi sa mi paci fusak elodie details - nemate skusenost?dakujem krasne.