icon

Kočíky Babywelt Oregon GT6 a Booster GT4. Aké sú?

tyli
7. júl 2008

Ahojte, vie mi niekto poradiť aké sú kočíky nemeckého výrobcu Babywelt Oregon GT6 alebo Booster GT4? Prípadne aké máte s nimi skúsenosti? Zatiaľ som ich videla iba na internetových stránkach.
Veľmi sa mi páčia, no nemám odvahu si objednať niečo, čo som nevidela primo v obchode.Taktiež som o nich nenašla veľa informácií na nete. Preto ak ich niekto pozná, prosím napíšte mi svoje názory. Díky 🙂

Strana
z2
skybaby
19. máj 2009

radka daj potom vediet ci sa ti pacil, ja som tiez nad nim zacala uvazovat (okrem asi 10 dalsich) 😀

radka12
29. máj 2009

Baby ktoré máte kočík Booster GT4.... dá sa prestaviť madlo do obidvoch smerov jazdy? Ďakujem.

astrane
29. máj 2009

Já ho nemám,ale podle toho,co jsem viděla a vyčetla,tak to jde...tady jsou fotky-sporťák směrem od mámy,hluboká verze=sportovní s taškou- směrem k mámě 🙂
A mají dobrou cenu...
http://www.all4baby.eu/?p=productsList&iCategor...

radka12
29. máj 2009

Dík astrane za link. To sú ozaj super ceny. Len jedna chyba...je to v čechách. A tam by som to potom musela aj reklamovať, keby niečo.

pudo
28. júl 2009

ahojte maminy... prosim vas, ma niekto z vas OREGON GTS a byva v BA? velmi rada by som si ho otestovala na zivo... ale niekde na Slovensku sa k nemu neviem dopatrat...
vopred dakujem za pomoc

pudo
15. aug 2009

vazne mi nik nevie poradit a nema Oregon Gts?

ivuska027
16. sep 2009

Ja mam Booster GT4 a nedam na neho dopustit. Je to perfektny kocik. Nic mu nechyba, snad len to, ze nevari kavu... 😀 Rada poskytnem info..

akve
2. okt 2009

Ahojte,
tak ja mám kočík Baby Welt Riva Air ešte ročník 2008. Malý sa nám narodil v auguste, a tak som po skúsenostiach mojej staršej sestry vyberala čo najväčší kočík, aby som malého mala v teplúčku aj v zime. Ten kočík je veľký, trochu užší, ale náš "bambulák" v pohode vydržal a to sme mali a máme malého obra - väčšieho na svoj vek. Baby čo rodili po mne, tak už v decembri kočíkovali v športových vozíkoch. Ja som s hlbokou úpravou jazdila ešte koncom januára. Som s ním spokojná aj teraz pri športovej úprave. Má otočnú rukoväť, čo som najmä v lete ocenila - nemusela som zháňať slnečníky, resp. malému zakrývať striešku plienkou (aby ani nedýchal.... :o))) ). Kolesá sú super - sneh, piesok, blato, hocijaký terén - nemá problém. Mám skúsenosť na dovolenke s "golfáčom" od sestry čo mal otočné kolieska, furt som mala pocit že mu ich zlomím - vkuse sa zasekávali pri rýchlejšej zmene smeru. Naspäť k môjmu: zimný fusak je zateplený, chrbát vaničky z hlbokého kočíka má správnú tvrdosť.... Všetko sa dá pekne rozobrať a oprať, keď dieťatko začne papkať. Čo sa dá tomuto kočíku vytknúť je to že je ťažký a zvonka široký. Stalo sa mi v jednom nákupnom centre v Maďarsku, že som s ním musela prejsť na silu cez kasu. Zmestí sa do VW Golf, do Renault Scenic (starší model). Ale na počudovanie sa nezmestí do kufra Peugeot 406! = nezmestí sa do áut, ktorým sa neotvára kufor ako celé dvere aj s oknom (neviem ako by som to ináč povedala). Keď som ho kúpila, tak manžel sa natrápil = musel čítať manuál aby ho zložil. Podľa potreby sa dajú rýchle odmontovať kolesá, kočík pri športovej úprave má aj popruhy - netreba dokupovať. To že je ťažký som si zvykla, už ho aj sama naložím do auta a veľkú výhodu má to že je pevný, taký stabilný. Keby niečo pýtajte sa. Ináč kamoška ho kúpila cez internetový obchod v ČR, bezproblémov jej ho doviezli do Žiliny a ja som si ho objednala cez jednu milú pani, ktorá má obchod v Senici s kočíkmi a známy mi ho odtiaľ priviezli.
Trochu ho treba servisovať - dotiahnuť skrutky, dofúkať kolieska ale ináč som s ním max. spokojná.

katka444
14. jan 2010

ahojte, kupili sme prave booster gt 4. zatial jazdime len po izbach, takze skusenosti ziadne. ale spojnost ano. mam ho pofoteny v albume, tak ak by to niekomu pomohlo kuknite.

lea132
11. feb 2010

ahojte, my mame oregon gt 6 a mam jeden problem, prave zaciname pouzivat sportak, kedze mala sa mi uz nezmesti do vanicky ( je dost uzka ), no a neviem, ci sa da polohovat alebo nie..Ja som taky technicky typ 😅

Strana
z2