icon

Kočíky Cam

liz_lemon
16. apr 2012

Ahojte,
máte niekto skúsenosť s kočíkmi CAM, ale s novými typmi, ako je Combi Elite 2012, Combi Emotion 2012, Combi Family 2012, Elegant Family 2012 alebo Dinamico 2012?
Konkrétne ma zaujíma, či je vanička dosť veľká, keď do nej dám aj fusak, a aké sú kolieska, okrem typu Dinamico (tam viem, ž sú nafukovacie).
Ďakujem

Strana
z2
mrvaj
19. okt 2013

@mimka29 ja som bola s Cam kočíkom aj X3 aj so športovým veľmi spokojná. Ak by som ešte niekedy potrebovala kočík (ale dúfam, že už nebudem - mám 40 r. a 4 deti), tak určite zvolím tento typ kočíka. 😉 Športový používam ešte stále - malý má dva roky.

mimka29
19. okt 2013

@mrvaj ďakujem pekne za odpoveď 🙂 Dosť nadávajú na látku a že búda dosť nechráni, nemáš ten pocit? Ja mám 2 deti a toto bude už náš 4 kočiar 😅 tak musím vybrať zodpovedne, lebo manžel mi ďalší kúpiť nedovolí 😀 a neviem zistiť kde sa dá pozrieť naživo. K detičkám ti gratulujem, nech robia iba radosť 🙂

mrvaj
22. okt 2013

Ahoj mimka, ja som mala tmavomodrý a farba držala aj počas leta, naozaj bol super. Teraz mám golfáč CAM, kde sa dá sedenie otočiť v smere aj v protismere jazdy, s nánožníkom, strecha sa dá vo vetre sklopiť celkom cez dieťa, podľa mňa je super, ak budeš chcieť, napíšem Ti presný typ. 😉

sasanka33
19. nov 2013

ja určite odporúčam Cam, najmä trojkolesový, vynikajúca manipulácia, krásne priestranná vanička, proste krásny, praktický a elegantný kočík 🙂 len smola, že mne ho pred týždňom ukradli ☹ a to má maličká len 5 mesiacov.... vaničku som ešte chcela využívať min. 2 mesiace... doma mi zostala len športová časť, ale nemám ju na čo nasadiť... ideme teda kúpiť nový, tiež Cam 2014

martynka_za
4. máj 2014

Ahojte dievčatá, ak by mala niektorá záujem budem predávať kočík CAM DINAMICO, tmavomodrý s kamienkami. Príslušenstvo - podvozok, hlboká vanička, deka, všetky adaptéry, vajíčko, športová časť, pláštenka, taška, prebaľovacia podložka, proste všetko komplet príslušenstvo 🙂. Kočiarik je vo výbornom stave. V prípade záujmu ma kontaktujte alebo otázok ma kontaktujte 😉.

rejkaa
20. máj 2014

@martynka_za ahoj, prečo chceš pedávať kočiarik, keď čakáš babatko?, máš niekde aj foto kočiarika?

hoedivar
30. máj 2014

Ahojte este funguje tato diskusia? potrebujem nazor na tento.
Konkretne ako je to s pranim a cistenim. Mate niekto skusenost?

slniecko3108
19. jún 2016

Baby viete poradit? Kde by som kupila do dinamica novy kosik na spodok? Dakujem

Strana
z2