icon

Kombinovaný a ľahký kočík s veľkou vaničkou

sue
5. okt 2014

Viem, že je tu nespočetné množstvo kočíkových tém, ale riešime s kamarátkou kočík pre jej prvorodené bábo a keďže ja už mám veľkého syna, neorientujem sa v novinkách 🙂

Jej podmienky sú: kombinovaný (šporťák, hlboký + autosedačka vajíčko), ľahký (ideálne ako Jané napr.) t.j. šporťák do 8kg, veľká vanička (ale naozaj veľká, keďže bude mať májové bábo), skladací jednou rukou a na čo najmenší priestor (ale zároveň nie golfové palice...) no a ešte aby bol vhodný do terénu...t.j. klasické nafukovacie kolesá a veľké...nie tie malé čo sú po dve, čiže dokopy štyri :D

ĎAKUJEME Vám obe :D

Strana
z2
marietta33
15. okt 2014

@sue Podla mna je trojkombinacia Concord dobra volba. Do vanicky sa zmesti aj vacsie babo, aj vo fusaku. No v zime uz asi aj tak bdue sediet v sportiaku. Wanderer ma napriklad hlinikovu konstrukciu, je odpruzeny a dobre sa s nim manipuluje.

greenfrog
17. okt 2014

@matarka ahoj, tak sme boli vcera pozret tu malagu...musim povedat, ze je uplne vidiet, ze je z tych lacnejsich..ma vela plastovych casti, az som sa bala nieco zatlacit..ale: je naozaj lahky, vysoky, aj potah je z dobreho materialu...pruzenie sa da uplne odstavit, ma uzatvaratelny nakupny kosik, aj ked sa da donho horsie dostat...sportak ma taku vkladaciu vlozku, a predavacka hovorila,ze je priestranny, no mne sa moc nezda..ale tak, nebudeme uz spekulovat, kupime ho..farba je tmavsia a matnejsia nez na nete, co som ocenila, ma reflexne prvky pri prednych kolesach aj na nanozniku k vanicke. Nie je to PP, ale tak, to sa neda ani porovnavat..hlavne, ze je vysoky a lahky, to som hladala..ja len dufam, ze aspon to jedno dieta vyvozi...

matarka
17. okt 2014

@greenfrog Vdaka za referenciu! Ja som napisala par mamickam, ktore Camarelo pouzivaju uz dlhsie a chvalia si. Akurat ze ten nakupny priestor je ozaj mensi - ale to nebudem riesit ani ja. Zvazujem, ci kupit iba dvojkombinaciu a "vajicko" kupit nejake lepsie - mozno z druhej ruky. Uvidime.To, ze farba je v skutocnosti matnejsia mi vyhovuje. Tak hadam sa ja my v dohladnej dobe dostaneme do obchodu, aby sme ho videli nazivo a pripadne aj kupili. Ja dufam, ze zostane v pouzitelnom stave aj pre druhe🙂

greenfrog
17. okt 2014

@matarka nemas za co, my sme ho vcera prisli pozret a on nikde a potom sa pytam predavacky, ze zrovna nam ho doviezli, tak mi ho pekne vybalila z krabice a zmontovala...zevraj sa velmi dobre predavaju...farbu aj ja ocenujem...my kupime adaptery na maxi cosi vajicko za 10e a kupime vajicko asi z bazaru, nie som zastancom lacnych vajicok v značke kočíka..my ho pojdeme objednat teraz koncom oktobra po sone ale az na nejaky februar, nech mame aj dlhsie zaruku a aby mi doma nezavadzal...a cenu budeme mat vyhodnu z terajsej akcie..

matarka
17. okt 2014

@greenfrog Presneee nad maxi cosi adaptermi rozmyslam aj ja. A ze sa da objednat takto dopredu s dodavkou az neskor je vyborne. Nevies nahodou, ako dlho trva akcia (nizsia cena, doplnky zadarmo)? Na stranke maju "do odvolania".. Viem, mozem si tam zavolat, ale ked Ta mam takto "online".. 🙂

greenfrog
17. okt 2014

@matarka no to som sa veru nepytala, ale ona volaco hovorila, ze hentie vecicky zadarmo k tomu, rukavnik a spol plati, len ked ho beres v hotovosti a navyse mas 5% zlavu na vsetko, co kupis spolu s kocikom na jeden nakup (my tam chceme kupit aj vanicku na kupanie aj tie adaptery)...preto ho chceme objednat uz teraz, kym nevyprsi akcia..a este jedna vec..ta strieska aj na vani aj na sportaku je fakt super, da sa to tak uplne sklopit,ze tam vobec nenafuka...vanicku uz v zime asi pouzivat nebudem, ale sportak ano, a tam sa to bude hodit, uplne je ten kocik zakukleny..aj na nanoznikoch su take vyzdvihnute tie casti, kadial sa pozera do kocika, ze tiez to dobre chrani pred vetrom...a este na nete som citala, ze by to malo mat odvetravanie vanicky, to neviem, ci mysleli,ze je integrovana sietka v strieske alebo co, musim sa na to este opytat...

greenfrog
17. okt 2014

@matarka a este, konstrukcia sa velmi lahko sklada, ale poskladana sa mi zda dost velka...ale mne to nevadi, mame combi auto, zvyknut si budem musiet na vyklapanie rucky, treba naraz zatlacit dva gombiky-chce to cvik a rozmery v rozlozenom stave su cca 61 cm na sirku kolies a dlzka od rucky az po najdlhsi bod striesky cca 95 cm..my sme si zabudli zmerat vytah ked sme ho isli pozerat...ale potom sme zmerali a vojde, ltt...

matarka
17. okt 2014

@greenfrog Ty si uplne skvely informator🙂 My mame tiez kombik, takze vacsie rozmery nevadia. A vytah nemame, takze o to dolezitejsia je nizka vaha. Písala som do 4mama a odpovedali expresne rychlo - vraj túto akciu na Camarelo budú mať až do konca roka, čo je výborné.

greenfrog
17. okt 2014

@matarka no vyborne, dik za info, su tam take mlade baby predavacky, velmi mile...

Strana
z2