icon

Ktorý kočík má najväčšiu vaničku?

zuzickas
20. feb 2013

dobrý večer dámy,, chcela by som vás poprosit o radu a názor,, Viete mi povedat,ktorí kočík ma najvačšiu vaničku? čakame miminko a na zimu potrebujem hlboký kočik s velkou vaničkou... dakujeem 😉

csina
2. mar 2013

podľa mňa jednoznačne vedie Dema 😉

mamama11
8. mar 2013

@kiakocikovsvet prosím Vás, chcela by som sa opýtať na vnútorné rozmery vaničky u tohto kočíka, ďakujem 😉

phillippa
8. mar 2013

my sme mali culla od peg perego a tiez graco symbio z trojkombinacii mal 75 cm dlzku, v oboch kocikoch maly vosiel ako 7 mesacny aj so zimnym fusakom z runa

amouramour
8. mar 2013

PP rozhodne🙂uzasna aj ako autosedacka a aj ako cestovna postielka v prvych mesiacoch🙂

mamama11
8. mar 2013

@kiakocikovsvet joj zabudla som hodiť link na kočík, ktorý ma zaujíma 😀 http://www.kocikovsvet.sk/peg-perego/2295-p.html

cawes
8. mar 2013

no moja odpoved je taka ze : kazdy polsky tankodrom ma velku vanicku
a co sa tyka normalnych kocikov tak mame chicco trio i move 3 kombinaciu, je to pekny kvalitny kocik, maly sa narodil v auguste skoro 4 kg, kocikovala som ho skoro do dnes keby este lezal vo vanicke, v zime sa mi tam dal s perinkou na spodu,velkym fusakom z baraniny, k tomu deka navrch, a este to na zips od chicca co tam bolo. Dnes som sa nudila tak som ho tak vyskusala dat znova, a da sa bez problemov

kiakocikovsvet
8. mar 2013

@mamama11 napíšte tel. kontakt a poradíme

mamama11
8. mar 2013

@kiakocikovsvet ďakujem poslala som do IP 😉

emka23
8. mar 2013

My sme kupovali kocik v Brendone v Ba kde maju dost velky vyber,asi najvacsi v BA..a pani nam odporucila s najvacsou vanickou kocik Passo easy go..hlboka cast sa da aj polohovat a taktiez sportova je aj v uplnom lahu.tak snad budeme spokojny,tiez cakame malu v juni.

kiakocikovsvet
8. mar 2013

@mamama11 zajtra Vám zavolám, pekný večer

modrookalienka
22. apr 2013

@hruska82 mozem sa opytat ako ste spokojna s kocikom Venezia ?

pazicka
2. sep 2013

@cawes maš pravdu tiež mam ten kočar a maly v nom spaval ked mal 11.mes.hlavne som rada že sa da cely otačat,ked fuka ale svieti slnko a nie je taky tuctovy aspon u nas v meste som ho ešte nikomu nevidela a to ho už mam 1r.8mes.

dadka0505
4. sep 2013

my sme kupili Dada Paradiso glamour, vanicka ma dlzku 86cm, hladali sme co najvacsiu vanicku, kedze babo sa narodi v zime, teda kupili sme hned aj fusak a vyskusali ci sa zmesti a vyzera to v pohode, uvidime ako to bude s babom 🙂

danusa78
29. jún 2014

Super vaničku má Maked Lucky- vnútorná dížka je 40*83 cm. Veľká aj do dĺžky aj do šírky. Spokojný sme aj s ovládaním a hlavne má veľké kolesá.
Nemenila by som, naše bábo má 6 mesiacov a ešte miesta a miesta 🙂
Určite odporúčam, aj okoliu sa veľmi páči, u nás už chodíme na prechádzky 3 baby so sivým ľanovým 😉

ivirk
29. jún 2014

@zuzickas aj ja som hladala rovnako podla vanicky - predsa treba dat dnu aj fusak a aby malo dieťatko pohodlie. Rovnako som postupovala pri prvom dietatku, no objavila som lepsi kocik a da sa hojdat co je uplne super. NAVINGTON CARAVEL - dokonca ma natačacie kolieska a patri ku klasickym kocikom, super sa sklada, aj sportovy je krasny a je najpriestrannejsi aky som videla. Dokonca nas predavacka presviedcala ze vacsia je Inglesina ale premerali sme ju priamo v obchode a aj ona bola prekvapena. Uz je doma, je super 🙂)

sviezost
29. jún 2014

Ja som mala chicco ta bola vecsia.vanicku chicco ta bola priestrana aj dlha dalo sa chrbatikova cast polohovat

lucinkab
29. jún 2014

jednoznacne inglesina classica. aj my ho máme a malinka do neho vojde do 9kg aj v zime (bude mat 9 mes) spolu s fusakom. kukni moj album a uvidis ako vyzera , farby su rozne https://www.modrykonik.sk/blog/lucinkab/album/k...

smejko
1. júl 2014

@ivirk co prosim myslis pod pojmom natacacie kolesa ? co som pozerala tak je to taky klasicky "starodavny" podvzok s velkymi kolesami, ale nenasla som ziaden tento typ co by mal otocne predne kolesa .. diky moc za info

adkat13
1. júl 2014

peg perego - ktorýkoľvek, myslím, že vaničky majú všetky rovnaké (navetta xl). dcérka sa do nej zmestila do 14-15 mesiacov 🙂

ivirk
1. júl 2014

@smejko skus si to pozriet napríklad cez YouTube - ano je to klasicky podvozok ako na starych kocikoch, teraz je to celkom "IN" 🙂 Su dva typy podvozku - s 12" kolieskami a so 14" kolieskami. Dolu kde je košík sa dá odistiť taká páčka a predné kolieska sa normálne natáčaju. Pridávam link kde si to môžete pozrieť:

https://www.youtube.com/watch?v=WEr8r9mnRe4
smejko
1. júl 2014

@ivirk mne sa praveze pacia tie "starodavne" kociky, len sa bojim ich skladnosti do auta, bude to nase tretie dietatko, takze miesta v kufri uz neni tolko ako keby bolo same ... idem kuk to video, dikymoc

jul11
15. júl 2014

@smejko ja mam Roan Marita,taky klasicky kocik,je super.ma velku vanicku,ale je tazsi a vacsi ako terajsie kociky.ale zvladla som sama davat do auta.ale pri troch detoch,kde podvozok a vanicku musis niekde dat,tak neviem,ci sa pomestite. tu je k nemu diskusia aj po podrobne opisujem aj foto tam mam. aj ho planujem uz predavat. https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-roan-marita-2/

domi187
6. sep 2014

Som počula ze klasika sa dost rozhegá.. aj ja by som ten brala ale ☹

vlko810515
8. sep 2014

Kočíky dadaparadiso maju 80cm vnutornu vanicku.

petrofka
4. mar 2015

Este nejake tipy na kociky s velkou vanickou? 🙂
A tie, co ste kocikovali v zime, je vyhodnejsie mat tie predne kolieska otocne? Ci to je jedno?

emiliar
4. mar 2015

v zime bolo velme zle mat v predu otcone male kolieska , sneh sa dostal medzi kolieska a nesli potom. Tako dalga ma velku vanicku, co som pozerala a porovnavala kociky , mal velku.

emiliar
4. mar 2015

vanicka ma rozmer 87x43cm , na zimu sa mi tam zmesti hruby fusak. som spokojna,

nicoletta77
4. mar 2015

Ja mám Teutoniu Mistral S a som spokojná. Do vaničky sa v pohode zmestil zimný fusak.

yanna222
2. apr 2015

Inglesina Classica/ ja ju predávam 😉

patkaza
2. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

nechcite ale zase príliš veľkú vaničku, lebo potom bude kočik priestranný a ťažko sa vám s nim bude manipulovať .. treba taký kompromis aby aj dieťatko bolo v pohodlí a aby sa vám aj dobre kočikovalo http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/