Kúpa kočíka cez Ebay

petra16
1. okt 2016

Ahojte.
Máte skúsenosti s kúpou kočíka cez ebay? Ci uz anglický alebo nemecký ... Chcem kupovať Bugaboo Cameleon 3. Je tam oveľa väčší výber ako na našich stránkach. Boli ste spokojné? Oplatilo sa? Ďakujem za každú skúsenosť a odporúčanie.

domibeyoutiful
1. okt 2016

Ahoj, s kúpou kočíka skúsenosť nemám ale na Ebay nakupujem skoro denne a preto s tým mám veľa skúseností. Je to veľmi bezpečný portál, samotný predajcovia si dávajú záležať na kladnom hodnotení, inak by veľmi rýchlo skončili a tiež Ebay pristupuje veľmi kladnie k reklámácii prípadnej. Čo by som vám ale poradila, nakontaktujte predajcu, od ktorého chcete kočík kúpiť a zasiela do krajiny, kde žijete a požiadajte ho o skutočnú fotografiu vybraného kočíka. To by vám mohlo pridať na pokoji na duši, že nešliapnete vedľa a oni s tým (pokiaľ sú seriózni) nemajú problém 🙂

lili007
1. okt 2016

My sme kupovali kocik cez Ebay z anglickeho obchodu a velmi velka spokojnost. Kamaratka casto nakupuje rozne potreby pre seba ci deti cez Ebay. Kazdy predajca tam na recenzie, takze to by Vam mohlo pomoct pri rozhodovani.

zlatarybka29
1. okt 2016

Aj ja som kupila na ebay...takmer vsetko tam kupujem :D

daduska3
2. okt 2016

@petra16 len si zisti, čo ak budeš potrebovať reklamovať, resp. servisovať